Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tja no domnie tez nikt...moj tz wczoraj prosto po pracy ..zamiast leciec nakarmic nasze koty.. pierwsze zrobił co?? no co?? pojechał do Krucha , zapakował do auta.. i pojechali na Pola Mikotowskie..bo piekna pogodabyła.. Tz rozłozył kurtke na trawce i zanim sam legnął na niej , kruch go ubiegl i wywalil sie elegancko na kurtałce .. po czy Jacek obok niego..liczył bidak na to ,ze zrobi sobie oparcie z Krucha.. ale znów sie pomylił bo kruch sie oparl o jacka i zadowolony lezał.. obserwujac rózne dziwne psiaki dookoła..

Słuchajcie oczy Krucha nabrałay blasku! nietylko dlatego ,ze mu je masciuje 2 x dziennie.. ale chyba ze szczescia... rozkreca sie chopaczyna.. zaczyna juzradosnie latac po cha;łupie.. jak przychodze.. jak wie ,ze idzie na spacer, jak wie ,ze dostanie papu.. tylko niemiłosiernie szczeka przy tych radosciach..;-))a jego subtelny głosik niesie sie hoho...po wszystkich sąsiadach..

Posted

elainfo napisał(a):
tja no domnie tez nikt...moj tz wczoraj prosto po pracy ..zamiast leciec nakarmic nasze koty.. pierwsze zrobił co?? no co?? pojechał do Krucha , zapakował do auta.. i pojechali na Pola Mikotowskie..bo piekna pogodabyła.. Tz rozłozył kurtke na trawce i zanim sam legnął na niej , kruch go ubiegl i wywalil sie elegancko na kurtałce .. po czy Jacek obok niego..liczył bidak na to ,ze zrobi sobie oparcie z Krucha.. ale znów sie pomylił bo kruch sie oparl o jacka i zadowolony lezał.. obserwujac rózne dziwne psiaki dookoła..

Słuchajcie oczy Krucha nabrałay blasku! nietylko dlatego ,ze mu je masciuje 2 x dziennie.. ale chyba ze szczescia... rozkreca sie chopaczyna.. zaczyna juzradosnie latac po cha;łupie.. jak przychodze.. jak wie ,ze idzie na spacer, jak wie ,ze dostanie papu.. tylko niemiłosiernie szczeka przy tych radosciach..;-))a jego subtelny głosik niesie sie hoho...po wszystkich sąsiadach..

Elu jak boniedydy, ja to zrobie dla Twojego Jacka jakąś cudną laurkę... Takiego chłopa to ze świecą szukać... Ma wielkie serce i dobry gust (oczywiście o Krucha mi chodzi :evil_lol: ).
A szczeka chłopak, bo inteligentny jest i pogadać sobie musi... i opowiedzieć co robił...
Kochana... a może my tak na siłę nie szukajmy tego domku... :cool3:
Jak oceniasz szanse????

Posted

Nie no nie mogę :evil_lol: Elciowy Jacek coraz bardziej mnie zaskakuje i to w pozytywnym słowa znaczeniu :)
Elu, gdzie takich TZ-tów dają?? ;)
Jak widzicie drogie Ciotki Kruch jest taki kochany, że potrafi rozmiękczyć nawet męskie serca i nawet faceci nie mogą się oprzeć Jego urokowi :loveu:

Posted

Fusica napisał(a):
Kochana Ciociu Elu, nasz cukiereczek jest juz na 4 łapach, adopcjach, gumtree i kupiszpsa...
A przed chwilą w jego sprawie dzwonił taki burak cukrowy, że obśmiałam się po pachi :roflt: :roflt: :roflt: Uwaga cytat: "aaaaaa pani, pani mnie tego psa za ile sprzeda ???? ale tak za darmo, pani toć ja nie wierze...a bo on dla dzieci ma być... adopcja...a co to takiego pani ??? Umowa??? jaka umowa pani ??? "
Tjaaaa i on mi wnawiał, że jest z wawy, tjaaaa. Jak boga kocham, to jaja jakieś były... Nawet nie mam siły sie złościć, tak sie ubawiłam :eviltong:
A dzwoniącemu dam radę... Wsadź se pan paszcze w krowie g****

