Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Jeszcze nie wyjechałam ;)
Dopiero za trzy godzinki, a nerwówkę mam cholerną:evil_lol:
;)

Kochana ja Cie bardzo proszę, uważaj na siebie za tą granicą... I wracaj do nas szybko, bo bedziemy tęskniły... Nie rozmawiaj z nieznajomymi i nie bierz od obcych cukierków.
I nie zobaczyłaś mojego Rycha..., a Ciotka Ela tak...
A co do Pani Renaty... To oczywiście wszelka ostrzożność jest konieczna i niezaprzeczalna, ale jest dorosła i to ona najlepiej zna swojego psiaka. Myslę, że jak zadzwoni do Ciebie Elu, to pogadaj z nia i przedstaw swoje wątpliwości... Znam wiele osób, które mają starsze psiaki i wzięły kolejne... Jakoś się dogadały i pokochały.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Dziewczynki, jak już pisałam limit nieszczęść wyczerpany :evil_lol:
Ale i tak mam stracha, jestem teraz jak Twój Ryszard, taki wydyganiec i trzęsi dupek ;)

kasiu.. nic sie nie martw!!! samolot napewno niespadnie!! trzymam kciuki przynajmniej za o!!;-)) bedzie dobrze łyknij sobie setke przed odlotem dla zmelanzowania .. tylko jak ty tam te skrecona noge zapakujesz jak w tym samolociku sa takie mlutkie przestrzenie miedzy rzedami siedzen.. w razie co załóz na głowe ..Sławkowi;-))noge oczewiście:evil_lol: i nic sie nie łam.. bedzie dobrze i nieokupuj samolotowego kibelka.....;-)

Posted

achh własnie dostała smsa od pani,, która kiedys dzwoniła z Allegro o Krucha..;-)) ale nie udało jej sie męza przekabacic.. mta od Sznaucerki olbrzymki i bobaska.. chce jutro przyjechac do krucha i przywieźc mu karme...:loveu: :loveu: moze jak przyjedzie z mężem i zobacza Krucha to .........no wiecie co...
bardzo miła osóbka.. niezaleznie co i jak z checia sie z nia spotkam!

Posted

elainfo napisał(a):
kasiu.. nic sie nie martw!!! samolot napewno niespadnie!! trzymam kciuki przynajmniej za o!!;-)) bedzie dobrze łyknij sobie setke przed odlotem dla zmelanzowania .. tylko jak ty tam te skrecona noge zapakujesz jak w tym samolociku sa takie mlutkie przestrzenie miedzy rzedami siedzen.. w razie co załóz na głowe ..Sławkowi;-))noge oczewiście:evil_lol: i nic sie nie łam.. bedzie dobrze i nieokupuj samolotowego kibelka.....;-)

Zamierzam cały lot w kibelku spędzić ;)
Uciekam, chociaż mi się nie chce, odechciało mi się już podróży...

Posted

wowowowowowow!!ale sie ruch zrobił u kruszka...;-))
własnie dzwoniła Pani renata!!!!!
BARDZO BARDZO PRZEMIŁA I POZYTYWNA KOBITKA!!!naprawde jestem pod wrazeniem;-)):loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

powiedziała ,ze postara sie w sobote przyjechac a jesli sie nieuda to w nastepny weekend. echh.. moze cos z tego sie urodzi wkoncu..;-))

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Zamierzam cały lot w kibelku spędzić ;)
Uciekam, chociaż mi się nie chce, odechciało mi się już podróży...

hehehehhe no to szybko ci przeszła chec na podróż.. ;-)) kasia leć zobacz troche swiata.. a nie tylko wichura i wichura..;-))i te przybłedy wichurowe:evil_lol:

Posted

halo halo!! ja tu takie wieści!! a tu zero odzewu.. czy nikt nie obserwuje Krucha..??? no dobra ale mam nadzieje ,ze trzymacie kciuki....oby pani Renata przyjechała juz w ten weekend..

Posted

Pewnie, że zaglądamy... między średnio udanymi namowami Rycha, na sikanie w jednym miejscu... :mad:
Ja to sobie myślę, że ta Pni od smsa i karmy dla Krucha, to jakis podstęp wymyśliła... I jest to podstęp skierowany przeciwko jej biedniuuuuutkiemu TZtowi... :evil_lol: Tjaaaaa, my kobity to musimy wciąż kręcić i kombinować...
A Pani Renata też mi się podoba..., ma kawał drogi a chce przyjechać, to baaaardzo dobrze o niej świadczy.... Widać, że tu konkretnie o Krucha chodzi.
Ahhhh, żeby trafił się wreszcie suuuper domeczek....

Posted

ciociu Fus ja tez sie obawiam tego podstepu pani z allegro.. cholercia ja to niewiedziałam kto to mi tegoesa przysłał juz dawno zapomniałam o tymm..a ona wciąz pamieta o Kruchu.. hmmmm.. cholera czyli ze co walka bedzie o naszego Ksieciunia..:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: no nic w razie czego wcisniemy pani renacie sznaucerke z poznania .. widziałam taka w chronie przestraszona siedzi...

Posted

[quote name='elainfo']... hmmmm.. cholera czyli ze co walka bedzie o naszego Ksieciunia..:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: no nic w razie czego wcisniemy pani renacie sznaucerke z poznania .. widziałam taka w chronie przestraszona siedzi...

Zapotrzebowanie na sznaucery i CRT możecie zgłaszać w każdej ilości do ciotki weszki , zawsze ma jakąś bidę "w zapasie" !

Posted

Aquirre napisał(a):
Zapotrzebowanie na sznaucery i CRT możecie zgłaszać w każdej ilości do ciotki weszki , zawsze ma jakąś bidę "w zapasie" !

Tak, tak, tak!!!!

A ta przerażona z Poznania - dałam jej już na imię PYZA :loveu: jedzie do mnie do Krakowa w sobotę. Będzie na DT u monity i szukać dla niej domku będę!

Posted

elainfo - pare stron pozniej chyba, ale jak najszybciej sie da odpisuje :)

oczywiscie po mailu nie mozna oceniac domu i ciesze sie, ze czekalas na telefon. wszyscy wiemy, ze po rozmowie live zdarzaja sie rozbieznosci, a co dopiero wierzyc suchemu tekstowi! za duzo podejrzanych ofert wszyscy mielismy, zeby sie kilkoma dobrymi slowami w mailu dac otepic :-)

powodzenia w dalszej walce i trzymam kciuki, zeby telefoniczne info przeszlo w rownie pozytywne wrazenie na zywo!

AM

Posted

ULA CZARNUSZKA alez ty niecierpliwa!!! no poki co nic wiecej nima..... dzis ma przyjechac w odwiedziny i przywieźć zapas karmy dla krucha pani iwona(włascicielka sznaucerzycy olbrzymnki....;-), która chciałby naszego krucha przygarnac ale ma jeszcze małegobobaska i mąż sie niegodzi na kolejnego olbrzyma.....;-))

A pani Renata ma dzwonic dzis do mnie aby potwierdzic czy przyjedzie jutro czy w next weekend..;-))

Posted

weszka napisał(a):
Tak, tak, tak!!!!

A ta przerażona z Poznania - dałam jej już na imię PYZA :loveu: jedzie do mnie do Krakowa w sobotę. Będzie na DT u monity i szukać dla niej domku będę!

obiecuje ,że jesli zostana mi niewykorzystane kontakty na bank je przekaże.. poki co takowych niemam..;-))
ale czytałam wczoraj wasz watek o Momusie-Mimusie.. rece opadaja.. co oni z niego zrobili. ten Burdel w schronisku.. i ten tekst ,zeby niewykorzystwac zdjęc bo prawa autorskie.. o boshhhhh no poprostu brak słów.. albo nadmiar ale niecenzuralnych :mad:

Posted

elainfo napisał(a):
ULA CZARNUSZKA alez ty niecierpliwa!!! no poki co nic wiecej nima..... dzis ma przyjechac w odwiedziny i przywieźć zapas karmy dla krucha pani iwona(włascicielka sznaucerzycy olbrzymnki....;-), która chciałby naszego krucha przygarnac ale ma jeszcze małegobobaska i mąż sie niegodzi na kolejnego olbrzyma.....;-))

A pani Renata ma dzwonic dzis do mnie aby potwierdzic czy przyjedzie jutro czy w next weekend..;-))

Ja niecierpliwa? Skąd ten pomysł? :eviltong:
Wczoraj ktoś miał żal, że się nie interesujemy... Nie wiesz kto to był?:mad::lol::lol::lol:

Posted

Ula_czarnuszka napisał(a):
Ja niecierpliwa? Skąd ten pomysł? :eviltong:
Wczoraj ktoś miał żal, że się nie interesujemy... Nie wiesz kto to był?:mad::lol::lol::lol:

hmmm. no tak faktycznie ciekawe kto to był????????? kochane cioteczki... napeno dam znac jak tylko zadzwoni pani renata.. a jesli wydarzy sie cos w weekend to ciotka Fusica bedzie postowac w moim imieniu.. bo ja nie mam netu w domciu .. :placz: :placz: :placz:

Posted

Ciotka Fusica melduje się na posterunku... I obiecuje, że jak tylko nastąpi jakiś zanczący zwrot w życiu naszej gwiazdy, to natychmiast, uprzejmie doniesie... Jak Kruch vel Kluch, trafi w ten weekend do domeczku..., to "otwieram wino, ze swoją małą psiną..." :evil_lol: