caroolcia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 la_pegaza napisał(a):ale te papierowe też? a plakaty - jak masz to mogę koło siebie rozwiesić ;) papierową właśnie zleciła, ogłoszenie w wyborczej nie miało dużego oddźwięku, plakaty mam, moge przesłac, gdybys była taka dobra i powiesiła kilka Quote
MonikaP Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Karolino, a kiedy to dokładnie będzie w maju? Quote
MonikaP Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Donvitow napisał(a):15-31.05.07.Pozdrawiam. OK, zacznę na wszelki wypadek załatwiać jakiś hotelik dla Bony. Sama jej niestety nie dam rady przechować, bo z moimi dwiema sukami stworzyłaby pewnie mieszankę wybuchową, a "po drodze" mam jeszcze w domu I Komunię mojego dziecka.... Kiedy były w Wyborczej ogłoszenia o Bonie? Ostatnio codziennie ją kupuję, ale ich nie widziałam :-(. Quote
GoniaP Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 caroolcia napisał(a):A jak kochane dziewczyny widzicie rozwiazanie probemu majowego? Oczywiście jeśli Bona do tego czasu domku nie znajdzie... Jeśli Bonka do tego czasu domu nie znajdzie, to serce rozpadnie sie jej na kawałki w hoteliku:placz: Dlaczego jest tak mało domków?? Quote
caroolcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 GoniaP napisał(a):Jeśli Bonka do tego czasu domu nie znajdzie, to serce rozpadnie sie jej na kawałki w hoteliku:placz: Dlaczego jest tak mało domków?? No właśnie tego bym bardzo nie chciala ;( kolejnej klatuni... ogłoszenie było w sobotniej - pierwsze w kolejności w niebieskiej ramce - i tylko jeden tel. od jakiejś (brzydko mowiąc) małolaty... jeszcze wrzuce na pewno ogłoszenia, tylko musze odzyskac "płynność finansową" Bona bez smyczy nie atakuje nikogo, tylko ciekawsko poddbiega i obwą****e (oczywiście w kagańcu). Gonia ten kaganiec rewelacja - prawie zupełnie Bonce nie przeszkadza - odkupie ci nowy - bo na tym juz jest wszystko co możliwe ;) Bona juz o to zadbała ;) Quote
MonikaP Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Karolino, zaraz wysyłam do Wyborczej jeszcze jedno ogłoszenie - do zamieszczenia na ich stronie www oraz - jeśli się uda - do wydrukowania w dziale Zwierzaki. Robię też ogłoszenie w wersji papierowej do rozwieszania. Oczywiście najpierw wyślę je Tobie do akceptacji. Quote
caroolcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 MonikaP napisał(a):Karolino, zaraz wysyłam do Wyborczej jeszcze jedno ogłoszenie - do zamieszczenia na ich stronie www oraz - jeśli się uda - do wydrukowania w dziale Zwierzaki. Robię też ogłoszenie w wersji papierowej do rozwieszania. Oczywiście najpierw wyślę je Tobie do akceptacji. Świetnie, moje ogłoszenia w okolicy porozwieszalam, ale na razie ciiiii Quote
MonikaP Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Karolino, całe szczęście,że napisałam maila do Wyborczej - dzięki temu dowiedzieli się,że już od jakiegoś czasu nie można na ich stronie zamieścić ogłoszeń. Właśnie dostałam od nich powiadomienie,że wszystko jest już OK i oto nasze ogłoszenie: http://zwierzakipoznan.blox.pl/html Quote
caroolcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 To faktycznie dobrze, że napisałaś, bo mogłaś próbować bez końca... Ogłoszenie piękne i wielgachne ;)! No i widze, że nie wasze pierwsze... ;) Quote
Dharma Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jak tak pociuchutku szepne tylko: Bazarek boksiowy : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59706 Quote
GoniaP Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Przekazuję szanownej Bonie i jej wspaniałym opiekunom pozdrowienia od Pawła Z. Wczoraj dopytywał, czy Bonka robi postępy, więc powiedziałam, że tak... Bardzo się cieszył :lol: Nie skłamałam, prawda? Quote
Donvitow Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 GoniaP napisał(a):Przekazuję szanownej Bonie i jej wspaniałym opiekunom pozdrowienia od Pawła Z. Wczoraj dopytywał, czy Bonka robi postępy, więc powiedziałam, że tak... Bardzo się cieszył :lol: Nie skłamałam, prawda?. nie skłamałaś- czy Ty możesz kłamać? Robi postepy i Bona i Karolina./ Pozdrowienia dla Pawła. /. " zagadywana" kiłbaską nieźle mija przechodniów. Wczoraj na luzie wracała przez teren budowy między robotnikami i była cisza.Wszystko na dobrej drodze a jeszcze teraz mają ogródek do dyspozycji więc mniej broją w domu. Pozdrawiam. Quote
caroolcia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No nie skłamałaś ;) jest chyba lepiej - mieliśmy ostatnio sporo gości i Boniek bardzo grzeczny - kwestia praktyki ;) na spacerkach zawsze grzeczniejsza jak wracamy, kiełbaska bardzo ładnie spełnia oczekiwania - nie działa tylko na razie kiedy obcy pies w poblizu sie pojawia ;) Boniek 1. okazał się stróżem prawa i w piątkowo noc przegonił zlodziei z budowy ;) 2. Okazał się miłośnikiem opalania.... i .... leżaczków - a co pies będzie na ziemi leżał skoro leżak stoi ;) Quote
GoniaP Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 caroolcia napisał(a): Boniek 1. okazał się stróżem prawa i w piątkowo noc przegonił zlodziei z budowy ;) 2. Okazał się miłośnikiem opalania.... i .... leżaczków - a co pies będzie na ziemi leżał skoro leżak stoi ;) Ad1. W Stanach to za takie rzeczy psy medale dostają Ad2. Bonka zna polską rzeczywistość, więc sama się nagrodziła :diabloti: Tylko gdzie ten jej dom??? Quote
caroolcia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 GoniaP napisał(a):Ad1. W Stanach to za takie rzeczy psy medale dostają Ad2. Bonka zna polską rzeczywistość, więc sama się nagrodziła :diabloti: Tylko gdzie ten jej dom??? celna uwaga ;) Quote
caroolcia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Oby Bonie tak sie poszczęściło jak Rokiemu :razz: Quote
caroolcia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Bonieczko szukaj, szukaj, maj już za pasem ;( Quote
Recommended Posts