elainfo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Fusica napisał(a):Dawaj Elu, ja powklejam :lol: ok- to poczekaj przesle Ci na maila.. Quote
elainfo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Fusica napisał(a):Dawaj Elu, ja powklejam :lol: wysłałam na Ci na vp.pl Quote
Fusica Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 No to przedstawiamy Kryszynkę nasza kochana na obczyżnie... Najszczęśliwszej obczyźnie na ziemi... Quote
eria Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 http://images33.fotosik.pl/1/3398fded7fda56ef.jpg genialny jest:evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ooo pancia wyleguje sie z psem na podłodze zamiast z tz na kanapie :diabloti::diabloti: Quote
Fusica Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ufffffff.... Troszkę tych zdjątek było :evil_lol: Przecudny sierściuch. Ma farta jak nic... Quote
elainfo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 heheheh... a to niewszystkie ciociu fus.. brakuje mi tu jeszcze fotki jak sie chowa w plastikowym domku przed burzą..;-)):loveu: Quote
Ula_czarnuszka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Kochane Ciotki! Dzięki za zdjęcia :Rose: :Rose: Ciepło sie na sercu robi widząc jak chłopak dobrze trafił :loveu: A głowę to mu strzygą troszkę na CTRa :cool3: Z takim krótszym "lotniskiem" na środku :lol::lol::lol: http://images31.fotosik.pl/1/d579188b41f13939.jpg Quote
kacha_wawa Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Nie do wiary, że to to samo "maleństwo" co kilka miesięcy temu :loveu: Quote
zdrojka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Cudo kudłate, a jakie szczęśliwe :loveu: Quote
elainfo Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ok.. to ja jeszcze ku pokrzepieniu serduch wklejam maila od Pani irenki, Oskarowej opiekunki. Żeby nie było..: A tak wogole, to jak juz pisalam na gg, Oskario jest juz teraz w pelni "zadomowiony". Nie walczy o jedzenie czy smakolyki, zaakceptowal, ze Pia jest wyzej w hierarchii niz on. Na spacerach jest bardzo "opiekunczy" w stosunku do Pii, pilnuje jej, czeka i chodzi za nia jak cien. Przestawil sie kompletnie na niemiecki - juz nie uzywam rozkazow po polsku. Nawet nie ma problemu z odebraniem mu czegos, co skradnie - chociaz teraz nie ma mozliwosci, bo zalozylam "furtke" do kuchni. Jest poprostu kochana przylepa i ciagle nie moge zrozumiec, jak mogl stracic dom. Jedyny klopot to jego instynkt "mysliwski". Jest bardzo "ciety" na jeze, ktorych jest sporo w tym roku na naszym osiedlu. Juz 3 razy ratowalam jeza przed nim - albo odwrotnie, bo za pierwszym razem poklul sobie morde do krwi. Tak ze teraz na spacerach (szczegolnie wieczorem) musze miec oczy szeroko otwarte i kaganiec w pogotowiu. Oskar co prawda zle widzi, ale wech ma za to doskonaly. Wyczuwa te iglaki juz na pare ladnych metrow. Dobrze, ze lubi byc glaskany i chwalony - to wykorzystuje to, aby go uspokoic, odwrocic jego uwage i pokierowac go tam gdzie ja chce. Quote
kacha_wawa Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Oskar Łobuzie, zostaw te biedne jeżyki ;) Swoją drogą chciałabym zobaczyć taką scenkę jak sobie chłopak na te biedne stworzonka poluje :diabloti: Quote
kaLOlina Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 no ladnie oskarku...ale wiadomo sznaucer zawsze bedzie polowal;) Quote
Ludek Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Super. bardzo sie ciesze. Szkoda, ze nie moge go teraz zobaczyc. bardzo cieka jestem jak sie zachowuje. :) Quote
Ayia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Czy ktos jeszcze pamieta Oskara? Nie..? To wam przypomne :evil_lol: Czesc, Hau Hau Quote
Ayia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ciekawe co oni tam kabinuja... aaa.... troche spoznione zyczenia swiateczne od Oskara dla wszystkich cioteczek :evil_lol: Quote
Ayia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 tu własnie jestem na spacerku z Pia, to wlasnie ona na mnie czasem burczy jak chce aby mnie Pani poglaskala :lol: Tu sobie razem cos wachamy.. Moj kochany jezyk, ktory oczywiscie nie piszczy ale i tak go bardzo lubie :loveu: Odpoczywam sobie po spacerku, zmeczyli mnie :roll: Quote
Ayia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 buziaczki dla wszystkich z kochanego czarnego nochalka :loveu: Quote
Recommended Posts