Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"To jest Saba
Saba ma 8 miesięcy, wygląda jak mieszanka husky i owczarka niemieckiego w stosunku 1:10
Sabę prawdopodobnie potrącił samochód a sunia w szoku biegła az dobiegła do OBI niedaleko mnie. Tam znalazła ją Magda, zabrała do domu, napisała ogłoszenia i czekała.
Nikt sie nie zgłosił.
Mama Magdy zapowiedziała, ze ma oddac psa do schroniska poniewaz ona nie życzy sobie w domu takiego dużego zwierza.
Magda przyszła po pomoc do mojej wetki a wetka zadzwoniła do mnie.

Fotki robione były w sobotę przed lecznicą. Sunia jest piękna, mądra, wspaniale bawiła się na podwórzu z młodą labradorką a gdy tamta szła już do domu szczekała rozpaczliwe za nią...
W domu podobno spi w łozku razem z Magdą, na spacerach chodzi na smyczy, trzyma siusiu az do wyjscia. Znaczy się- pies był u kogos w domu...
Jestem przekonana , ze najbardziej pasowałby jej dom z ogrodem bo sunię rozpiera energia. "

KONTAKT W SPRAWIE SUCZKI:
Kasia (KasiaD z forum.miau.pl)
kadrel@gazeta.pl
601 28 11 56
Lublin

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podnoszę !

Sunia ma bardzo oryginalne umaszczenie ......:loveu:

Może ktoś marzy o takiej własnie , troszkę już odchowanej suczce ?

To przemiła i bardzo grzeczna psinka .............

KOMU ?

Posted

Dzięki ewick, tak, to ja szukam domku dla tej slicznoty.
Jesli nie znajdzie go w ciagu tygodnia- wyląduje w obozie koncentracyjnym na ul. Pancerniaków w Lublinie...

Jest przemiła, łasi się, daje buzi, chlasta ogonem po nogach- tak sie cieszy na widok ludzi.

Nie mam jej gdzie wziąć na tymczas, no po prostu nie mam...

Posted

Kasiu, jakiego ona jest wzrostu?
Wenecja szuka dla zaprzyjaźnionej rodziny suni właśnie, młodej ale nie szczeniaczka. Mieszkanie, dwójka dzieci - jedno chyba 8 lat, drugie 3. Sunia powinna umieć się bawić z dziećmi i utrzymywać czystość. No i nie być za duża :oops:

Może to dla niej szansa????

Posted

Jade w piatek z Lublina do Rzeszowa (no prawie, ale moge do Rzeszowa) i moglabym wziasc, moze z Rzeszowa ktos bedzie jechal do Wroclawia...Ewentualnie jezdze na tej trasie dosc czesto wiec jakby cos, to sie polecam

Posted

na allegro ktoś zaczął suczkę obserwować :) to na razie jeszcze niewiele znaczy, ale daje nadzieję że się komuś spodoba - przecież śliczna jest :loveu:

Posted

Qurczaczek się nie odzywa ...........
Więc to chyba był fałszywy alarm .....

Szukamy domku dla suni , bo naprawdę grozi jej schron !!!!!!!!!!!