fajny gość!!!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wiecie jak się czuje baba na spacerze, kiedy ma nową i śliczna torebunię, albo buciki ??? Taka jak paw idzie dumna i rozglada się dookoła, czy wszyscy widzą.... Tjaaaa.... To tak właśnie czyjemy się my, jak idziemy z Kruchem... On ma coś takiego w sobie, że by się człowiek nim chwalił i chwalił... I okazuje się, że to dziala też na męszczyzn... Ehhhh ten nasz Kruszek... To sie nazywa zwierzęcy magnetyzm...

Posted

Fusica napisał(a):
Elu jak boniedydy, ja to zrobie dla Twojego Jacka jakąś cudną laurkę... Takiego chłopa to ze świecą szukać... Ma wielkie serce i dobry gust (oczywiście o Krucha mi chodzi :evil_lol: ).
A szczeka chłopak, bo inteligentny jest i pogadać sobie musi... i opowiedzieć co robił...
Kochana... a może my tak na siłę nie szukajmy tego domku... :cool3:
Jak oceniasz szanse????

kasiu podejrzewam ,ze gdybysmy pracowali inaczej ( a tak po 12-14 godzin nas nima w domu..i gdyby nie Tapirek , który by sie załamał.. to Kruch jest psem perfekcyjnym pod kazdym wzgledem.. i kazdy by chciał takiego psa i pewnie by u nas został.. ale nie moge tego zrobic Tapciowi.., który ma wyłczny monopol na mnie- jest moim Synkiem , jest u siebie włosciach panem i niebył nigdy wychowywany z psem( wogóle boi sie wszystkiego i wszystkich bo Mrysia wrecz przciwnie..) wiec nie moge tego zrobic tapciowi ale pies tez by miał cięzko z nasza ciągł a nieobecnoscia.. teraz stajemy nagłowach ,zeby 4 razy w ciagu dnia byc u niego.. ale to naprawde ciezkie.. i chodze jak sniety karp coraz bardziej z dnia na dzien.. wiec staramy siejak mozemy ale wiadomo do czasu adopcji.. zrobimy wszystko.. zeby Kruchowi niczego nie brakowalo.

Posted

Rozumiem Elu doskonale.... Tak trochę Cię podpuszczałam :cool3:
Naszym szczęściem jest to, że Kruszek ma dach nad głową i cudowną opiekę. Chlercia, a może by tak z Kruchem do telewizji iść ??? Tam by się chłopak pokazał, ze swoimi wszystkimi talentami ???

Posted

Fusica napisał(a):
Rozumiem Elu doskonale.... Tak trochę Cię podpuszczałam :cool3:
Naszym szczęściem jest to, że Kruszek ma dach nad głową i cudowną opiekę. Chlercia, a może by tak z Kruchem do telewizji iść ??? Tam by się chłopak pokazał, ze swoimi wszystkimi talentami ???

hmmm a może to jest dobry pomysł.....??trzeba by do arki sie zgłosic..??

Posted

elainfo napisał(a):
hmmm a może to jest dobry pomysł.....??trzeba by do arki sie zgłosic..??

Chyba Kacha ma z nią niezły kontakt... Trzeba ją napuścić... Kruch jest idealny do telewizji...

Posted

aha zapomnialam napisac - ,ze ULA CZARNUSZKA wpłaciła 50 zyla na krucha.. bedzie na sobotniego weta;-)) ulcia badzo bardzo bardzo wielkie dzięki!!!:thumbs: :iloveyou:

Posted

elainfo napisał(a):
aha zapomnialam napisac - ,ze ULA CZARNUSZKA wpłaciła 50 zyla na krucha.. bedzie na sobotniego weta;-)) ulcia badzo bardzo bardzo wielkie dzięki!!!:thumbs: :iloveyou:

Dzięki Ula !!!!! Dobra kobitka z Ciebie....

Posted

Fusica napisał(a):
Chyba Kacha ma z nią niezły kontakt... Trzeba ją napuścić... