Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aha, to dobrze! Wieszać gdzie się da - lecznice, sklepy zoo, szkoły, praca, centra handlowe, osiedla, sklepy... Przecież musi być gdzieś ktoś kto właśnie o takim psie marzy!!!

Posted

Fusica napisał(a):
Elu, zarąbisty i łapiacy za serducho opis Krucha, zrobiła Kacha wawa na allegro !!!!

... choroba wstawiłam.. ten moj z allegro.. ,okrojony ..czekajcie zaraz wkleje tutaj powiedzcie co zmienic co dodac co wywalić.. i wogóle..
a jak to zrobic..jak tu wkleic wordowski dok.????

czy ktos wie jak tu załączyc oglooszenie w wordzie.. , wktórym juz sa wklejone fotki..??? help..

Posted

Właśnie wykupiłam emisję Kruchowego ogłoszenia na aaaby i gazecie, przez dwa tygodnie w ofercie specjalnej... A co tam, w końcu jestem po wypłacie :evil_lol: Może tam ktos szuka takiego skarba :loveu:

Posted

Fusica napisał(a):
Właśnie wykupiłam emisję Kruchowego ogłoszenia na aaaby i gazecie, przez dwa tygodnie w ofercie specjalnej... A co tam, w końcu jestem po wypłacie :evil_lol: Może tam ktos szuka takiego skarba :loveu:

własnie własnie a ja zaraz wrzuce do GW na żólte strony..

Posted

Właśnie dostałam baaaardzo interesującego maila.... Wklejam, bez danych osobowych :evil_lol:

"Mam dom z działką mieszkam koło Warszawy mam małe dzieci które uwielbiają zwierzęta z wielką ochotą przygarniemy Oskara czekamy na odpowiedź"

Napisałam do Pani Ireny długiego maila z pełnym opisem sytuacji i zaprosiłam na spotkanie z Kruchem (zwłaszcza dzieciaczków)..., a może to my pojedziemy w odwiedziny ????

Posted

[quote name='Fusica']Właśnie dostałam baaaardzo interesującego maila.... Wklejam, bez danych osobowych :evil_lol:

"Mam dom z działką mieszkam koło Warszawy mam małe dzieci które uwielbiają zwierzęta z wielką ochotą przygarniemy Oskara czekamy na odpowiedź"

Napisałam do Pani Ireny długiego maila z pełnym opisem sytuacji i zaprosiłam na spotkanie z Kruchem (zwłaszcza dzieciaczków)..., a może to my pojedziemy w odwiedziny ????

ojj.. byłoby cuudddnie by było -domek z ogódkiem;-))to jest to....

Posted

[quote name='Fusica']Właśnie wykupiłam emisję Kruchowego ogłoszenia na aaaby i gazecie, przez dwa tygodnie w ofercie specjalnej... A co tam, w końcu jestem po wypłacie :evil_lol: Może tam ktos szuka takiego skarba :loveu:
kasiu na jakiej gazecie???GW???

Posted

www.aaaby.pl i www.gazeta.pl Oferty specjalne są wyróżnione i zawsze na pierwszej stronie. Ale zadałaś mi ćwieka z tą papierową gazetą. Niby to wyborcza ale czy wydrukują w wersji papierowej czy tylko w necie, to nie wiem. Tam coś było, że po publikacji nie można już edytować ogłoszenia..., to chyba w wersji papierowej też....
Hmmmmm.... Może poczekajmy. Publikacja jest zaraz po przelewie, a przelew juz zrobiłam (maja konto w tym samym banku co ja. Powinno szybko dotrzeć).

Posted

Z tego co właśnie doczytałam wynika, że ogłoszenie będzie w necie na aaaby i w wyborczej ... Tak myślę....
Tam tyło napisane tak...
Oferta specjalna jest dodatkowym sposobem zwrócenia uwagi użytkownika na Twoje ogłoszenie. Ogłoszenie z ofertą specjalną znajduje się na indeksie wyników wyszukiwania (oznaczone gwiazdką) i dodatkowo w formie graficznej, ze zdjęciem (miniaturą) nad tym indeksem. Można wybrać także ofertę specjaną publikowaną w Aaaby.pl i na stronach portalu Gazeta.pl. (to wybrałam) W zależności od liczby ofert odpowiadających na zapytanie użytkownika oferta specjalna będzie pokazywać się każdorazowo lub co kilka odświeżeń strony. Biorąc pod uwagę dużą popularność serwisu, Twoją ofertę specjalną zobaczą tysiące internautów. Skuteczność takiej oferty jest wielokrotnie wyższa niż standardowego ogłoszenia.

Posted

Fusica napisał(a):
Suuuuuper !!!!!!! Teraz trzeba wydrukować i plakacik gotowy !!!!!!!!!

Kaska ty umiesz robiie karteczki na dole strony z telefonem.. do odrywania??
jesoo jak ja tepa jestem w te klocki.. nic sie nierozwijam..
:evil_lol:

Posted

[quote name='Fusica']Właśnie dostałam baaaardzo interesującego maila.... Wklejam, bez danych osobowych :evil_lol:

To bardzo dobry pomysł ! Za jednym razem prezentacja psinki i wizyta przedadopcyjna .

Posted

To ja Ci objaśnie Ciotuniu....:loveu:
Wstawiasz w wordzie tabelkę (u dołu strony) i dzielisz ja na ileś tam kolumn. Następnie zaznaczasz te kolumny i wchodzisz w FORMAT. Tam wchodzisz w kierunek tekstu i ustawiasz, jak ci pasi... :evil_lol:
Jak juz masz ogłoszonko, to przykładasz linijkę (w poprzek strony), na górze tabeleczki z telefonami i deeeelikatnie nożyczkami zarysowujesz (tylko ni epodrzyj!!!). Resztę juz wiesz nie ????

Posted

[quote name='clockwork']Elu... pociesz sie... ja żeby to wrzucić na forum rozpracowywałam to przez prawie 2 godziny :oops:, ale dałam rade :multi: ale jak mi sie to udało?? :hmmmm:

Kochana ciociu Madziu.. bardzo dziekujemy wyszło ci pieknie!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Fusica napisał(a):
Mam jeszcze trochę czasu do wyjścia z firmy, to może ja zrobie te karteczki a Ty dokleisz ?????

Juz zrobiłam;-))wysyłam cimaila z ogloszeniem załaczonym- jak możesz to powywieszaj gdzie sie da..:loveu: