Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pan ze Słupska mnie dobija... Dzwoni dwa razy dziennie... Mówi do mnie "Kasieńko kochana"... i na weekend zaprasza... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Dobry ??????

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy, jestesmy. Ela ma net tylko w pracy..., ja miałam troche zabiegany weekend, a Kacha wawa dopiero dzisiaj wraca z irlandzkiej wyprawy. Niby jakieś telefony dzwoniły, ale nic konkretnego...Pani z Bemowa nie oddzwoniła...:shake: Troche sie martwimy, bo liczyłysmy na weekendowe telefony z allegro.
A co do kastracji..., to Ela juz tłumaczyła. Kruch jest u niej 3-4 tygodnie. Przez ten czas miał leczone uszy, oczy i doprowadzany był do jako takiego stanu wagowego. Trzeba było tez sierściucha odrobaczyć i dopiero wet zadecydował o szczepieniu. Trudno jest się zdecydować na kastracje psiura, który był tak zaniedbany jak Kruch. Najpierw musiał odbudowac swoją kondycje fizyczną.
Jest jeszcze jeden znaczacy fakt. Kruch mieszka właściwie sam, jest odwiedzany 4 razy dziennie. Po kastracji trzeba by było miec go na oku, żeby sobie w ranie nie grzebał i to jest problem. Liczymy na to, ze chętny domek zajmie się kastracją, badź weźmie go od razu po zabiegu.
Nie obawiajcie sie Ciotki, nie damy chłpaka w nieodpowiednie ręce.

Posted

Fusica napisał(a):

Wiemy, wiemy :loveu:
A co do grzebania w ranie... moja suka miala zakladany na obroze kolnierz, bo tez nie moglam stale z nia byc po zabiegu.. moze nie kochala tego ustrojstwa bardzo, ale pogodzila sie z koniecznoscia jego noszenia przez tydzien:p

Posted

Moje Gryfki z kolnierzem sobie poradzil...ale za to wciagu 3 dni bylo juz wspomnieniem jakakolwiek operacja. To raczej zabieg, niz powazna operacja. Nie to co u sunieczki- gdzie niestety jest to ingerencja w powloki brzuszne.

Posted

Dzień dobry kochane Cioteczki, dzień dobry kosmaty psiurze :loveu:
Jak się Ciotka Ela zaloguje, to na bank opowie nam co tam u Oskarka słychać z rańca.
I pewnie już dzisiaj dołączy do nas Ciotka Kacha wawa i będzie nam o fiordach opowiadać...

Posted

Fusica napisał(a):
Jesteśmy, jestesmy. Ela ma net tylko w pracy..., ja miałam troche zabiegany weekend, a Kacha wawa dopiero dzisiaj wraca z irlandzkiej wyprawy. Niby jakieś telefony dzwoniły, ale nic konkretnego...Pani z Bemowa nie oddzwoniła...:shake: Troche sie martwimy, bo liczyłysmy na weekendowe telefony z allegro.
A co do kastracji..., to Ela juz tłumaczyła. Kruch jest u niej 3-4 tygodnie. Przez ten czas miał leczone uszy, oczy i doprowadzany był do jako takiego stanu wagowego. Trzeba było tez sierściucha odrobaczyć i dopiero wet zadecydował o szczepieniu. Trudno jest się zdecydować na kastracje psiura, który był tak zaniedbany jak Kruch. Najpierw musiał odbudowac swoją kondycje fizyczną.
Jest jeszcze jeden znaczacy fakt. Kruch mieszka właściwie sam, jest odwiedzany 4 razy dziennie. Po kastracji trzeba by było miec go na oku, żeby sobie w ranie nie grzebał i to jest problem. Liczymy na to, ze chętny domek zajmie się kastracją, badź weźmie go od razu po zabiegu.

uffff Kasia dzieki, ze mnie wyreczyłas, choć juz pisałam ,wczesniej oapropos kastracji,ze nie tak szybko ,bo psa trzeba doprowadzic do porzadku.., dopiero dostal jedna szczepionke.. a jeszce nastepna/e w kolejce.. czekaja,.. A po wtóre To przypominam,ze Oskar mieszka sam.. i cięzko go byłoby upilnowac po kastracji..wpadajac do niego 4x dziennie..

Posted

To ja tak w kwestii formalnej, Ciociu Elu... A jak ty taka śliczną, "kremową" sraczuchnę do tego woreczka upychasz???? Łyżeczką ???? :evil_lol:

A odnośnie allegro, to jednym z obserwatorów, jast Pan ze Słupska :mad:

Posted

Fusica napisał(a):
To ja tak w kwestii formalnej, Ciociu Elu... A jak ty taka śliczną, "kremową" sraczuchnę do tego woreczka upychasz???? Łyżeczką ???? :evil_lol:

A odnośnie allegro, to jednym z obserwatorów, jast Pan ze Słupska :mad:

rozrysuje ci wszystko kochana przy najbliższej okazji.. poprostu zakładam reklamówke na reke, zbieram raczka.., wywijam reklamówke i zawiązuje na supełek.. albo i nie i fiuuuu do smietnika..;-))
raz mi sie zdrzyło ,ze jakoś krzywo reklamówke załozyłam na reke i zebrałm czesciowo reka... towar.. i niemiałam chusteczek wkieszeni....:evil_lol:

Posted

elainfo napisał(a):
hmmmmmchyba poginęły moje posty!!!!!:angryy: i Ludek cos tu pisala i tez niewidzę....????!!!!!wrrrrrr

Normalnie dogo doprowadza mnie do szału:angryy: . Wrzodów sie w końcu nabawię.

Posted

zle wiesci mam.. splawili mnie z programu jutrzejszego.. nie wystapimy z Oskarem w kaciku zwierrzecym.. echh zaczyna sie sypać powoli..a to nienastraja mnie pozytywnie..

Posted

Nic nowego... i zaczynamy się martwić... Ogłoszenia powieszone gdzie się dało, dwie aukcje na allegro... Niech ten telefon w końcu zadzwoni !!!! Kończy się też domek dla chłopaka, a nie bardzo wyobrażamy sobie Krucha w hotelu...
Macie Ciotki jeszcze jakieś pomysły na promocje naszego sierściucha ????

Posted

Fusica napisał(a):
Nic nowego... i zaczynamy się martwić... Ogłoszenia powieszone gdzie się dało, dwie aukcje na allegro... Niech ten telefon w końcu zadzwoni !!!! Kończy się też domek dla chłopaka, a nie bardzo wyobrażamy sobie Kruszyny w hotelu...

ja juz niechciłam serwowac takiej dawki złych nowinek.. ale to prawda to mieszkanie w którym Oskar mieszka musimy opuscic do piatku po świetach...

Posted

elainfo napisał(a):
ja juz niechciłam serwowac takiej dawki złych nowinek.. ale to prawda to mieszkanie w którym Oskar mieszka musimy opuscic do piatku po świetach...

Chlewcia, ciężko będzie z DT bez innego samczyka... A w święta nie możemy chyba liczyć na zbyt wiele telefonów...
Na molosach nic się nie dzieje, aż nie chce mi się tam nic pisać. Na e-psach tylko życzenia powodzenia... Co tu zrobić ????