Fusica Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 eria napisał(a):nie no do Rudy nie będę Cię fatygować...Ale wiesz co, będę w Wawie w poniedziałek,dasz mi szmatkę i wytrę Twoją szmatką i odeślę pocztą oki ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Sic !!!! A już myślałam, że się na imprezkę wproszę.... Hmmmmm a tak, to może ty Eria się wprosisz????? Może poznasz mojego Rycha Zajęcze Serce... Quote
eria Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 mam zajęcia do 13 a pociąg powrotny o 14.10 to czasu trochę mało niestety ;) Quote
Fusica Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 eria napisał(a):mam zajęcia do 13 a pociąg powrotny o 14.10 to czasu trochę mało niestety ;) To Ty do szkoły do wawy wpadasz????? A często masz te zajęcia ???? Taki kawał drogi :crazyeye: Strrrrasznie ambitna musisz być :razz: Quote
eria Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Fusica napisał(a):To Ty do szkoły do wawy wpadasz????? A często masz te zajęcia ???? Taki kawał drogi :crazyeye: Strrrrasznie ambitna musisz być :razz: taaa straaaszniee ambitnaaaa :shake: jakbym była ambitna to bym na studia poszła a nie studium;) Raz w tygodniu jestem w Wawie no chyba ze jakieś ferie czy coś ;) Quote
elainfo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 cisza bo jest weekend ia ja głownie w czasie pracy urzeduje na dogo.. albo jak jestem u rodziców....(oni naja net w przeciwienstwie do mnie) echh wczoraj zadzwoniła do mnie pani..(zerwała ogloszenie z pol Mokotowskich o Oskarku) i umówiłysmy sie ,ze przyjedzie go wczopraj obejrzec .. po czym nireprzyjechała i niezadzwoniła...;-(( jaks gwiazda polskiej muzyki.. kupiła dom po Gawlinskich w Józefoewie i wczoraj poprzesłuchaniu perkusisty miała wpaśc do mnie... ale niewpadła..pewnie to i dobrze.. słuchajcie zapraszam dzis na Pola Mokotowskie na spotkanie z oskarkiem..;_)) mysle ,że gdzies miedzy 11.00- a 14.00 bede tam z oskarem.. jest Dzis impreza na polach pt. DZIEN ZIEMI.. i bede tam prezentowac Oskaraa.. przy stoisku schroniska z Oztrowii Mazowieckiej hmm.. Quote
elainfo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ale sie wymeczylismy z oskarem na tych Polach.., dzieciaki go maltertowaly.., miziały, gniotły, drapały po pysku.., oskarek był bardzo grzecznyi spokojny nadpodziw..;-)).. jechał z drugim piesem w samochodzie.. zero agresjii... ten pisio to 13 letni PONEK...,który powarkiwał sobie pod nosem chyba na oskara..:crazyeye: Oskar siedzial pod namiotem wraz z reszta schroniskowych bidaków.. i zacowywał sie najprzyzwoiciej z nich wsdzystkich. pokazał klasę..!!jest niesamowicie zrównowazonym psem! na zadnego z nich nie warknąl, nawet ddał darowanego chrupka szceniakowi.. ze schronu.. dwie osoby wzięły namiar na mnie..a w zasadzie na Oskara.. wiec zobaczymy.. do tego jedna z tych osób miała w reku piernikowe serce z napisem OSKAR..:cool3: cóż za zbieg okolicznosci:razz: :razz: coprawda watpie ,ze zadzwonia ale chociaz podniosło to na duchu nieco.. Quote
anouk92 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Tak potwierdzam Oskar był bardzo grzeczny i uroczy - taki psiak to prawdziwy skarb.:loveu: Domki powinny się ustawiać w kolejce. Quote
elainfo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 tak tak.. a MILADY powinna wrzucic tu fotki Oskara z pÓl mokotowskich..wkrótce. Quote
elainfo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 oo najpierw sie ciotki denerwuja ,ze cisza u Oskara a potem same znikaja i niepamietaja o biednym oskarku.... ,ktory wciąz szukqa domku.. jednego jedynego....:-( LADNIE TO TAK??!!:mad: Quote
Fusica Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ciotka Fusica jest na miejscu, tylko ma z netem problemy :angryy: Ja też nie dostałam w sprawie Krucha żadnej odpowiedzi, ani telefonu (ten mail, który dostałam w ubiegłym tygodniu). To po cholerę ludzie zawracają gitarrrę, jak nie zamierzają się nawet potem odezwać :mad: Myślałam, że walnę kumulację w totka (w sobotę)... Już miałam obgadane z TZtem, że wtedy natychmiast jedziemy kupować dom i wprowadzamy się z naszym Rychem... i Kruchem... Cholerka... nie wygraliśmy..., a mieliśmy już w necie dom upatrzony .... Quote
pidzej Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 tu ktoś szuka sznaucera olbrzyma, może wkleicie- http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5067461#post5067461 Quote
Ula_czarnuszka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 elainfo napisał(a):oo najpierw sie ciotki denerwuja ,ze cisza u Oskara a potem same znikaja i niepamietaja o biednym oskarku.... ,ktory wciąz szukqa domku.. jednego jedynego....:-( LADNIE TO TAK??!!:mad: Ciotki, przynajmniej niektóre były przymusowo off-line:cool1: W tym tygodniu wogóle będę rzadziej, a od soboty wcale, bo na długi weekend z suką wyjeżdżamy na obóz klikerowy:p Ale cały czas wspieram duchowo, jeśli to coś pomoże :shake: Quote
elainfo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='pidzej']tu ktoś szuka sznaucera olbrzyma, może wkleicie- http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5067461#post5067461 dzieki, juz go tam szybciutko wrzuciłam....;-)) Quote
Fusica Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 elainfo napisał(a):dzieki, juz go tam szybciutko wrzuciłam....;-)) Tjaaaaaa. Ja wrzucałam w tym samym czasie.... Zostawiłam, bo wkleiłam inne zdjęcia :evil_lol: Quote
elainfo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Fusica napisał(a):Tjaaaaaa. Ja wrzucałam w tym samym czasie.... Zostawiłam, bo wkleiłam inne zdjęcia :evil_lol: i bardzo dobrze .. ;-)) proponuje żeby jeszce pare dogociotek wkleiło Kruszka temu panu.;-)) hehehehe Quote
zdrojka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 A ja za każdym razem, jak mam możliwość poznać Wasze znajdy kochane, to akurat mam robotę :placz: W górę, Oskar! Quote
Fusica Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Poranne buziolce dla sierściucha i Ciotek... Może to właśnie ten dzień, jest szczęśliwym dniem ???? Miałam dobry sen...:loveu: Quote
elainfo Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Fusica napisał(a):Poranne buziolce dla sierściucha i Ciotek... Może to właśnie ten dzień, jest szczęśliwym dniem ???? Miałam dobry sen...:loveu: a pamietasz sen ciotki Clockwork .. prawie sie spełnił.. ale byl NIERDOBRY..;-(( a twoj dobry to moze sie spełniać:loveu: :loveu: a co to za sen.. zaraz zaraz ... czy on dotyczył Kruszka...?? Quote
Fusica Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Dotyczył Krucholca... Śniło mi się, żę pojechałam do Kazimierza Dolnego i właścicielka pensjonatu w którym zawsze mieszkam... adoptowała gadzinę :loveu: Może coś w tym jest ???? Kruchowe ogłoszenie jest na Kazimierskim portalu... Jakby co, to go zawiozę...:evil_lol: Quote
elainfo Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Fusica napisał(a):Dotyczył Krucholca... Śniło mi się, żę pojechałam do Kazimierza Dolnego i właścicielka pensjonatu w którym zawsze mieszkam... adoptowała gadzinę :loveu: Może coś w tym jest ???? Kruchowe ogłoszenie jest na Kazimierskim portalu... Jakby co, to go zawiozę...:evil_lol: ..hmmmm piekny sen....:loveu: :loveu: :oops: Quote
Recommended Posts