Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze ja ostatnio na dogo tylko z doskoku.

Dobrze, że ma się lepiej, ale dom pilnie potrzebny. Mogę ją dzisiaj poogłaszać tam, gdzie jestem zarejestrowana.

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja się obawiam, żeby jutro nie było tak samo tragicznie.
Dominantka w budzie wiecznie siedzieć nie będzie, a jak dla mnie ta sunia potrzebuje natychmiastowego wyjścia.
Ewa - proszę obserwuj ją....

Posted

Będę zawracała głowę Julii i sama też ma zamiar zaglądać do Agaty, niestety jutro nie dam rad wzywaja mnie do pracy, więc pewnie pojutrze będą zdjęcia albo w niedziele :)

Posted

A ja dopiero wróciłam do domu i wpakowałam się w net. Mnie nie podoba sie to nagłe polepszenie, a jak tamta suka wyjdzie, to żeby nie stała sie tragedia.

Buniu - ja wierzyłam, że na Ciebie można liczyć i kochana jesteś.

Bylaby jednak za zabraniem Agatki - to ostatnie zdjęcie jest porażające. Tez postaram się pomóc w szukaniu domku.

Posted

Wrzuciłam Agatkę na psy, eoferty, animalię, kupiepsa, kupsprzedaj, gumtree, ale.gratka.
Cioteczka Supergoga ma szczęśliwą rękę.
A Bunia to anioł nie człowiek.

Posted

agata tak wiele przeszła,należy sie jej spokój i miłość! Ona ma dopiero 5 lat i całe życie przed sobą!

a to zdjęcie dominującej suczki z boksu Agaty,śliczna ale ma charakterek :/

Posted

Dziewczyny - zaczyna się kolejny dzień - każdy dzień dla niej w schronisku w stanie w jakim była wczoraj - to kolejny krok DO ŚMIERCI!!!!
Nie zakłądajmy że już wszystko jest dobrze - bo nie jest :placz: :placz:

Posted

ja mogę być w schronie dopiero jutro rano(znaczy po 11 bo wczesniej mnie nie wpuszcza pomimo że schron czynny od 8) poobserwuje popytam porobię zdjęcia, ocenimy razem co dalej robić
na razie prosimy o dom!!!!!!!

Posted

Dziewczyny, z Agatą wczoraj naprawdę nie było źle.
Oczywiśćie trzeba ją poobserwować, mam nadzieję że Natalka to dzisiaj zrobi, ale nie róbmy tragedii skoro jej faktycznie nie ma.
Agata w takim stanie jakim było wczoraj, absolutnie nie nadawała sie do hospitalizacji, zachowywała się całkiem normalnie, wskakiwała na kraty i raczej nie wyglądała na umierającego psiaka. Oczywiście dominantka w boksie to zupełnie inna sprawa...bo tu faktycznie mogą być problemy...ale niestey u nas taka sytuacja w co drugim boksie:(

Posted

ewatonieja napisał(a):
natalia to ja :) dzisiaj nie dam rady wejsc do schronu bo pracuje od 10 -16 :( jutro będę na pewno :) dzieki za podnoszenie wątku Agaty!

Ale zmyłkę nam zrobiłaś :D
A ja tylko Ewa i Ewa :oops: :oops: :oops: