Niewiasta_21 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 FUNDACJA NIECHCIANE I ZAPOMNIANE - SOS DLA ZWIERZĄT ul. Naruszewicza 15/179 93-161 ŁÓDŹ Konto Fundacji: Bank PKO BP 22 1020 3408 0000 4902 0174 2246 Jesli Moriaa wyzdrowieje to w ten weekend bedzie mogła zabrac Agatke do Poznania. Ale potrzebujemy cioteczki troche waszego wsparcia finansowego na transport Agatki,bo pieniązki szybko idą na potrzebujące psiaki. Takze za kazdą wpłate bedziemy wdzięczne. Quote
Ania Agata Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Jeśli Wam się nie uda, to moja oferta (31 marca) jest aktualna. Wracałabym 1 kwietnia i mogę wtedy zabrać Pokerka do Łodzi. Tylko tyle mogę. Quote
ciapuś Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 na dzień dobry (oby był dobry )biegniemy się przywitać Quote
Hakita Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witaj Agatko kochana, trzymam kciuki za Ciebie... Quote
ewatonieja Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Jutro jest już czwartek, do weekendu niedaleko :) Quote
Hakita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Dzięń dobry Agatko...:loveu: Jeszcze troszkę Kochana, jeszcze troszeczke... Quote
ewatonieja Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Agata coraz bliżej wyjazdu, trzymajmy kciuki za powodzenie akcji :) Bumerangowi , GosiP z Poznania bardzoooooo dziekuje za pomoc i wielkie serce,a osobie ,która zabierze Agatke do Poznania zyczę szerokiej drogi :) Quote
Niewiasta_21 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Agatka ma juz ustalony transport,ale na niedziele. Mozliwe ze juz w sobote ja wyciagniemy i poczeka sobie bezpiecznie w domciu.Ale wciaz niemamy całej sumy na transport! Agatka ma na koncie 70 zł. Samochód na benzyne do Poznania,to troszke za mało. Cioteczki,kto moze jeszcze wspomóc? Prosimy o wpłaty na konto fundacji zeby pomóc Agatce w transporcie!! Quote
GoniaP Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 A ja dołączam sie do prośby Niewiasty o wpłaty by sfinansować podróż z Łodzi do Poznania. Jak już Agatka będzie u nas w Poznaniu, pozostanie na naszym utrzymaniu do momentu dostarczenia do Bonn, więc wiele kasy nie trzeba!! Mam 3 pytania: 1. Czy Agatka będzie wykąpana, czy mamy to zrobić w Poznaniu? 2. CZy będzie miała paszport i wszystkie inne dokumenty? 3. Czy wszystko już jest dogadane i uzgodnione z odbiorcą w Bonn? O to martwię się najbardziej, bo jak TZ będzie miał problemy to klops, i już nigdy nam nie pomoże:shake: Quote
ewatonieja Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Na to wygląda że nie bedzie kąpana ,u nas strasznie zimno ,Agata ma puchata sierść i prawdopodobnie bedzie potrzebowała czestych spacerów zaraz po wyjsciu ,wiec obawiam sie że kapiel może jej nie wyjśc na zdrowie, Agata bedzie miała wszystkie dokumenty o to zadba Ania (Niewiasta 21) oraz Moriaa :) którym bardzo dziękuję :) dla Pani Anny z Niemiec 2 kwietnia to idealny dzień na spotkanie z Agata :) powinno sie udać :) Quote
GoniaP Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ewatonieja napisał(a): dla Pani Anny z Niemiec 2 kwietnia to idealny dzień na spotkanie z Agata :) powinno sie udać :) Ja mam nadzieję, że to będzie 2 kwietnia... A jak to będzie 3 albo 4, to co? Quote
Niewiasta_21 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Do kogo my wogóle sunie wieziemy? chciałabym jakis numer na pw dostac. wszystkie dokumenty beda,o kąpiel poprosimy DT. Musi sie wszystko udac,musimy byc dobrej mysli cioteczki :-) Quote
GoniaP Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Do kogo my wogóle sunie wieziemy? chciałabym jakis numer na pw dostac. wszystkie dokumenty beda,o kąpiel poprosimy DT. Musi sie wszystko udac,musimy byc dobrej mysli cioteczki :-) Wieziecie ją do Bumerang, pewnie tu niedługo zajrzy. A ja poasystuję ;) Quote
