Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow napisał(a):
Ty zamiast grilować zasiej trawę. Na ziemi piechole leżą. Monika cię prześwięci:diabloti:

Ty dziecka nie strasz Moniką !!!! Monika jest łagodna jak owieczka :sg168:.

Posted

MonikaP napisał(a):
Ty dziecka nie strasz Moniką !!!! Monika jest łagodna jak owieczka :sg168:.
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Donvitow, nie daj się otumanić ułudzie :diabloti:

Posted

GoniaP napisał(a):
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Donvitow, nie daj się otumanić ułudzie :diabloti:

Nie, nie. Ułudą jest to,że jestem zołzowatą wredotą. W rzeczywistości jestem łagodna, wrażliwa i pokojowo nastawiona do wszystkiego, co żyje :p .

Posted

MonikaP napisał(a):
Nie, nie. Ułudą jest to,że jestem zołzowatą wredotą. W rzeczywistości jestem łagodna, wrażliwa i pokojowo nastawiona do wszystkiego, co żyje :p .
No nie!!!! Chyba sama w to nie wierzysz :mad::mad::mad:

Posted

GoniaP napisał(a):
No nie!!!! Chyba sama w to nie wierzysz :mad::mad::mad:

No dobrze, dobrze, już, proszę Pani. Wedle życzenia. Jestem zołzowatą wredną jędzą. Ale straszenie mną dzieci jest poważnym nadużyciem :cool1: .

Posted

MonikaP napisał(a):
No dobrze, dobrze, już, proszę Pani. Wedle życzenia. Jestem zołzowatą wredną jędzą. Ale straszenie mną dzieci jest poważnym nadużyciem :cool1: .
Ale TE "dzieci" są już dorosłe :diabloti:

Posted

MonikaP napisał(a):
To tym bardziej jest to niedopuszczalne :smokin: .
Nie wprowadzaj wszystkich w błąd :mad: Ty przecież ani nie p...., ani nie...., ani ......ani.....:diabloti:
A BONA szuka DOMU!!!

Posted

GoniaP napisał(a):
Nie wprowadzaj wszystkich w błąd :mad: Ty przecież ani nie p...., ani nie...., ani ......ani.....:diabloti:
A BONA szuka DOMU!!!

Że co co co czego nie robię????

To,że Bona szuka domu, to oczywiste i zaraz Ci wyślę plakaciki do drukowania, bo moja drukarka się obraziła i nie chce więcej pracować :angryy: .

Posted

MonikaP napisał(a):
Że co co co czego nie robię????

To,że Bona szuka domu, to oczywiste i zaraz Ci wyślę plakaciki do drukowania, bo moja drukarka się obraziła i nie chce więcej pracować :angryy: .

:diabloti::diabloti::diabloti:
To poproszę te plakaciki na maila.... Moja nie odmawia posłuszeństwa:razz:

Posted

GoniaP napisał(a):
:diabloti::diabloti::diabloti:
To poproszę te plakaciki na maila.... Moja nie odmawia posłuszeństwa:razz:

Już wysłałam. Moja po wydrukowaniu kilku zaczęła odstawiać jakieś akrobacje....

A czy zauważyłaś piękne zdjęcia nakolankowego, kłębuszkowego
cziłałkowatego bokserka? :loveu:

Posted

MonikaP napisał(a):
Już wysłałam. Moja po wydrukowaniu kilku zaczęła odstawiać jakieś akrobacje....

A czy zauważyłaś piękne zdjęcia nakolankowego, kłębuszkowego
cziłałkowatego bokserka? :loveu:
Tak, i jestem pod wielkim wrażeniem .... Ale dołączam się do apelu Donvitowa o tą trawkę... Księżniczkom nie przystoi walać się w piachu :eviltong:
20 plakatów czeka ;)

Posted

Trawa posiana trzy tygodnie temu a karolina sprawdza 3 X dziennie czy kiełkuje:diabloti: Stąd moja :diabloti: uwaga. Ale faktycznie wschodzi. Tylko fotki trawy Karolina wstawiła do swojej galeryjki. Jak się ociepli to będzie boisko piłkarskie/ trawę Karolina kupiła pod niszczycielskie czworonogi/.

Poproszę o plakacik na maila.

PS Gonia Twój kaganiec jest w strzępach. Karolcia kupi Ci nowy.:diabloti:

Posted

GoniaP napisał(a):
Ale TE "dzieci" są już dorosłe :diabloti:

pomału docieram do takiej chwili w życiu każdej kobiety, że takie określenia zaczynają sprawiać mi frajde :evil_lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
pomału docieram do takiej chwili w życiu każdej kobiety, że takie określenia zaczynają sprawiać mi frajde :evil_lol:

A to wszystko przez Donvitowa, bo Cię straszy Moniką, która wcale nie ma nic przeciwko psom tarzającym się w piachu :diabloti: . A na delikatną, świeżutką trawkę nie ma co wpuszczać takiej hordy tatarskiej, ja bym w każdym razie nie wpuściła....:roll: :evil_lol:

Posted

MonikaP napisał(a):
A to wszystko przez Donvitowa, bo Cię straszy Moniką, która wcale nie ma nic przeciwko psom tarzającym się w piachu :diabloti: . A na delikatną, świeżutką trawkę nie ma co wpuszczać takiej hordy tatarskiej, ja bym w każdym razie nie wpuściła....:roll: :evil_lol:

My podchodzimy do tego inaczej bo mieliśmy sąsiada wieloletniego działkowicza rodem ze wsi. Jak nasze psy przeleciały po jego grządkach to się darliśmy a on na to- co ma wyrosnąc to wyrośnie_ miał rację. Co ma więzić Karolcia zwierzaki przy takiej pogodzie. A trawy wysiała profilaktycznie 10X więcej niż potrzeba. Spoko- wyrośnie.:lol:

Kimś muszę Ją straszyć. Mnie się nie boi.:diabloti: