anamara Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Witam. Muszę zbić 3 kg u mojej suni po sterylce. Jeszcze ma ładne wcięcia tu i tam, ale jednak się zaokrągla:cool3: Podaję TOTW z jagnięciną, bardzo dobrze jej służy, żadnych gazów, kupki też piękne. Chciałabym nadal karmić sukę karmą bezzbożową, ale w wersji LIGHT. TOTW niestety takowej nie posiada. Czy znacie może jakąś inną karmę bezzbożową niskokaloryczną? Dzięki za pomoc. Quote
Martens Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Wolfsblut w wersji Cold River, Wide Plain, Dark Forest albo Wild Duck? Quote
Juniasnel Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Ja osobiście polecam karmę Vollmer's Crossis Light jeśli chodzi o pełen posiłek i zbicie wagi.:p Quote
Martens Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Może jeszcze się komuś przyda, bo ostatnio robiłam research - z TOTW niskokaloryczne są Sierra Mountain i Pacific Stream. Quote
Recommended Posts