Kar0la Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Kurcze ja ostatnio na dogo tylko z doskoku. Dobrze, że ma się lepiej, ale dom pilnie potrzebny. Mogę ją dzisiaj poogłaszać tam, gdzie jestem zarejestrowana. Quote
Niewiasta_21 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jasne,prosimy o ogłoszenia dla Agaty. Suni nalezy sie domek i to szybciutko! mam nadzieje ze jej lepszy stan juz sie utrzyma do konca. Quote
Seaside Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ja się obawiam, żeby jutro nie było tak samo tragicznie. Dominantka w budzie wiecznie siedzieć nie będzie, a jak dla mnie ta sunia potrzebuje natychmiastowego wyjścia. Ewa - proszę obserwuj ją.... Quote
ewatonieja Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Będę zawracała głowę Julii i sama też ma zamiar zaglądać do Agaty, niestety jutro nie dam rad wzywaja mnie do pracy, więc pewnie pojutrze będą zdjęcia albo w niedziele :) Quote
supergoga Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A ja dopiero wróciłam do domu i wpakowałam się w net. Mnie nie podoba sie to nagłe polepszenie, a jak tamta suka wyjdzie, to żeby nie stała sie tragedia. Buniu - ja wierzyłam, że na Ciebie można liczyć i kochana jesteś. Bylaby jednak za zabraniem Agatki - to ostatnie zdjęcie jest porażające. Tez postaram się pomóc w szukaniu domku. Quote
Kar0la Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Wrzuciłam Agatkę na psy, eoferty, animalię, kupiepsa, kupsprzedaj, gumtree, ale.gratka. Cioteczka Supergoga ma szczęśliwą rękę. A Bunia to anioł nie człowiek. Quote
ewatonieja Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 agata tak wiele przeszła,należy sie jej spokój i miłość! Ona ma dopiero 5 lat i całe życie przed sobą! a to zdjęcie dominującej suczki z boksu Agaty,śliczna ale ma charakterek :/ Quote
szajbus Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nocny spacerek na pierwszą stronkę- po domeczek oczywiście . Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dziewczyny - zaczyna się kolejny dzień - każdy dzień dla niej w schronisku w stanie w jakim była wczoraj - to kolejny krok DO ŚMIERCI!!!! Nie zakłądajmy że już wszystko jest dobrze - bo nie jest :placz: :placz: Quote
ewatonieja Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 ja mogę być w schronie dopiero jutro rano(znaczy po 11 bo wczesniej mnie nie wpuszcza pomimo że schron czynny od 8) poobserwuje popytam porobię zdjęcia, ocenimy razem co dalej robić na razie prosimy o dom!!!!!!! Quote
Moriaaa Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dziewczyny, z Agatą wczoraj naprawdę nie było źle. Oczywiśćie trzeba ją poobserwować, mam nadzieję że Natalka to dzisiaj zrobi, ale nie róbmy tragedii skoro jej faktycznie nie ma. Agata w takim stanie jakim było wczoraj, absolutnie nie nadawała sie do hospitalizacji, zachowywała się całkiem normalnie, wskakiwała na kraty i raczej nie wyglądała na umierającego psiaka. Oczywiście dominantka w boksie to zupełnie inna sprawa...bo tu faktycznie mogą być problemy...ale niestey u nas taka sytuacja w co drugim boksie:( Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 zdjęcia Agaty z 1 postu na kolana powaliły.... Quote
jamos Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ojej, następna bida potrzebująca domu na już:-( . Agata hoop po domek Quote
ewatonieja Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 natalia to ja :) dzisiaj nie dam rady wejsc do schronu bo pracuje od 10 -16 :( jutro będę na pewno :) dzieki za podnoszenie wątku Agaty! Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ewatonieja napisał(a):natalia to ja :) dzisiaj nie dam rady wejsc do schronu bo pracuje od 10 -16 :( jutro będę na pewno :) dzieki za podnoszenie wątku Agaty! Ale zmyłkę nam zrobiłaś :D A ja tylko Ewa i Ewa :oops: :oops: :oops: Quote
Hakita Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Czekamy na wieści, co u ślicznej Agatki... Jak się dziś czuje??? Hop do góry Kochana po ukochany domeczek!!! :multi: Quote
szajbus Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ewatonieja- znasz sunię, obserwujesz ją napisz jakiś tekst, Umieszczę ją na allegro. Może tam sie ktoś nad nią ulituje? Quote
mulinka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 czarna śliczna Agata bardzo pilnie potrzebuje domu tymczasowego !!! Quote
ewatonieja Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 dzieki dzieki,jak wrócę z pracy sama ją wystawię :) może wystawcie Miśke(biała) albo Myszkę,Alsę -więcej info o nich u niewiasty21 te psy tez długo czekają !! Quote
Niewiasta_21 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Myszke,Alse i Wille ja wystawiam cały czas :-) Quote
ewatonieja Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 to świetnie,może podasz opisy do innych potrzebujących psiaków i kto bedzie mógł ten wystawi,każda pomoc jest na wagę złota:) Quote
Recommended Posts