Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Sabinko...nie musisz przeze mnie unikać łódzkich psiaków ...i tak- Moriaaa jestem:diabloti:
A jak dobrze wiesz zgrzyty były z niedoczytań Twoich kochana...więc nie do mnie pretensje.

Posted

Moriaaa napisał(a):
Dziękuję Sabinko...nie musisz przeze mnie unikać łódzkich psiaków ...i tak- Moriaaa jestem:diabloti:
A jak dobrze wiesz zgrzyty były z niedoczytań Twoich kochana...więc nie do mnie pretensje.

Nie zamierzam tego tu kontynuowac!

Have a nice day!!!

Posted

proszę mi się nie wykłócać na wątku Agaty tylko na priv,każda pomoc jest dobra i chętnie ja przyjmiemy, mam nadzieje że juz niedługo będę miała super plakat agaty :) specjalista sie tym zajmie :) Rubelkowi mam nadzieje nie odmówi także :) żeby to jeszcze coś dało,bo ludzie są tacy obojętni na cudze cierpienie :(

Posted

No tak, mówiłam, że skleroza nie boli. Czytałam wypowiedzi Sabinki i moiraa i z Agatki zrobiłam Sabinkę. Tez ładnie nie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sorki za pomyłkę, ale sama teraz sie z siebie śmieje. Uprzedzam, jak znam życie jeszcze nie raz się pomylę. :lol::lol:
A co do Sabinki to zostań z nami i naszymi bidami. One ciebie potrzebują. My też. Im nas więcej tym lepiej.

Agatko, hopaj na pierwszą, nie daj nikomu o sobie zapomnieć.

Posted

Nie to nie jest agresorka,ta psinka lizała uszy Agacie,co Agata znosiła ze stoickim spokojem ,nawet oka nie zmrużyła :) Agresorka to Tori widac ja jak lezy na budzie na zdjęciu ,które zamiesciła niewiasta 21

Posted

Nie to nie jest agresorka,ta psinka lizała uszy Agacie,co Agata znosiła ze stoickim spokojem ,nawet oka nie zmrużyła :) Agresorka to Tori widac ja jak lezy na budzie na zdjęciu ,które zamiesciła niewiasta 21

Posted

monikusf napisał(a):
moge dolozyc sie do hoteliku/ile potrzeba_ mtf

Czy jest sznsa na wyciągnięcie jej do hoteliku? Ja podtrzymuje 100 miesięcznie.
Jest druga osoba, która pomogłaby.

co dalej?

Posted

asiaf1 napisał(a):
Czy jest sznsa na wyciągnięcie jej do hoteliku? Ja podtrzymuje 100 miesięcznie.
Jest druga osoba, która pomogłaby.

co dalej?

Są osoby chętne do pomocy. Trzeba się dowiedzieć czy w Złotnikach nie ma miejsca.