bumerang Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Będziemy czekać w niedzielę, telefon podałam, adres także, myslę że sobie poradzimy! Najważniejsze żeby wszystko było dograne z tą panią w Bonn! Quote
ewatonieja Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Pani dzwonił do mnie i powiedziała że jej przyjaciółka,która prowadzi hotelik dla starszych psiaków chce przygarnąc do domu Kajunię z Mielca wydaje mi sie że wiem o jakiego psa chodzi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42422 Pani prosiła bym się dowiedziała czy nie mozna by połaczyc transportu Agaty i kajuni? pozostawiam to zainteresowanym pod rozwagę Quote
GoniaP Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='ewatonieja']Pani dzwonił do mnie i powiedziała że jej przyjaciółka,która prowadzi hotelik dla starszych psiaków chce przygarnąc do domu Kajunię z Mielca wydaje mi sie że wiem o jakiego psa chodzi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42422 Pani prosiła bym się dowiedziała czy nie mozna by połaczyc transportu Agaty i kajuni? pozostawiam to zainteresowanym pod rozwagę Ja odpowiadam za transport Poznań-Bonn, i nie wiem jak to zrobię, ale postaram sie przekonać TZta. Ale od razu mówię, że On się nie zgodzi wieść psów bez transporterów przewozowych :shake: No i pozostaje kwestia załatwienia wszystkich formalności (paszport, czip, szczepienia):shake:, transport do Poznania, dt w Poznaniu itp. Trudne, ale wykonalne. Cioteczki, ruszcie głowami, kto ma transportery??? Quote
ewatonieja Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 mam nadzieję ze nie chce tych psów zamknąc w bagazniku ? Quote
GoniaP Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ewatonieja napisał(a):mam nadzieję ze nie chce tych psów zamknąc w bagazniku ? Natalia, jestem dziś nie w humorze, i tego typu żarty są nie na miejscu. Quote
Seaside Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 prosimy nie denerwowaqć cioci GoniP :p Kiedy Agatka startuje ze schronu?? Ostatnio jestem zaabsorwowana naszymi psiakami z Jeleniej i wątki łódzkie tylko z doskoku czytam :oops: Quote
ewatonieja Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 no przepraszam ale myslałam ze skoro Gosia wezmie Agatke do samochodu TZ to jest przygotowana do tego typu akcji,dlatego postaram sie dowiedziec ile jest kasy na koncie Fundacji dla Agaty i postaramy sie jakis transporter skombinowac, co do ludzi z Mielca to bardzo mnie dziwi ze nikt sie z nami nie skontaktował,to jest wielka szansa dla Kajuni :( Quote
Niewiasta_21 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Agatka ma na koncie 120 zł,niestety to wciaz za mało na sam transport!! Prosimy o pomoc!!!! Quote
Ania Agata Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 AFN ma do dyspozycji klatkę do przewożenia nawet dużego psa, która jest we Wrocławiu - taka informacja jest w 1 poście. Może do nich uderzyć? Jeśli jest do dyspozycji w tej chwili, to można byle do jakieś tira zapakować i dojedzie. Tylko jakim samochodem będzie TZ GoniP wiózł Agatkę, czy się zmieści ta klatka? Ja nie wiem jaka ona jest duża. Quote
GoniaP Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ania Agata napisał(a):AFN ma do dyspozycji klatkę do przewożenia nawet dużego psa, która jest we Wrocławiu - taka informacja jest w 1 poście. Może do nich uderzyć? Jeśli jest do dyspozycji w tej chwili, to można byle do jakieś tira zapakować i dojedzie. Tylko jakim samochodem będzie TZ GoniP wiózł Agatkę, czy się zmieści ta klatka? Ja nie wiem jaka ona jest duża. Agatka pojedzie Skodą SuperB.... Nie problem, gdyby miała jechać sama... Ale jeśli ma dołączyć koleżanka, to transportery obowiązkowe.... Quote
Ania Agata Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dostałam odpowiedź, że mieści się " w conajmniej dużym kombi". Quote
Recommended Posts