eria Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 przecudowne te kruszkowe zdjęcia !!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kaLOlina Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 tak Kruszek ma jak paczek w masle:) super...zawsze tu zagladam dla poprawy nastroju:) Quote
elainfo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 a ja była u Oskarka w berlinie w ten weekend.. ;-)) jsteście ciekawe jak on sie miewa??? Quote
weszka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 elainfo przestań się z nami drażnić!!! Przecież nas ciekawość zżera. Mnie w każdym razie :) ale sądzę że nie jestem osamotniona. Dawaj wieści od Oskaro-Kruszynki!!! A zdjęcia???? Quote
Fusica Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Jedziesz Ciotka z tymi fotami :mad: :mad: :mad: Quote
elainfo Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 jedziesz jedziesz z fotkami ale nie teraz.. nie mam czasu .... wracam z pracy dzien w dzien z glowa jak balon..;-((Oskarek miewa sie swietnie, przytyło mu sie nieco..;-) z suniami dogaduje sie dobrze.. ale euforii radosci na moj widok nie było;-(((((((:mad: a mi soe łezka zakręciła ze wzruszenia jak go zobaczyłam.. postaram sie fotki wysłac do cioci fus mozliwie szybko ale prosze o wyrozumiałośc.. Quote
Ludek Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 No cóż nie jesteś odpowiednią konkurencją dla suczek :lol: Quote
eria Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 czekamy z niecierpliwością na fotki tego farciarza Kruszka :loveu: Quote
Ludek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Czekamy i czekamy i coraz bardzie sie denerwujemy, a jak juz zdenerwujemy sie bardzo to ...:mad: Quote
Fusica Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Hehehehe, Ciotka Ela ma sajgon w nowej pracy. Dajmy jej jeszcze troche czasu.... Quote
clockwork Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 TADAM!!!!!!!!!!!:multi: zgadnijcie kim jest ten najszczęśliwszy na świecie pies :cool3::cool3: Quote
elainfo Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ajajajaj.. mam nadzieje ,ze Karin nie bedzie miała mi za złe że wrzuciłam jej fotki na forum.. no ale q koncu bardzo ładnie powychodziła na zdjęciach.. wiec nie powinna miec żalu;-)):loveu: ...no moze nie jest aż tak fotogeniczna jak Oskar..;-)) ale ładnie ładnie .. allloooo CIOTKI???? gdzie jestescie??? chyba nie na urlopach!!!!????? Quote
clockwork Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='elainfo']ajajajaj.. mam nadzieje ,ze Karin nie bedzie miała mi za złe że wrzuciłam jej fotki na forum.. no ale q koncu bardzo ładnie powychodziła na zdjęciach.. wiec nie powinna miec żalu;-)):loveu: ...no moze nie jest aż tak fotogeniczna jak Oskar..;-)) ale ładnie ładnie .. allloooo CIOTKI???? gdzie jestescie??? chyba nie na urlopach!!!!????? to ja, to ja!!! :multi::multi: to ja wrzuciłam!!!!!!:eviltong: niech wszyscy widzą tych którzy pokochali KRUSZKA vel. Oskarka, i którym Oscar vel Kruszek oddał całe swoje serce :loveu::loveu: cd.... szczęśliwca Quote
eria Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ale on jest piękny!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: na tej focie jak rasowy CTR :razz: :loveu: :loveu: http://images23.fotosik.pl/45/c292cfcf11de7db7.jpg Quote
elainfo Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 matko.. a kto jeszcze pamieta te kołtuny , zakrywajace skórę i kości i zeberkka sterczace..strupy a fuuuuu na skórze.. noi ale Kruszynkowe bąkulce to ja moge palacami pokazać kto napewno pamieta i jak chodził to jak dziadek połamany.. a teraz pies pełen zycia i werwy..;-))noi obrósł w futerko..;-)) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
clockwork Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 a mi serducho pękło w naszym schronie ... popatrzcie na miśka... :placz::placz: i co ja mam zrobić!!!! schron nie dopuszcza opcji współpracy :angryy::angryy: więcej w blogu mojego czarnucha :oops: od str. 633 przy ustawieniu opcji: po 10 postów na strone ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36702&page=633 Quote
Ula_czarnuszka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 No nareszcie się doczekałyśmy!:loveu: Widać, że Kruszek-Oskarek jest w świetnej formie. Nareszcie u siebie :multi: Elu, kto był bardziej przejęty, Ty czy niuniek?:cool3: clockwork, faktycznie serce się kraje:placz: Napisz o nim do malawaszki, ona prowadzi sznaucerkową stronę adopcyjną i mieszka gdzieś w Twoich okolicach (tak mi się przynajmniej wydaje:cool1:) Może wspólnie coś wymyślicie... Quote
elainfo Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 CLOCKWORK I napisz do WESZKI - sznauceromaniaczki...;-)) Quote
Fusica Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 No ja pamietam Kruchowe bąkulce... Ehhhhh... To był Czarnobyl w najczystrzej postaci. Jak się po całym dniu wchodziło do Kruchowego mieszkanka, to z odruchem wymiotnym leciało się szybko balkon i wszystkie okna otwierać :evil_lol: A pamiętasz Ciotka Ela, jak z Kachą wawa grzebałyście w tej okrutnej, radioaktywnej kupie??? Ja stałam z 5 metrów od was a i tak czułam...:megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
elainfo Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Fusica napisał(a):No ja pamietam Kruchowe bąkulce... Ehhhhh... To był Czarnobyl w najczystrzej postaci. Jak się po całym dniu wchodziło do Kruchowego mieszkanka, to z odruchem wymiotnym leciało się szybko balkon i wszystkie okna otwierać :evil_lol: A pamiętasz Ciotka Ela, jak z Kachą wawa grzebałyście w tej okrutnej, radioaktywnej kupie??? Ja stałam z 5 metrów od was a i tak czułam...:megagrin: :megagrin: :megagrin: to były doznania ,które pozostaja w pamięci na zawsze...:diabloti: Quote
elainfo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 ok- to jest chetny żeby powrzucac Oskarkowo - Kruszowe zdjatka najświeższe na watek-prosto z Berlina..?????:mad::mad::mad:troche tego mam..:cool3: Quote
Recommended Posts