Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekam na maila od pewnej Pani, która wydała mi się odpowiednia, kilka numerów nie odpowiada...
Ale nie tracę nadziei, w końcu ludzie czasami mogą chodzić do pracy...
Jeszcze nie wszystkie sprawdzałam, ale rozmawiałam z Elą, ze pod kilka telefonów Ela jutro zadzwoni, w końcu jutro szefa nie będzie ;)
A co do fotek to zaraz będą ;)
Ale kiepskie, Kruch wolał mizianie niż cykanie fotek ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzis mialem kolejny telefon w sprawie naszego sznaucera, ale osoba sama przyznala, ze warunkow nie ma (male mieszkanie i psy), a dzwoni na wszelki wypadek, bo jej psiak wpadl w serce, takze nie przekazuje Wam namiarow. mam nadzieje, ze Pani z maila sie odezwie!

AM

Posted

Dopiero na zdjęciach widze jak mu się dooopka cudnie zaokragliła... Taki przystojniak z niego... Na bank trafi do jakiegoś extra domku... Inaczej tego nie wiedzę... Jutro znowu powymieniam zdjatkaw ogłoszonkach, niech się chłopina prezentuje...

Posted

zdrojka napisał(a):
Andre, a może rozpropaguje Krucha wśród znajomych, to też zawsze jest szansa na dobry domek...

zdrojka, w czasie rozmowy mialem cale stado psow w potrzebie przed oczami juz, ale wyniklo z rozmowy, ze pomaga na codzien i juz obsadzone co sie da.

AM

Posted

andre napisał(a):
dzis mialem kolejny telefon w sprawie naszego sznaucera, ale osoba sama przyznala, ze warunkow nie ma (male mieszkanie i psy), a dzwoni na wszelki wypadek, bo jej psiak wpadl w serce, takze nie przekazuje Wam namiarow. mam nadzieje, ze Pani z maila sie odezwie!

AM

Ja też mam nadzieję, że Pani się odezwie, zresztą być może teraz nas czyta, bo podałam linki do wątku na dogo i do aukcji na allegro ;)
Andre, rozmawiałam także z P. Tereską, baaaardzo sympatyczna kobieta, ale przygarnęła już sunię biedaczkę z naszego Palucha:)
Chwała Jej za to, bardzo fajnie nam się rozmawiało, sunia ma super dom!!!

Posted

Największym i jedynie miarodajnym testem jesteśmy my Ciotki Ela, Kacha i Fusica... Jeśli potencjalny domek zniesie naszą upierdliwość, podejrzliwość i manię prześladowczą..., to znaczy że jest baaaardzo dobry :evil_lol:

Posted

hmm lekkie sprostowanie pan z sochaczewa nie wziął szczeniaka a poprostu go "KUPIŁ", zdecydowała sie na szczeniora tej rasy z obawy o swoje male dzieci.. a starszy pies to niewiadomo.. jakdo dzieci.. szkoda .. ale cóz..

udalo mi sie wcisnąc do tvp z Kruchenm ale dopiero 28 marca.. chciałabym aby kruch juz do tej pory grzał doopala w swoim nowym domu..
ciotki jak bedziecie(o ile bedzieie dzis razem) u krucha to spróbujcie mu porobic foty w pozycji stojacej.. co by zaprezentowac jego postawe. jest pieknaa.. ..ochh ten Kruchol.. tylko niedobry jest uparciuch z tym szczekaniem jak sie czegos domaga..dzis próbowałam wziąc go na przetrzymanie.. tzn..postanowiłam go zupelnie ignorowac kiedy szcekał w oczekiwaniu na jedzenie.. ale był skubaniec tak uparty..czekałam z 5 min.. i nic domagał sie i domagał..wkoncu zaczełam go uspokajac sama bo to 7 rano sasiedzi spia.. a on ma taki barytonek .. że hej..
w zasadzie po 2 tyg. poznawania Krucha stwierdzam,ze jest to jego jedyna wada.. szczekanie .. ale tylko wtedy gdy czegos chce.. w sumie jet to upierdliwe ale z drugiej strony przynajmniej potrafi komunikowac ,ze chce to albo tamto, albo papu, albo spacer, albo chce isc w tamta strone a nie w ta;-))uparty osiołek. kochana istotka:loveu:

Posted

elainfo napisał(a):
tylko niedobry jest uparciuch z tym szczekaniem jak sie czegos domaga..dzis próbowałam wziąc go na przetrzymanie.. tzn..postanowiłam go zupelnie ignorowac kiedy szcekał w oczekiwaniu na jedzenie.. ale był skubaniec tak uparty..czekałam z 5 min.. i nic domagał sie i domagał..wkoncu zaczełam go uspokajac sama bo to 7 rano sasiedzi spia.. a on ma taki barytonek .. że hej..
w zasadzie po 2 tyg. poznawania Krucha stwierdzam,ze jest to jego jedyna wada.. szczekanie .. ale tylko wtedy gdy czegos chce.. w sumie jet to upierdliwe ale z drugiej strony przynajmniej potrafi komunikowac ,ze chce to albo tamto, albo papu, albo spacer, albo chce isc w tamta strone a nie w ta;-))uparty osiołek. kochana istotka:loveu:

no sznaucery mają to do siebie że szczekają dużo i szczekają głośno i są nachalne strasznie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

A tam zaraz nachalne... Przylepki są zwykłe...:evil_lol: Taki nachalny, przystojny manczyzna... :cool3: Gdzie jest ta Ciotka Kacha... spi, czy może sie upiła????

Posted

eria napisał(a):
no sznaucery mają to do siebie że szczekają dużo i szczekają głośno i są nachalne strasznie :evil_lol: :evil_lol:

tja i napewno lubia rzadzic..;-)) ale ja mu niepozwalam.. przynajmniej starm sie dostaje to co chce ale jak przestanie szczekac.. ale on jest taki uparty ze szok!:crazyeye: noi zaluje ,ze nie mam zbyt wiele czasu dla niego bo bym go podszkoliła troche z nieszczekaniem.. kochana bestia z niego.. niestety musze ostatnio go lapac za kark i sprowadzac do parteru.. ,zeby sie uspokoił i czekał spokojnie.. na jedzenie..wkoncu to ja mam decydowac kiedy dostanie jesc a nie on!

Posted

elainfo napisał(a):
tja i napewno lubia rzadzic..;-)) ale ja mu niepozwalam.. przynajmniej starm sie dostaje to co chce ale jak przestanie szczekac.. ale on jest taki uparty ze szok!:crazyeye: noi zaluje ,ze nie mam zbyt wiele czasu dla niego bo bym go podszkoliła troche z nieszczekaniem.. kochana bestia z niego.. niestety musze ostatnio go lapac za kark i sprowadzac do parteru.. ,zeby sie uspokoił i czekał spokojnie.. na jedzenie..wkoncu to ja mam decydowac kiedy dostanie jesc a nie on!

noo uparte są niemożliwie to prawda i tak macie dobrze że jest cicho jak zostaje sam w tym mieszkaniu, z Kreonem by to nie przeszło. o żadnym wyjściu z domu bez uprzedniego maksymalnego wybiegania psa nie ma mowy bo będzie hałas:cool1:a ja i tak tą mendę kocham

Posted

eria napisał(a):
noo uparte są niemożliwie to prawda i tak macie dobrze że jest cicho jak zostaje sam w tym mieszkaniu, z Kreonem by to nie przeszło. o żadnym wyjściu z domu bez uprzedniego maksymalnego wybiegania psa nie ma mowy bo będzie hałas:cool1:a ja i tak tą mendę kocham

no nie on siedzi cichutko jakmysz pod miotła..;-) ale fakt ,ze jak wycchodze to dajemu zwse na "oszóstwo" troche suchej karmy i jak on sie zajmuje papu to ja sie ewakuuje.. czaem słysze ,ze zostawia miche i leci do drzwi w poszukiwaniu mnie.. ale jak sie zorientuje ,ze mnie nie ma juz.. to wraca z powrotem isłysze z klatki ak wcina chrupki i jeździ miska po calej kuchni..;-))