Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bumerang napisał(a):
Jaka Agatka jest w stosunku do psow samcow?
mieszkam w Poznaniu, mogłabym Agatce dać tymczasowy domek!
No witaj Bumerang, dawno Cię na dogo nie widziałam!!!
Świetnie, jeżeli mogłabyś dać Agatce dt. Może możnaby ją tu zabrać już? Po co ma siedzieć w schronie? Paszport przecież możemy załatwić tu, na miejscu!

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki,paszport to moment,wystarczy Agatke wyciagnąc,podjechac do lecznicy gdzie wystawiaja paszporty i od razu do DT.Po co ma tam siedziec,skoro jest dla niej taka szansa? Czekamy tylko na załatwienie transportu.

Posted

Puchatek napisał(a):
Sprawa się komplikuje
Agatce na hotel brakuje
Na jakieś dwa tygodnie
By przeżyć mogła godnie
Ten okres pozostały
Do wyprawy po dom wspaniały

Piękne wierszyki piszesz Puchatku...;)

Tak bardzo się cieszę, że pojawiła się szansa dla Agatki...:loveu:
Trzymaj się Kochaniutka!!!

Posted

Jestem. Natalka sprawa wygląda następująco: 31 marca mogę zabrać Agatkę na 100%, a wcześniej wchodzi w grę ta sobota, ale najwcześniej w czwartek mogę dać odpowiedź czy się uda.

Posted

decyzje podejmie albo Ania Agata albo Moriaa,którą w tym momencie proszę o pomoc!!!!! ja dam radę najwczesniej wziąc Agatę w podróż 31marca lub 1 kwietnia, bo jak wroci TZ to musimy wymienić przednia szybę :/ w aucie

Posted

a i jeszcze jedno,proszę ludzie Pokerka o skontaktowanie sie z wyżej wymienionymi osobami :) ważą się tez losy melanża i jego poznańskiego domu trzymajmy kciuki, co jeszcze - niezastapiona Pajunia także pomaga,skontaktowała sie z Pania z Niemiec i prawdopodobnie złoży jej wizytę przedadopcyjną. Pajunia jest dobrej myśli,co podnosi na duchu :):multi: