Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

elainfo przestań się z nami drażnić!!! Przecież nas ciekawość zżera. Mnie w każdym razie :) ale sądzę że nie jestem osamotniona.
Dawaj wieści od Oskaro-Kruszynki!!! A zdjęcia????

Posted

jedziesz jedziesz z fotkami ale nie teraz.. nie mam czasu .... wracam z pracy dzien w dzien z glowa jak balon..;-((Oskarek miewa sie swietnie, przytyło mu sie nieco..;-) z suniami dogaduje sie dobrze.. ale euforii radosci na moj widok nie było;-(((((((:mad:

a mi soe łezka zakręciła ze wzruszenia jak go zobaczyłam.. postaram sie fotki wysłac do cioci fus mozliwie szybko ale prosze o wyrozumiałośc..

• 5 weeks later...
Posted

ajajajaj.. mam nadzieje ,ze Karin nie bedzie miała mi za złe że wrzuciłam jej fotki na forum.. no ale q koncu bardzo ładnie powychodziła na zdjęciach.. wiec nie powinna miec żalu;-)):loveu: ...no moze nie jest aż tak fotogeniczna jak Oskar..;-)) ale ładnie ładnie ..

allloooo CIOTKI???? gdzie jestescie??? chyba nie na urlopach!!!!?????

Posted

[quote name='elainfo']ajajajaj.. mam nadzieje ,ze Karin nie bedzie miała mi za złe że wrzuciłam jej fotki na forum.. no ale q koncu bardzo ładnie powychodziła na zdjęciach.. wiec nie powinna miec żalu;-)):loveu: ...no moze nie jest aż tak fotogeniczna jak Oskar..;-)) ale ładnie ładnie ..

allloooo CIOTKI???? gdzie jestescie??? chyba nie na urlopach!!!!?????

to ja, to ja!!! :multi::multi: to ja wrzuciłam!!!!!!:eviltong:
niech wszyscy widzą tych którzy pokochali KRUSZKA vel. Oskarka, i którym Oscar vel Kruszek oddał całe swoje serce :loveu::loveu:

cd.... szczęśliwca

Posted

matko.. a kto jeszcze pamieta te kołtuny , zakrywajace skórę i kości i zeberkka sterczace..strupy a fuuuuu na skórze.. noi ale Kruszynkowe bąkulce to ja moge palacami pokazać kto napewno pamieta i jak chodził to jak dziadek połamany.. a teraz pies pełen zycia i werwy..;-))noi obrósł w futerko..;-)) :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

No nareszcie się doczekałyśmy!:loveu:
Widać, że Kruszek-Oskarek jest w świetnej formie. Nareszcie u siebie :multi:
Elu, kto był bardziej przejęty, Ty czy niuniek?:cool3:

clockwork, faktycznie serce się kraje:placz: Napisz o nim do malawaszki, ona prowadzi sznaucerkową stronę adopcyjną i mieszka gdzieś w Twoich okolicach (tak mi się przynajmniej wydaje:cool1:) Może wspólnie coś wymyślicie...

Posted

No ja pamietam Kruchowe bąkulce... Ehhhhh... To był Czarnobyl w najczystrzej postaci. Jak się po całym dniu wchodziło do Kruchowego mieszkanka, to z odruchem wymiotnym leciało się szybko balkon i wszystkie okna otwierać :evil_lol:
A pamiętasz Ciotka Ela, jak z Kachą wawa grzebałyście w tej okrutnej, radioaktywnej kupie??? Ja stałam z 5 metrów od was a i tak czułam...:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

Fusica napisał(a):
No ja pamietam Kruchowe bąkulce... Ehhhhh... To był Czarnobyl w najczystrzej postaci. Jak się po całym dniu wchodziło do Kruchowego mieszkanka, to z odruchem wymiotnym leciało się szybko balkon i wszystkie okna otwierać :evil_lol:
A pamiętasz Ciotka Ela, jak z Kachą wawa grzebałyście w tej okrutnej, radioaktywnej kupie??? Ja stałam z 5 metrów od was a i tak czułam...:megagrin: :megagrin: :megagrin:

to były doznania ,które pozostaja w pamięci na zawsze...:diabloti:

• 2 months later...