MonikaP Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 caroolcia napisał(a):Nie szczególnie ;) Większy hałas od pukania pazurkami po panelach w ferworze zabawy ;) A, bo tak pytałam ;-) . Moja Tośka w czasie zabawy z Gruszką (fox) strrrasznie bulgocze i charcze :diabloti: . I co ciekawe, w ciągu paru sekund potrafi z takiego stanu klapnąć na podłogę i zasnąć :evil_lol: . Quote
caroolcia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Hi hi, ja tez normalnie boksie z tej strony znam ;) Maksi szaleje z bufaniem i cała masę różnistych odgłosów, a Bonka raczej ciche pofukiwanie ;) Quote
MonikaP Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='caroolcia'] "Oj, oj, uważaj, tam mam łaskotki!!!!" :evil_lol: Quote
caroolcia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ale mizianie po brzuszku mi odpowiada ...;)))) Quote
GoniaP Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='caroolcia'] Kto rządzi, to już wiemy:eviltong: Karolina, masz pozdrowienia serdeczne od Ewy i Tomiry T. :eviltong: Quote
GoniaP Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Donvitow']Buziaki. !!! A ja Tobie i Twojej Żonie Basi buziaki przesyłam od Państwa Bożeny i Janusza T. z córkami Ewą i Tomirą:eviltong: I co Ty na to Góralu????:loveu: Quote
la_pegaza Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 karteczki już w sprzedaży http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54662, dochód na boksie, które wciąż czekają na odmianę losu Quote
MonikaP Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='GoniaP']A ja Tobie i Twojej Żonie Basi buziaki przesyłam od Państwa Bożeny i Janusza T. z córkami Ewą i Tomirą:eviltong: I co Ty na to Góralu????:loveu: Ekhem, tamte buziaki były dla mnie :diabloti: , więc proszę tu nie odwzajemniać cudzych buziaków, OK? :razz: Quote
GoniaP Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='MonikaP']Ekhem, tamte buziaki były dla mnie :diabloti: , więc proszę tu nie odwzajemniać cudzych buziaków, OK? :razz: Nie bądź Monik drobiazgowa!!!! Buziaki, to buziaki:p Quote
MonikaP Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 GoniaP napisał(a):Nie bądź Monik dobiazgowa!!!! Buziaki, to buziaki:p Taaa, jasne, na cudze buziaki chciałaby polować :mad: . Jak będziesz miała swoje własne, to je sobie możesz odwzajemniać :megagrin: . Quote
GoniaP Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 MonikaP napisał(a):Taaa, jasne, na cudze buziaki chciałaby polować :mad: . Jak będziesz miała swoje własne, to je sobie możesz odwzajemniać :megagrin: . Zaborcza..... Silna..... Nieprzejednana Pani Prezes :eviltong: Wrrrrrrrrrrrrrrr!! Quote
MonikaP Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 GoniaP napisał(a):Zaborcza..... Silna..... Nieprzejednana Pani Prezes :eviltong: Wrrrrrrrrrrrrrrr!! A co! :vamp: Quote
GoniaP Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 MonikaP napisał(a):A co! :vamp: łomatko..... to ja raczkiem sie wycofuję :roll: Quote
MonikaP Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 GoniaP napisał(a):łomatko..... to ja raczkiem sie wycofuję :roll: Chwylunia, chwylunia! Rozchodziło się o przynależne mi buziaki, co do reszty Twojej działalności, pozdrówek, buziaków itp. nie mam żadnych zastrzeżeń :roll: :p . Quote
caroolcia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='GoniaP']A ja Tobie i Twojej Żonie Basi buziaki przesyłam od Państwa Bożeny i Janusza T. z córkami Ewą i Tomirą:eviltong: I co Ty na to Góralu????:loveu: Wow, jaki świat mały..... Jak to? Co u Talików? ohoho dawne dzieje... Quote
GoniaP Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 caroolcia napisał(a):Wow, jaki świat mały..... Jak to? Co u Talików? ohoho dawne dzieje... No nie będę publicznie wypisywać co u nich, ale dzieje sie dużo :razz: A Taliki, to moja Rodzina :eviltong: Quote
caroolcia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Dziewczyny kochane buziaków dla każdej wystarczy.... Quote
Jagoda1 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 A jak kolorystycznie do siebie pasują:cool3: . Quote
caroolcia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 GoniaP napisał(a):No nie będę publicznie wypisywać co u nich, ale dzieje sie dużo :razz: A Taliki, to moja Rodzina :eviltong: Aaa, to serdeczne pozdrowienia ode mnie i reszty rodzinki - juz nadałam donvitow- oj zdziwił się zdziwił i pewnie będzie temat drążył na pw ;) Fajne były nasze wspólne nartowe wypady ;) Quote
GoniaP Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 caroolcia napisał(a):Aaa, to serdeczne pozdrowienia ode mnie i reszty rodzinki - juz nadałam donvitow- oj zdziwił się zdziwił i pewnie będzie temat drążył na pw ;) Fajne były nasze wspólne nartowe wypady ;) A dzięki, dzięki, na pewno przekażę:lol: A wypady nartowe i nie tylko z Talikami są zawsze super :evil_lol: Wczoraj Januncio :loveu: opowiadał, jak to Wasza Alma uczyła malutkiego wtedy Shorcika (8 tyg) kraść kotlety schabowe i zakopywać je za namiotem :roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts