Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I co i co ? zmieniło się coś u Saby?
(czasem żałuję, że mój rozbrykany piesek nie jest śliczną sunią :evil_lol: - żartuję , nie zamieniłabym go za nic)

Posted

Kurczaczku, czyli jesteś zdecydowana, Sunia zaklepana? założż wątek z pytaniem o transport na Forum.miau.pl - dla kociarzy, ale może ktoś akurat...

Posted

no jestesmy zdecydowani :) zadecydowalo to ze lubi dzieci no i wie co to czystosc. no i oczywiscie jej wyglad- jest przepiekna :) oprawda mieszkam w bloku ale pol dnia spedzam na dworze z dzieciakami no i zaraz obok sa wielkie pola gdzie wszyscy z osiedla chodza z pieskami zbey sie wybiegaly :D (tak robilam z moim poprzednim).

Posted

umieściłam ogłoszenia o transport na forum.miau.pl na forum.irisholwfhound.pl i jeszcze w jednym miejscu spróbuję, tylko chciałabym wiedzieć,czy rozmawiałaś bezpośrednio z Kasią, czy ona zaakceptowała Twój dom :)

Posted

wlasnie napisalam maila- troszke dlugi :d opisalam wszytsko- jaki mamy dom, jaka okolica no i jakie mamy nastawienie do pieskow :)
teraz troche za wczesnei chyba na telefon borac pdo uwage ze sobota ;) wiec jesli nie dostane maila do 12 to zadzwonie do niej :)

Posted

Może w razie czego (jak się dziewczyny dogadają) czy ktoś pomógłby w transporcie na trasie Lublin- Wrocław?

najkrótsza trasa prowadzi przez
Lublin - Puławy- Radom - Bełchatów - Wrocław

ale pewnie inne opcje też wchodzą w grę, bo nie wiem czy najkrótsza trasa jest najszybsza ;)

może ktoś będzie miał po drodze?

Posted

W najblizsza niedzielę będę na wystawie w Katowicach.
To duża wystawa, może ktoś z Lublina na nią jedzie i mógłby podwieźć sunię.
Z Katowic do Wrocławia ja mogę ją podwieźć waśnie w niedzielę.
Mój tel.609 30 77 42

Posted

Teraz nie mam wilczarza. Odszedł dwa lata temu.
Mam adoptowanego borzoja. I bokserkę na tymczasie. Już odleczoną i teraz tylko muszę ją odkarmić, bo była szkielecikiem....

Posted

Dostałam maila od Qrczaczka83, odpisałam i...znalazłam transport Wawa-Wrocek
A raczej transport sam się zaofiarował.

Jak myślice, kto chce pomóc w dowiezieniu Saby do nowego domku?

Oczywiscie Jo37 :loveu:

Wstępnie ( bardzo wstępnie) umówiłam się z Jo37 na ten weekend.

Posted

napisalam do Jo37 w sprawie transportu i czekam na odpowiedz :) a do Ciebie Kalina zadzwonie jak juz bede wiedziec na bank kiedy Sabcia przyjedzie :D:D aha jak mysle ona nie ma zadnej ksiazeczki zdrowia? wiec trzeba ja na nowo odrobaczyc i zaszczepic?? a moze jakis chip ma? w koncu podobno to juz obowiazek chipowac psy ??

Posted

Nie ma obowiązku chipowania.
Ale we Wrocławiu możesz zachipować ją za darmo.
Trzeba sprawdzić, czy jeszcze trwa ta akcja....Miasto zasponsorowało..:-)
Obowiazek posiadania chipa jest natomiast przy wyjeździe za granicę, razem z paszportem