tania Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Jak suniula? Czy naprawdę nie wiadomo co jej jest? Quote
majafaja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 hanka456 napisał(a):Maju, Krakow jest fajnym miastem, moze moglabys ja pooglaszac? W krakowskiej gazecie np.? haniu ja w trakcie przeprowadzki jestem, jeszcze w Krakowie nie jestem :( Quote
ewatonieja Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Agata pokazujemy sie i ładnie prosimy o domek! Quote
Hakita Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Do góry Agatko, do góry!!! :multi: Pokaż się wszystkim!!! :multi: Czy są jakieś wieści, jak się czuje Agatka??? Quote
Neris Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Trzymaj się mała... Czy ktoś potrafi zrobić plakat dla Agaty? Chętnie porozwieszam... Quote
szajbus Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ja jestem chodzące beztalencie. Śmigaj na pierwsza stronę, prosimy o domek. Sprawa pilna! Quote
ewatonieja Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 A podobno na off topiku ktoś robi fajne plakaty Nana mi podała link do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16462 i mail do tej dziewczyny: forkas@wp.pl Quote
Ania Agata Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 A tu jest wątek do *luthien*, która robiła banerki dla wielu łódzkich psów. Robi piękne i ekspresowo: http://http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29200 Quote
mulinka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 jutro ewatonieja będzie w schronie i zobaczy co z Agatą Quote
Justysia i Grześ Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Justysia stworzyła 1 banerek w życiu i wstydzi się go umieścić sama :oops: Więc robię to za nią: Nie umiemy sami zalinkować więc za każdą pomoc będziemy wdzięczni :cool3: Nie wiemy czy komuś się przyda, ale mamy nadzieję że przyniesie szczęście :loveu: Quote
ewatonieja Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Piekny banerek :)dziękuję bardzoooooo:) za godzinę wybieram sie do schronu,mam nadzieję że zobaczę Agatę w dobrym stanie :) Quote
mulinka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dziękujemy Justysiu za banerek wykonany późno w nocy :loveu: kto pomoże podlinkować banerek ? Quote
Ania Agata Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Justysia i Grześ']Justysia stworzyła 1 banerek w życiu i wstydzi się go umieścić sama :oops: Więc robię to za nią: Nie umiemy sami zalinkować więc za każdą pomoc będziemy wdzięczni :cool3: Nie wiemy czy komuś się przyda, ale mamy nadzieję że przyniesie szczęście :loveu: Piękny banerek. Dziękujemy! Agatko nie jesteś sama. Quote
Kar0la Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Już gdzieś o tym napisałam, ale napiszę jeszcze raz. Banerek można podlinkować zaznaczając jego adres, potem trzeba kliknąć na globusik (jest u góry okienka) i w nowo otwarte okienko wkleić adres wątku. nie wiem czy zrozumiale napisałam. Quote
ellfica Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ja też uważam, że banerek jest piękny. Wlkejajmy banerki! Niech wszyscy dowiedzą się o Agatce !! Quote
Hakita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dzień dobry Kochana Psinko...:loveu: Jak się dziś czujesz??? Quote
Recommended Posts