Fusica Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Rozmawiałam ze swoim TZtem.... bardzo chętnie by pomógł w transporcie ale jutro jedzie w delegacje :mad: W jedną stronę, to nie problem...ale po zabiegu, przecież nie weźmiesz go a ręce... Quote
kaLOlina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: kruszynke nasza na rece??? i to jeszcze nie za bardzo przytomna???? ja czekalam w lecznicy az pies wybudzi sie z narkozy-sam wyczlapal sie z lecznicy ale po 5min w samochodzie znow padl...:shake: Quote
elainfo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 kaLOlina napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: kruszynke nasza na rece??? i to jeszcze nie za bardzo przytomna???? ja czekalam w lecznicy az pies wybudzi sie z narkozy-sam wyczlapal sie z lecznicy ale po 5min w samochodzie znow padl...:shake: a ile czasu trwalo wybudzenie Micha po zabiegu..?? Quote
romenka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ela napisz w temacie że poszukujesz transportu dla Krucha!!!!!!! Quote
kaLOlina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 elainfo napisał(a):a ile czasu trwalo wybudzenie Micha po zabiegu..?? no Misiek byl twardy zawodnik-najpierw nie chcal glupiego jasia...pozniej ciezko bylo go uspic...a jak sie wybudzal to ledwo glowa ruszal a juz kroplowke wyrwal sobie z lapy...mial sztywnosc nog po narkozie wiec w razie czego zostawili mu wenflon do wizyty kontrolnej... operacja byla przed10...o 11 do niego przyjechalam bo byl niespokojny...chyba ok 13...moze chwile po juz go bralam do samochodu...ale wybudzil sie dopiero poznym wieczorem-tak ze byl 'w miare' normalny... aaaa i pamietaj-Oskarek koalcyjki dzis nie dostanie, jutro tez lepiej zeby wody nie dostawal.... Quote
kaLOlina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ale wiesz na spacerze juz o tej 13...chwiejnym krokiem ale chodzil..czasem go lekko na boki 'gibalo' ;) Quote
elainfo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 oskar dzis o 18.00 moze dostac ostatni posiłek...a potemjuz nic kompletnie.. Quote
kaLOlina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 no przynajmniej 12h go przeglodzic...ja glodzilam wiecej troche;) jakies 18h;) nie zapomnij o kocyku-po narkozie nie moze zmarznac i ten zapach-zobaczysz ze sie uspokoi...ja po kocyk pedzilam jak strzala samochodem pol miasta;) jak z transportem?? a jaki masz dojazd do lecznicy??? Quote
romenka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Kochani trzeba jakiś transport zorganizować dla Krucha!!!Ela sobie nie da rady z psem po narkozie z powrotem!!!! Tak jeszcze może z nim pojechać w jedną stronę ale w drugą nie ma szans.To nie mały piesek którego można wziąć na ręce!!!! Pilnie potrzebny transport na jutro z lecznicy!!!! Quote
Fusica Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ja moją astkę odbierałam po 4 godzinach i była dętka... Nie miała siły. Do auta wieśliśmy ją na wózku. Stanęła na łapkach dopiero wieczorem a odbieraliśmy ją około 14.00. Wiem, że sterylizacja suni i psiaka to inna bajka ale narkoza ta sama a Kruch starszy... A może by tak poprosić Kachę wawa ??? Może ona z kolei ma kogo poprosić ??? To blisko od niej ??? Quote
romenka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Moja Diana kiedy miała podawanego głupiego jasia do zdjęć RTG nie mogła długo dojść do siebie i mimo że mam blisko do lecznicy Darek musiał przyjechać po nas po jakiś dwóch godzinach i zanieść Diankę na rękach do samochodu bo inaczej Diana rozjeżdżała się... Quote
romenka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2150337&postcount=370 Na mapie pomocy dogo w powyższym linku pewnie Ela coś znajdziesz ale trzeba by było wiedzieć o której masz być u weta i o której mniej więcej się skończy kastracja Krucha a raczej o której będzie do odbioru. Ela w jakiej Klinice będziesz go kastrowała bo nie doczytałam :oops: Quote
elainfo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='romenka']http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2150337&postcount=370 Na mapie pomocy dogo w powyższym linku pewnie Ela coś znajdziesz ale trzeba by było wiedzieć o której masz być u weta i o której mniej więcej się skończy kastracja Krucha a raczej o której będzie do odbioru. Ela w jakiej Klinice będziesz go kastrowała bo nie doczytałam :oops: gdzies na saskiej kepie jest klinika.. dr. wawryka czy jakos tak... cholercia mamtransport w jedna strone to znaczy tam!! ale niemam spowrotem..........ratunku!! pprawdopodobnie bede potrzebowała powrót tak w przedziale miedzy 15.00 a 21.00 jutro z saskiej kępy do Zielonki.... Quote
elainfo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ta lecznica to pewnie ta na tatarkiewicza...; Quote
kaLOlina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 i jak jest transoprt????? a taxi ile wyjdzie?? ja jechalam do miesciny za Poznan kiedys za 20zeta tak sie umowilam;) ale nie wiem jak daleko jest twoj domek.... Quote
elainfo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 w lecznicy przy ul.Wąchockiej 18 nasaskiej kepie... i mam transport.. FOXINDIA MNIE przetransportuje kochana:loveu: istotka.. Quote
kaLOlina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 super!!! trzymam za was jutro kciuki a teraz zmykam na spacer;) Quote
eria Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 oojak super że Kruch będzie już kastrowany !! i że jest transport!!:multi: Quote
elainfo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ..własnie odkryłam ,ze oskar uwielbia jabłuszka:loveu: cały sie zaslnił.. ivczeka az damkolejnego dziaba ... ale mamy juz po 18.00.. wiec oskar juz niemoze nic jesc przed jutrzejszym zabiegiem..a wlasnie zaczał jesc suche z michy.. ech może te 10 min. nie zrobi róznicy..:p trzymajcie kciuki za jutzxrejsze wybudzenie sie kruszka z narkozy..;-)) mysle ,ze po 11.00 zacznie sie zabieg.... Quote
elainfo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 a kacha Wawa to jednak dzis nie przyjedzie do mnie ..w odwiedziny...dzwoniła,że jednaknie .. mamy sie zdzwonic kiedy indziej....:-( :-( :shake: marnuje nam sie dziewczyna..:shake: Quote
weszka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Bądź dzielny Kruszku! I cioteczki razem z tobą! Quote
Ayia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 a gdzie Kruchy ma ogloszenia juz? moze jeszcze trzeba go pooglaszac gdzie mozna? Quote
kaLOlina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 trzymam za was kciuki!! kruch dzielny badz!! Quote
Fusica Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ayia napisał(a):a gdzie Kruchy ma ogloszenia juz? moze jeszcze trzeba go pooglaszac gdzie mozna? Kruch jest juz wszędzie, gdzie się dało... Nawet wyborcza papierowa i internetowe aaaby. Trzymam kciuki za Kruchowe wydmuszki :loveu: Quote
Recommended Posts