Fusica Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 kacha_wawa napisał(a):Jeszcze nie wyjechałam ;) Dopiero za trzy godzinki, a nerwówkę mam cholerną:evil_lol: ;) Kochana ja Cie bardzo proszę, uważaj na siebie za tą granicą... I wracaj do nas szybko, bo bedziemy tęskniły... Nie rozmawiaj z nieznajomymi i nie bierz od obcych cukierków. I nie zobaczyłaś mojego Rycha..., a Ciotka Ela tak... A co do Pani Renaty... To oczywiście wszelka ostrzożność jest konieczna i niezaprzeczalna, ale jest dorosła i to ona najlepiej zna swojego psiaka. Myslę, że jak zadzwoni do Ciebie Elu, to pogadaj z nia i przedstaw swoje wątpliwości... Znam wiele osób, które mają starsze psiaki i wzięły kolejne... Jakoś się dogadały i pokochały. Quote
kacha_wawa Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Dziewczynki, jak już pisałam limit nieszczęść wyczerpany :evil_lol: Ale i tak mam stracha, jestem teraz jak Twój Ryszard, taki wydyganiec i trzęsi dupek ;) Quote
kacha_wawa Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Trzymajcie się Cioteczki, trzymaj się Kruszku ;) Za tydzień wracam :cool3: Quote
elainfo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 kacha_wawa napisał(a):Dziewczynki, jak już pisałam limit nieszczęść wyczerpany :evil_lol: Ale i tak mam stracha, jestem teraz jak Twój Ryszard, taki wydyganiec i trzęsi dupek ;) kasiu.. nic sie nie martw!!! samolot napewno niespadnie!! trzymam kciuki przynajmniej za o!!;-)) bedzie dobrze łyknij sobie setke przed odlotem dla zmelanzowania .. tylko jak ty tam te skrecona noge zapakujesz jak w tym samolociku sa takie mlutkie przestrzenie miedzy rzedami siedzen.. w razie co załóz na głowe ..Sławkowi;-))noge oczewiście:evil_lol: i nic sie nie łam.. bedzie dobrze i nieokupuj samolotowego kibelka.....;-) Quote
elainfo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 achh własnie dostała smsa od pani,, która kiedys dzwoniła z Allegro o Krucha..;-)) ale nie udało jej sie męza przekabacic.. mta od Sznaucerki olbrzymki i bobaska.. chce jutro przyjechac do krucha i przywieźc mu karme...:loveu: :loveu: moze jak przyjedzie z mężem i zobacza Krucha to .........no wiecie co... bardzo miła osóbka.. niezaleznie co i jak z checia sie z nia spotkam! Quote
kacha_wawa Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 elainfo napisał(a):kasiu.. nic sie nie martw!!! samolot napewno niespadnie!! trzymam kciuki przynajmniej za o!!;-)) bedzie dobrze łyknij sobie setke przed odlotem dla zmelanzowania .. tylko jak ty tam te skrecona noge zapakujesz jak w tym samolociku sa takie mlutkie przestrzenie miedzy rzedami siedzen.. w razie co załóz na głowe ..Sławkowi;-))noge oczewiście:evil_lol: i nic sie nie łam.. bedzie dobrze i nieokupuj samolotowego kibelka.....;-) Zamierzam cały lot w kibelku spędzić ;) Uciekam, chociaż mi się nie chce, odechciało mi się już podróży... Quote
elainfo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 wowowowowowow!!ale sie ruch zrobił u kruszka...;-)) własnie dzwoniła Pani renata!!!!! BARDZO BARDZO PRZEMIŁA I POZYTYWNA KOBITKA!!!naprawde jestem pod wrazeniem;-)):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: powiedziała ,ze postara sie w sobote przyjechac a jesli sie nieuda to w nastepny weekend. echh.. moze cos z tego sie urodzi wkoncu..;-)) Quote
elainfo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 kacha_wawa napisał(a):Zamierzam cały lot w kibelku spędzić ;) Uciekam, chociaż mi się nie chce, odechciało mi się już podróży... hehehehhe no to szybko ci przeszła chec na podróż.. ;-)) kasia leć zobacz troche swiata.. a nie tylko wichura i wichura..;-))i te przybłedy wichurowe:evil_lol: Quote
elainfo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 halo halo!! ja tu takie wieści!! a tu zero odzewu.. czy nikt nie obserwuje Krucha..??? no dobra ale mam nadzieje ,ze trzymacie kciuki....oby pani Renata przyjechała juz w ten weekend.. Quote
zdrojka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Trzymamy po cichu, żeby nie zapeszać :p Chyba, że już mamy zacząć "łolaboga..." i tp. :cool3: Quote
Ula_czarnuszka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 zdrojka napisał(a):Trzymamy po cichu, żeby nie zapeszać :p Chyba, że już mamy zacząć "łolaboga..." i tp. :cool3: Właśnie... Ela, tylko daj znak, to będzie jak w banku:evil_lol: Quote
Ludek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 TZaglądamy, zaglądamy i kciukasy trzymamy. :) Quote
elainfo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ula_czarnuszka napisał(a):Właśnie... Ela, tylko daj znak, to będzie jak w banku:evil_lol: dam dam znac napewno!!!! Quote
Fusica Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Pewnie, że zaglądamy... między średnio udanymi namowami Rycha, na sikanie w jednym miejscu... :mad: Ja to sobie myślę, że ta Pni od smsa i karmy dla Krucha, to jakis podstęp wymyśliła... I jest to podstęp skierowany przeciwko jej biedniuuuuutkiemu TZtowi... :evil_lol: Tjaaaaa, my kobity to musimy wciąż kręcić i kombinować... A Pani Renata też mi się podoba..., ma kawał drogi a chce przyjechać, to baaaardzo dobrze o niej świadczy.... Widać, że tu konkretnie o Krucha chodzi. Ahhhh, żeby trafił się wreszcie suuuper domeczek.... Quote
elainfo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ciociu Fus ja tez sie obawiam tego podstepu pani z allegro.. cholercia ja to niewiedziałam kto to mi tegoesa przysłał juz dawno zapomniałam o tymm..a ona wciąz pamieta o Kruchu.. hmmmm.. cholera czyli ze co walka bedzie o naszego Ksieciunia..:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: no nic w razie czego wcisniemy pani renacie sznaucerke z poznania .. widziałam taka w chronie przestraszona siedzi... Quote
elainfo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 no a do telewizji poslemy WILKA;-)):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zamiast Krucha...;-)) Quote
Aquirre Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='elainfo']... hmmmm.. cholera czyli ze co walka bedzie o naszego Ksieciunia..:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: no nic w razie czego wcisniemy pani renacie sznaucerke z poznania .. widziałam taka w chronie przestraszona siedzi... Zapotrzebowanie na sznaucery i CRT możecie zgłaszać w każdej ilości do ciotki weszki , zawsze ma jakąś bidę "w zapasie" ! Quote
weszka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Aquirre napisał(a):Zapotrzebowanie na sznaucery i CRT możecie zgłaszać w każdej ilości do ciotki weszki , zawsze ma jakąś bidę "w zapasie" ! Tak, tak, tak!!!! A ta przerażona z Poznania - dałam jej już na imię PYZA :loveu: jedzie do mnie do Krakowa w sobotę. Będzie na DT u monity i szukać dla niej domku będę! Quote
andre Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 elainfo - pare stron pozniej chyba, ale jak najszybciej sie da odpisuje :) oczywiscie po mailu nie mozna oceniac domu i ciesze sie, ze czekalas na telefon. wszyscy wiemy, ze po rozmowie live zdarzaja sie rozbieznosci, a co dopiero wierzyc suchemu tekstowi! za duzo podejrzanych ofert wszyscy mielismy, zeby sie kilkoma dobrymi slowami w mailu dac otepic :-) powodzenia w dalszej walce i trzymam kciuki, zeby telefoniczne info przeszlo w rownie pozytywne wrazenie na zywo! AM Quote
Ula_czarnuszka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Może są jakies nowiny dla Kruchowych fanów? Quote
elainfo Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ULA CZARNUSZKA alez ty niecierpliwa!!! no poki co nic wiecej nima..... dzis ma przyjechac w odwiedziny i przywieźć zapas karmy dla krucha pani iwona(włascicielka sznaucerzycy olbrzymnki....;-), która chciałby naszego krucha przygarnac ale ma jeszcze małegobobaska i mąż sie niegodzi na kolejnego olbrzyma.....;-)) A pani Renata ma dzwonic dzis do mnie aby potwierdzic czy przyjedzie jutro czy w next weekend..;-)) Quote
elainfo Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 weszka napisał(a):Tak, tak, tak!!!! A ta przerażona z Poznania - dałam jej już na imię PYZA :loveu: jedzie do mnie do Krakowa w sobotę. Będzie na DT u monity i szukać dla niej domku będę! obiecuje ,że jesli zostana mi niewykorzystane kontakty na bank je przekaże.. poki co takowych niemam..;-)) ale czytałam wczoraj wasz watek o Momusie-Mimusie.. rece opadaja.. co oni z niego zrobili. ten Burdel w schronisku.. i ten tekst ,zeby niewykorzystwac zdjęc bo prawa autorskie.. o boshhhhh no poprostu brak słów.. albo nadmiar ale niecenzuralnych :mad: Quote
Ula_czarnuszka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 elainfo napisał(a):ULA CZARNUSZKA alez ty niecierpliwa!!! no poki co nic wiecej nima..... dzis ma przyjechac w odwiedziny i przywieźć zapas karmy dla krucha pani iwona(włascicielka sznaucerzycy olbrzymnki....;-), która chciałby naszego krucha przygarnac ale ma jeszcze małegobobaska i mąż sie niegodzi na kolejnego olbrzyma.....;-)) A pani Renata ma dzwonic dzis do mnie aby potwierdzic czy przyjedzie jutro czy w next weekend..;-)) Ja niecierpliwa? Skąd ten pomysł? :eviltong: Wczoraj ktoś miał żal, że się nie interesujemy... Nie wiesz kto to był?:mad::lol::lol::lol: Quote
elainfo Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ula_czarnuszka napisał(a):Ja niecierpliwa? Skąd ten pomysł? :eviltong: Wczoraj ktoś miał żal, że się nie interesujemy... Nie wiesz kto to był?:mad::lol::lol::lol: hmmm. no tak faktycznie ciekawe kto to był????????? kochane cioteczki... napeno dam znac jak tylko zadzwoni pani renata.. a jesli wydarzy sie cos w weekend to ciotka Fusica bedzie postowac w moim imieniu.. bo ja nie mam netu w domciu .. :placz: :placz: :placz: Quote
Fusica Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ciotka Fusica melduje się na posterunku... I obiecuje, że jak tylko nastąpi jakiś zanczący zwrot w życiu naszej gwiazdy, to natychmiast, uprzejmie doniesie... Jak Kruch vel Kluch, trafi w ten weekend do domeczku..., to "otwieram wino, ze swoją małą psiną..." :evil_lol: Quote
Recommended Posts