Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

caroolcia napisał(a):
Nie szczególnie ;) Większy hałas od pukania pazurkami po panelach w ferworze zabawy ;)

A, bo tak pytałam ;-) . Moja Tośka w czasie zabawy z Gruszką (fox) strrrasznie bulgocze i charcze :diabloti: . I co ciekawe, w ciągu paru sekund potrafi z takiego stanu klapnąć na podłogę i zasnąć :evil_lol: .

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Donvitow']Buziaki. !!! A ja Tobie i Twojej Żonie Basi buziaki przesyłam od Państwa Bożeny i Janusza T. z córkami Ewą i Tomirą:eviltong: I co Ty na to Góralu????:loveu:

Posted

[quote name='GoniaP']A ja Tobie i Twojej Żonie Basi buziaki przesyłam od Państwa Bożeny i Janusza T. z córkami Ewą i Tomirą:eviltong: I co Ty na to Góralu????:loveu:

Ekhem, tamte buziaki były dla mnie :diabloti: , więc proszę tu nie odwzajemniać cudzych buziaków, OK? :razz:

Posted

[quote name='MonikaP']Ekhem, tamte buziaki były dla mnie :diabloti: , więc proszę tu nie odwzajemniać cudzych buziaków, OK? :razz: Nie bądź Monik drobiazgowa!!!! Buziaki, to buziaki:p

Posted

GoniaP napisał(a):
Nie bądź Monik dobiazgowa!!!! Buziaki, to buziaki:p

Taaa, jasne, na cudze buziaki chciałaby polować :mad: . Jak będziesz miała swoje własne, to je sobie możesz odwzajemniać :megagrin: .

Posted

MonikaP napisał(a):
Taaa, jasne, na cudze buziaki chciałaby polować :mad: . Jak będziesz miała swoje własne, to je sobie możesz odwzajemniać :megagrin: .
Zaborcza..... Silna..... Nieprzejednana Pani Prezes :eviltong: Wrrrrrrrrrrrrrrr!!

Posted

GoniaP napisał(a):
łomatko..... to ja raczkiem sie wycofuję :roll:

Chwylunia, chwylunia! Rozchodziło się o przynależne mi buziaki, co do reszty Twojej działalności, pozdrówek, buziaków itp. nie mam żadnych zastrzeżeń :roll: :p .

Posted

[quote name='GoniaP']A ja Tobie i Twojej Żonie Basi buziaki przesyłam od Państwa Bożeny i Janusza T. z córkami Ewą i Tomirą:eviltong: I co Ty na to Góralu????:loveu:

Wow, jaki świat mały..... Jak to? Co u Talików? ohoho dawne dzieje...

Posted

caroolcia napisał(a):
Wow, jaki świat mały..... Jak to? Co u Talików? ohoho dawne dzieje...
No nie będę publicznie wypisywać co u nich, ale dzieje sie dużo :razz: A Taliki, to moja Rodzina :eviltong:

Posted

GoniaP napisał(a):
No nie będę publicznie wypisywać co u nich, ale dzieje sie dużo :razz: A Taliki, to moja Rodzina :eviltong:

Aaa, to serdeczne pozdrowienia ode mnie i reszty rodzinki - juz nadałam donvitow- oj zdziwił się zdziwił i pewnie będzie temat drążył na pw ;)
Fajne były nasze wspólne nartowe wypady ;)

Posted

caroolcia napisał(a):
Aaa, to serdeczne pozdrowienia ode mnie i reszty rodzinki - juz nadałam donvitow- oj zdziwił się zdziwił i pewnie będzie temat drążył na pw ;)
Fajne były nasze wspólne nartowe wypady ;)
A dzięki, dzięki, na pewno przekażę:lol:
A wypady nartowe i nie tylko z Talikami są zawsze super :evil_lol:
Wczoraj Januncio :loveu: opowiadał, jak to Wasza Alma uczyła malutkiego wtedy Shorcika (8 tyg) kraść kotlety schabowe i zakopywać je za namiotem :roll::evil_lol: