ewatonieja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Sytuacja jest trudna na koncie fundacji tylko 120 zł ,wpłata moja i Grzesia, prosimy o pomoc finansową, taka szansa dla psa w tym wieku i w tym stanie zdarza sie bardzo rzadko,nie możemy jej zaprzepaścić, czas nagli wyjazd do Bonn już 2 kwietnia a my nie mamy transportera,Błagamy o Pomoc podaje namiar na konto FUNDACJA NIECHCIANE I ZAPOMNIANE - SOS DLA ZWIERZĄT ul. Naruszewicza 15/179 93-161 ŁÓDŹ Konto Fundacji: Bank PKO BP 22 1020 3408 0000 4902 0174 2246 Zwracam się z gorącą prośba o ratunek dla 5-letniej Agaty z łódzkiego schroniska. Sunia przebywa tam od 2004-03-16,więc jest psem bardzo potrzebującym nowego domu.Agatka ma śliczna falującą sierść, jest średniej wielkości,w kłębie sięga do kolana. To milutki,łagodny piesek ,nie wchodzi w konflikty z innymi psami, info na stronie http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=273 To są zdjęcia dawnej Agaty,z jej początków w schronie. Sunia nalezy do moich ulubionych zwierzaków,dlatego zasmuciło mnie bardzo gdy odkryłam kilka tygodni temu że jest w ciąży :( Była w fatalnym stanie ,oto zdjęcie Spójrzcie w te oczy pełne cierpienia, ten widok rani serce.Po tym jak zwróciłam uwagę na jej stan zabrano ją na kurację,nie wiem na czym to polegało,trudno o informacje. Wczoraj znów ją widziałam, myślałam że gorzej być nie może,a jednak. Agata wygląda jak wrak psa,radośc nie gości w jej oczach,tylko zmęczenie i strach przed dominantką z boksu .Już raz wyciągano pogryzionego psa z tego boksu, w tej sytuacji wyczerpana Agata nie jest w stanie sie bronić, przyszłość jawi się w czarnych barwach... Kochający właściciel potrzebny natychmiast!!!! moje dane kontaktowe tel 503759557, gg 5878253, mejl ewa-tonieja@o2.pl http://allegro.pl/show_item.php?item=173928582 Quote
szajbus Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 O matko! Czy ona przebywała w boksie razem z samcami, że zaszła w ciążę? Nie wiesz czy nadal jest w ciąży? A może jest po sterylce aborcyjnej i się źle czuje? Może ona jest chora? Quote
gamoń Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ewo z łodzi jest chyba Moriaaa .Napisz do niej priva ,Moze bedzie mogła pomoc .:shake: Sunia chyba jest bardzo chora:shake: Quote
szajbus Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Trzeba ją jak najszybciej wyciągnąć ze schronu i zabrać do lekarza na wszystkie badania. Może jestem przewrażliwiona, ale nie podoba mi sie jej wygląd. Wietrze jakaś chorobę, albo wycieńczenie organizmu ciążą. Quote
hanka456 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Sluchajcie nie chce krakac, ale to nie wyglada dobrze. Moze miala sterylke aborcyja i zle sie czuje. Niestety nie ma mnie w Lodzi, ale moze ktos moglby sie zaofiarowac i jej pomoc? W kazdym razie dom Agacie natychmiast jest potrzebny. Quote
hanka456 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 POMOCY!!!!!!!!!!!! Podnosze i czekamy!!!!!!!!!!!! Kto poda Agacie pomocna dlon??????????? Quote
Seaside Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :placz: :placz: :placz: Jezuuuuuu dziewczyny zabierzcie ją stamtąd!!!!!!!!!!!!! :placz: :placz: :placz: Tu nie można zwlekać i podbijać wątku - tu tzreba na już!!!!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: Ona wygląda jakby odchodziłą!!!!!!!!!!!!!!!! Błągam was - chociaż na trochę!!!!!!!!! Ją trzeba na już do weta!!!!!!!!! Nie ma co liczyć na to że znajdzie się od reki kochający włąściciel - tu jest potrzebna zwarta pomoc dogomaniaków i DT na PRZEDWCZORAJ!!! :( Quote
hanka456 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Maju, Krakow jest fajnym miastem, moze moglabys ja pooglaszac? W krakowskiej gazecie np.? Quote
Neris Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ona wygląda jakby nie chciała już żyć... Boże, co robić? Ja nie dam rady żadnego więcej psa, dopóki jakiś z tymczasów nie znajdzie domu... Quote
Seaside Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Help_2: :bigcry: niech ją ktoś zabierze stamtąd !!!!!!!!!!!! :( :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
hanka456 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Neris, Ty juz pomoglas tym co najbardziej potrzebowaly. w schroniskach sa to codzienne sytuacje. Podnosze liczac na to, ze Agata szybko znajdzie dom. Quote
zuziaM Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Neris napisał(a):Ona wygląda jakby nie chciała już żyć... Boże, co robić? Ja nie dam rady żadnego więcej psa, dopóki jakiś z tymczasów nie znajdzie domu... Tu sie strasznie czas liczy ..... bedzie za pozno ... ! ! ! ! Quote
Seaside Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 dziewczyny na już trzeba błagać kogoś żeby ją zabrał. Do Neris jadą dzosiaj 2 chłopaki ze schroniska i sama ma już niezłą ferajnę. Potrzebujemy drugiej Neris na już!!!!!!!!!!! Tu nie ma co mówić, że czekamy na domek :( :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
hanka456 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Lodzcy dogomaniacy, prosba o wpsarcie i pomoc dla Agaty. Ci anonimowi rowniez sa proszeni. Quote
Seaside Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 DZowńcie gdzie możecie - ściągajcie tu ludzi tak jak ewa to zrobiła!!!!!!!!!!!!!! :placz: Quote
Seaside Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 W górę!!!!!!!!!! Zauważcie ją !!!!!!!!!!!!!! Już wklejam na różne wątki!! Quote
GoniaP Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jestem. Czy możecie zabrać ją do kliniki? Potem będziemy się martwić o finanse. Ona umiera, to widać. Moje gg 5381055 Quote
Seaside Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Gosiu - dziękuję ci :loveu: EWA - JESTEŚ????????????? sKONTAKTUJ SIĘ Z GOSIĄ. jak małęj coś się stanie......:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Diegula Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Podnosze............. bo mega pilne !!!!!!!!!!!! Quote
Seaside Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Gdzie jest Ewa??? Skontaktujcie się z nią!!!!!!!!!!! Potrzebna pomoc!!!!!!!!!!!! Quote
ellfica Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Badz dzielna bidulko kochana !! Zróbmy coś dla Niej!! :-( :shake: :shake: :-( Quote
Recommended Posts