ewick Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 "To jest Saba Saba ma 8 miesięcy, wygląda jak mieszanka husky i owczarka niemieckiego w stosunku 1:10 Sabę prawdopodobnie potrącił samochód a sunia w szoku biegła az dobiegła do OBI niedaleko mnie. Tam znalazła ją Magda, zabrała do domu, napisała ogłoszenia i czekała. Nikt sie nie zgłosił. Mama Magdy zapowiedziała, ze ma oddac psa do schroniska poniewaz ona nie życzy sobie w domu takiego dużego zwierza. Magda przyszła po pomoc do mojej wetki a wetka zadzwoniła do mnie. Fotki robione były w sobotę przed lecznicą. Sunia jest piękna, mądra, wspaniale bawiła się na podwórzu z młodą labradorką a gdy tamta szła już do domu szczekała rozpaczliwe za nią... W domu podobno spi w łozku razem z Magdą, na spacerach chodzi na smyczy, trzyma siusiu az do wyjscia. Znaczy się- pies był u kogos w domu... Jestem przekonana , ze najbardziej pasowałby jej dom z ogrodem bo sunię rozpiera energia. " KONTAKT W SPRAWIE SUCZKI: Kasia (KasiaD z forum.miau.pl) kadrel@gazeta.pl 601 28 11 56 Lublin Quote
Tiger Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Podnoszę ! Sunia ma bardzo oryginalne umaszczenie ......:loveu: Może ktoś marzy o takiej własnie , troszkę już odchowanej suczce ? To przemiła i bardzo grzeczna psinka ............. KOMU ? Quote
Kalina Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dzięki ewick, tak, to ja szukam domku dla tej slicznoty. Jesli nie znajdzie go w ciagu tygodnia- wyląduje w obozie koncentracyjnym na ul. Pancerniaków w Lublinie... Jest przemiła, łasi się, daje buzi, chlasta ogonem po nogach- tak sie cieszy na widok ludzi. Nie mam jej gdzie wziąć na tymczas, no po prostu nie mam... Quote
beka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Obóz na Pancerniaków to schron w Lublinie??? To chyba gorzej nie może trafić :( Quote
anielica Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Kasiu, jakiego ona jest wzrostu? Wenecja szuka dla zaprzyjaźnionej rodziny suni właśnie, młodej ale nie szczeniaczka. Mieszkanie, dwójka dzieci - jedno chyba 8 lat, drugie 3. Sunia powinna umieć się bawić z dziećmi i utrzymywać czystość. No i nie być za duża :oops: Może to dla niej szansa???? Quote
ewick Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 anielica - napisz maila lub zadzwoń, będzie najszybciej :) Quote
Kalina Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Sunia jest tak...za kolano ( moje) Do dzieci nadaje sie idealnie. Poprosze namiary na te Venecję czy cuś ...:p Quote
Qrczaczek83 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 dlaczego tak daleko :( tez mam 2 dzieci tylko mniejszych i szukam im pieska ktory wlasnie lubi dzieci i nie sika w domu czyli podrosniety Quote
ewick Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Qrczaczek83 - może można poprosić na forum o transport, a skąd ty jesteś? Quote
Qrczaczek83 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 az z wroclawia :( patrzylam na trasy czy ktos taka jezdzi ale niestety nikt :( Quote
ewick Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 pogadaj najpierw z Kasią (zobaczymy czy osoba, która pisała wyżej że ma dom, się zdecyduje (jak nie - będziemy myśleć dalej Quote
Tiger Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Qurczaczek jeśli będziesz zdecydowana na 100%, to transport to naprawdę nie problem :) Quote
ewick Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 podnoszę, może ktoś ślicznotę pokocha z całego serca Quote
gkatarzynka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jade w piatek z Lublina do Rzeszowa (no prawie, ale moge do Rzeszowa) i moglabym wziasc, moze z Rzeszowa ktos bedzie jechal do Wroclawia...Ewentualnie jezdze na tej trasie dosc czesto wiec jakby cos, to sie polecam Quote
ewick Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 super Katarzynko, dziękujemy, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie :) Quote
chatita Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ewick napisał(a):super Katarzynko, dziękujemy, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie :) jaka ona piekna podnosze napewno szybko znajdzie domek Quote
ewick Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 na allegro ktoś zaczął suczkę obserwować :) to na razie jeszcze niewiele znaczy, ale daje nadzieję że się komuś spodoba - przecież śliczna jest :loveu: Quote
Tiger Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Qurczaczek się nie odzywa ........... Więc to chyba był fałszywy alarm ..... Szukamy domku dla suni , bo naprawdę grozi jej schron !!!!!!!!!!! Quote
ewick Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 domku dla najpiękniejszej znajdki na świecie, ujawnij się :) Quote
Tiger Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 POkazujemy się dogomaniakom....... Kto ją uratuje przed schroniskiem w Lublinie ????? Quote
Recommended Posts