Sabina02 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Dałam tutaj 3 nasze psiaki + ogolny watek łódzkich psiaków. Moze inne cioteczki jeszcze jakies psiaki powrzucają...moze ktoremus sie uda... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52291 Bardzo mi zal tych Łódzkich psiakow...Chetnie bym je gdzies pooglaszala, ale po tych zgrzytach z Moriaa (czy jak jej tam) na wątku Derbiego, to raczej unikam Łodzi... Quote
Moriaaa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Dziękuję Sabinko...nie musisz przeze mnie unikać łódzkich psiaków ...i tak- Moriaaa jestem:diabloti: A jak dobrze wiesz zgrzyty były z niedoczytań Twoich kochana...więc nie do mnie pretensje. Quote
Hakita Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Na górę kochana Agatko, na górę!!! :multi: Domku ukochany, gdzie jesteś...??? Quote
szajbus Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Agatko, hopaj na pierwszą stronkę Kto pomoże tej biednej suni? Quote
Sabina02 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Moriaaa napisał(a):Dziękuję Sabinko...nie musisz przeze mnie unikać łódzkich psiaków ...i tak- Moriaaa jestem:diabloti: A jak dobrze wiesz zgrzyty były z niedoczytań Twoich kochana...więc nie do mnie pretensje. Nie zamierzam tego tu kontynuowac! Have a nice day!!! Quote
Justysia i Grześ Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 szajbus napisał(a):Sabinko, co z tobą będzie??A dlaczego "Sabinko" :niewiem: Hopaj Agatko po domek... Quote
ewatonieja Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 proszę mi się nie wykłócać na wątku Agaty tylko na priv,każda pomoc jest dobra i chętnie ja przyjmiemy, mam nadzieje że juz niedługo będę miała super plakat agaty :) specjalista sie tym zajmie :) Rubelkowi mam nadzieje nie odmówi także :) żeby to jeszcze coś dało,bo ludzie są tacy obojętni na cudze cierpienie :( Quote
Sabina02 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 szajbus napisał(a):Sabinko, co z tobą będzie?? Ze mna??? Mnie juz ze schroniska dawno wyciagneli...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ciapuś Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hopaj Pieseczku widzisz Sabinko jak się o Ciebie martwi Szajbus :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewatonieja Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 agatko trzymaj się ,kochana! a to link do Morusa :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52271 Quote
szajbus Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 No tak, mówiłam, że skleroza nie boli. Czytałam wypowiedzi Sabinki i moiraa i z Agatki zrobiłam Sabinkę. Tez ładnie nie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sorki za pomyłkę, ale sama teraz sie z siebie śmieje. Uprzedzam, jak znam życie jeszcze nie raz się pomylę. :lol::lol: A co do Sabinki to zostań z nami i naszymi bidami. One ciebie potrzebują. My też. Im nas więcej tym lepiej. Agatko, hopaj na pierwszą, nie daj nikomu o sobie zapomnieć. Quote
szajbus Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Agatka z bagażem przykrych doświadczeń prosi o domek lub tymczas Quote
Hakita Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Agatka cudowna, błaga o ukochany domeczek...:loveu: Quote
ewatonieja Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Agata,kochana, trzymam za Ciebie kciuki !!!!!!!!!!!!!! Quote
GoniaP Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ewatonieja napisał(a):Agata,kochana, trzymam za Ciebie kciuki !!!!!!!!!!!!!! Czy tu Agatka została uwieczniona z TĄ suczką agresorką? :-( Quote
ewatonieja Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Nie to nie jest agresorka,ta psinka lizała uszy Agacie,co Agata znosiła ze stoickim spokojem ,nawet oka nie zmrużyła :) Agresorka to Tori widac ja jak lezy na budzie na zdjęciu ,które zamiesciła niewiasta 21 Quote
monikusf Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 moge dolozyc sie do hoteliku/ile potrzeba_ mtf Quote
ewatonieja Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Nie to nie jest agresorka,ta psinka lizała uszy Agacie,co Agata znosiła ze stoickim spokojem ,nawet oka nie zmrużyła :) Agresorka to Tori widac ja jak lezy na budzie na zdjęciu ,które zamiesciła niewiasta 21 Quote
szajbus Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Agatko, biegnij na góre, może cię ktoś wypatrzy? Quote
asiaf1 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 monikusf napisał(a):moge dolozyc sie do hoteliku/ile potrzeba_ mtf Czy jest sznsa na wyciągnięcie jej do hoteliku? Ja podtrzymuje 100 miesięcznie. Jest druga osoba, która pomogłaby. co dalej? Quote
Hakita Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Podnosimy Agatkę, podnosimy!!! :multi: I mocno Psiaczka ściskamy!!! :loveu: Quote
Kar0la Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 asiaf1 napisał(a):Czy jest sznsa na wyciągnięcie jej do hoteliku? Ja podtrzymuje 100 miesięcznie. Jest druga osoba, która pomogłaby. co dalej? Są osoby chętne do pomocy. Trzeba się dowiedzieć czy w Złotnikach nie ma miejsca. Quote
Recommended Posts