Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

la_pegaza napisał(a):
ale te papierowe też? a plakaty - jak masz to mogę koło siebie rozwiesić ;)

papierową właśnie zleciła, ogłoszenie w wyborczej nie miało dużego oddźwięku, plakaty mam, moge przesłac, gdybys była taka dobra i powiesiła kilka

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow napisał(a):
15-31.05.07.Pozdrawiam.

OK, zacznę na wszelki wypadek załatwiać jakiś hotelik dla Bony. Sama jej niestety nie dam rady przechować, bo z moimi dwiema sukami stworzyłaby pewnie mieszankę wybuchową, a "po drodze" mam jeszcze w domu I Komunię mojego dziecka....

Kiedy były w Wyborczej ogłoszenia o Bonie? Ostatnio codziennie ją kupuję, ale ich nie widziałam :-(.

Posted

caroolcia napisał(a):
A jak kochane dziewczyny widzicie rozwiazanie probemu majowego? Oczywiście jeśli Bona do tego czasu domku nie znajdzie...
Jeśli Bonka do tego czasu domu nie znajdzie, to serce rozpadnie sie jej na kawałki w hoteliku:placz: Dlaczego jest tak mało domków??

Posted

GoniaP napisał(a):
Jeśli Bonka do tego czasu domu nie znajdzie, to serce rozpadnie sie jej na kawałki w hoteliku:placz: Dlaczego jest tak mało domków??

No właśnie tego bym bardzo nie chciala ;( kolejnej klatuni...

ogłoszenie było w sobotniej - pierwsze w kolejności w niebieskiej ramce - i tylko jeden tel. od jakiejś (brzydko mowiąc) małolaty... jeszcze wrzuce na pewno ogłoszenia, tylko musze odzyskac "płynność finansową"

Bona bez smyczy nie atakuje nikogo, tylko ciekawsko poddbiega i obwą****e (oczywiście w kagańcu).

Gonia ten kaganiec rewelacja - prawie zupełnie Bonce nie przeszkadza - odkupie ci nowy - bo na tym juz jest wszystko co możliwe ;) Bona juz o to zadbała ;)

Posted

Karolino, zaraz wysyłam do Wyborczej jeszcze jedno ogłoszenie - do zamieszczenia na ich stronie www oraz - jeśli się uda - do wydrukowania w dziale Zwierzaki. Robię też ogłoszenie w wersji papierowej do rozwieszania. Oczywiście najpierw wyślę je Tobie do akceptacji.

Posted

MonikaP napisał(a):
Karolino, zaraz wysyłam do Wyborczej jeszcze jedno ogłoszenie - do zamieszczenia na ich stronie www oraz - jeśli się uda - do wydrukowania w dziale Zwierzaki. Robię też ogłoszenie w wersji papierowej do rozwieszania. Oczywiście najpierw wyślę je Tobie do akceptacji.

Świetnie, moje ogłoszenia w okolicy porozwieszalam, ale na razie ciiiii

Posted

Przekazuję szanownej Bonie i jej wspaniałym opiekunom pozdrowienia od Pawła Z. Wczoraj dopytywał, czy Bonka robi postępy, więc powiedziałam, że tak... Bardzo się cieszył :lol: Nie skłamałam, prawda?

Posted

GoniaP napisał(a):
Przekazuję szanownej Bonie i jej wspaniałym opiekunom pozdrowienia od Pawła Z. Wczoraj dopytywał, czy Bonka robi postępy, więc powiedziałam, że tak... Bardzo się cieszył :lol: Nie skłamałam, prawda?
.
nie skłamałaś- czy Ty możesz kłamać?
Robi postepy i Bona i Karolina./ Pozdrowienia dla Pawła. /. " zagadywana" kiłbaską nieźle mija przechodniów. Wczoraj na luzie wracała przez teren budowy między robotnikami i była cisza.Wszystko na dobrej drodze a jeszcze teraz mają ogródek do dyspozycji więc mniej broją w domu.

Pozdrawiam.

Posted

No nie skłamałaś ;) jest chyba lepiej - mieliśmy ostatnio sporo gości i Boniek bardzo grzeczny - kwestia praktyki ;)
na spacerkach zawsze grzeczniejsza jak wracamy, kiełbaska bardzo ładnie spełnia oczekiwania - nie działa tylko na razie kiedy obcy pies w poblizu sie pojawia ;)

Boniek
1. okazał się stróżem prawa i w piątkowo noc przegonił zlodziei z budowy ;)
2. Okazał się miłośnikiem opalania.... i .... leżaczków - a co pies będzie na ziemi leżał skoro leżak stoi ;)

Posted

caroolcia napisał(a):

Boniek
1. okazał się stróżem prawa i w piątkowo noc przegonił zlodziei z budowy ;)
2. Okazał się miłośnikiem opalania.... i .... leżaczków - a co pies będzie na ziemi leżał skoro leżak stoi ;)

Ad1. W Stanach to za takie rzeczy psy medale dostają
Ad2. Bonka zna polską rzeczywistość, więc sama się nagrodziła :diabloti:

Tylko gdzie ten jej dom???

Posted

GoniaP napisał(a):
Ad1. W Stanach to za takie rzeczy psy medale dostają
Ad2. Bonka zna polską rzeczywistość, więc sama się nagrodziła :diabloti:

Tylko gdzie ten jej dom???

celna uwaga ;)