caroolcia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Bona dzisiaj rano na spacerku miała spotkanie z labkiem (chłopaczkiem) - oba pieski były bez smyczy i było obwachiwanie i troche zabawy - bez konfliktow:cool3: Quote
caroolcia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 czy któraś z kiełbach jest dla mnie....???? Quote
Donvitow Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ty zamiast grilować zasiej trawę. Na ziemi piechole leżą. Monika cię prześwięci:diabloti: Quote
MonikaP Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Donvitow napisał(a):Ty zamiast grilować zasiej trawę. Na ziemi piechole leżą. Monika cię prześwięci:diabloti: Ty dziecka nie strasz Moniką !!!! Monika jest łagodna jak owieczka :sg168:. Quote
GoniaP Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 MonikaP napisał(a):Ty dziecka nie strasz Moniką !!!! Monika jest łagodna jak owieczka :sg168:. taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Donvitow, nie daj się otumanić ułudzie :diabloti: Quote
MonikaP Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 GoniaP napisał(a):taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Donvitow, nie daj się otumanić ułudzie :diabloti: Nie, nie. Ułudą jest to,że jestem zołzowatą wredotą. W rzeczywistości jestem łagodna, wrażliwa i pokojowo nastawiona do wszystkiego, co żyje :p . Quote
GoniaP Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 MonikaP napisał(a):Nie, nie. Ułudą jest to,że jestem zołzowatą wredotą. W rzeczywistości jestem łagodna, wrażliwa i pokojowo nastawiona do wszystkiego, co żyje :p . No nie!!!! Chyba sama w to nie wierzysz :mad::mad::mad: Quote
MonikaP Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 GoniaP napisał(a):No nie!!!! Chyba sama w to nie wierzysz :mad::mad::mad: No dobrze, dobrze, już, proszę Pani. Wedle życzenia. Jestem zołzowatą wredną jędzą. Ale straszenie mną dzieci jest poważnym nadużyciem :cool1: . Quote
GoniaP Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 MonikaP napisał(a):No dobrze, dobrze, już, proszę Pani. Wedle życzenia. Jestem zołzowatą wredną jędzą. Ale straszenie mną dzieci jest poważnym nadużyciem :cool1: . Ale TE "dzieci" są już dorosłe :diabloti: Quote
MonikaP Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 GoniaP napisał(a):Ale TE "dzieci" są już dorosłe :diabloti: To tym bardziej jest to niedopuszczalne :smokin: . Quote
GoniaP Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 MonikaP napisał(a):To tym bardziej jest to niedopuszczalne :smokin: . Nie wprowadzaj wszystkich w błąd :mad: Ty przecież ani nie p...., ani nie...., ani ......ani.....:diabloti: A BONA szuka DOMU!!! Quote
MonikaP Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 GoniaP napisał(a):Nie wprowadzaj wszystkich w błąd :mad: Ty przecież ani nie p...., ani nie...., ani ......ani.....:diabloti: A BONA szuka DOMU!!! Że co co co czego nie robię???? To,że Bona szuka domu, to oczywiste i zaraz Ci wyślę plakaciki do drukowania, bo moja drukarka się obraziła i nie chce więcej pracować :angryy: . Quote
GoniaP Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 MonikaP napisał(a):Że co co co czego nie robię???? To,że Bona szuka domu, to oczywiste i zaraz Ci wyślę plakaciki do drukowania, bo moja drukarka się obraziła i nie chce więcej pracować :angryy: . :diabloti::diabloti::diabloti: To poproszę te plakaciki na maila.... Moja nie odmawia posłuszeństwa:razz: Quote
MonikaP Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 GoniaP napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: To poproszę te plakaciki na maila.... Moja nie odmawia posłuszeństwa:razz: Już wysłałam. Moja po wydrukowaniu kilku zaczęła odstawiać jakieś akrobacje.... A czy zauważyłaś piękne zdjęcia nakolankowego, kłębuszkowego cziłałkowatego bokserka? :loveu: Quote
GoniaP Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 MonikaP napisał(a):Już wysłałam. Moja po wydrukowaniu kilku zaczęła odstawiać jakieś akrobacje.... A czy zauważyłaś piękne zdjęcia nakolankowego, kłębuszkowego cziłałkowatego bokserka? :loveu: Tak, i jestem pod wielkim wrażeniem .... Ale dołączam się do apelu Donvitowa o tą trawkę... Księżniczkom nie przystoi walać się w piachu :eviltong: 20 plakatów czeka ;) Quote
Donvitow Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Trawa posiana trzy tygodnie temu a karolina sprawdza 3 X dziennie czy kiełkuje:diabloti: Stąd moja :diabloti: uwaga. Ale faktycznie wschodzi. Tylko fotki trawy Karolina wstawiła do swojej galeryjki. Jak się ociepli to będzie boisko piłkarskie/ trawę Karolina kupiła pod niszczycielskie czworonogi/. Poproszę o plakacik na maila. PS Gonia Twój kaganiec jest w strzępach. Karolcia kupi Ci nowy.:diabloti: Quote
MonikaP Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Kajetanie, plakacik ma również Karolcia - zrobiłyśmy go wspólnymi siłami - bo ja nie umiałam zrobić tych karteczek do odrywania :oops: . Quote
GoniaP Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Donvitow napisał(a):PS Gonia Twój kaganiec jest w strzępach. Karolcia kupi Ci nowy.:diabloti: Ale ja nie noszę już kagańca...:evil_lol: Quote
Donvitow Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 GoniaP napisał(a):Ale ja nie noszę już kagańca...:evil_lol: Nie ????:diabloti: Quote
GoniaP Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Donvitow napisał(a):Nie ????:diabloti: Powinnam, prawda? :diabloti: Quote
caroolcia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Donvitow jak zwykle ziarno zamętu zasiał na 2 strony dyskusji :diabloti: i niech się do mojej trawki nie przuczepia, o patrzcie jaki gąszcz!!!!:oops: Quote
caroolcia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 po ogłoszeniu w wyborczej nie nadążam z odbieranie telkoma.... Quote
caroolcia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 GoniaP napisał(a):Ale TE "dzieci" są już dorosłe :diabloti: pomału docieram do takiej chwili w życiu każdej kobiety, że takie określenia zaczynają sprawiać mi frajde :evil_lol: Quote
MonikaP Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 caroolcia napisał(a):pomału docieram do takiej chwili w życiu każdej kobiety, że takie określenia zaczynają sprawiać mi frajde :evil_lol: A to wszystko przez Donvitowa, bo Cię straszy Moniką, która wcale nie ma nic przeciwko psom tarzającym się w piachu :diabloti: . A na delikatną, świeżutką trawkę nie ma co wpuszczać takiej hordy tatarskiej, ja bym w każdym razie nie wpuściła....:roll: :evil_lol: Quote
Donvitow Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 MonikaP napisał(a):A to wszystko przez Donvitowa, bo Cię straszy Moniką, która wcale nie ma nic przeciwko psom tarzającym się w piachu :diabloti: . A na delikatną, świeżutką trawkę nie ma co wpuszczać takiej hordy tatarskiej, ja bym w każdym razie nie wpuściła....:roll: :evil_lol: My podchodzimy do tego inaczej bo mieliśmy sąsiada wieloletniego działkowicza rodem ze wsi. Jak nasze psy przeleciały po jego grządkach to się darliśmy a on na to- co ma wyrosnąc to wyrośnie_ miał rację. Co ma więzić Karolcia zwierzaki przy takiej pogodzie. A trawy wysiała profilaktycznie 10X więcej niż potrzeba. Spoko- wyrośnie.:lol: Kimś muszę Ją straszyć. Mnie się nie boi.:diabloti: Quote
Recommended Posts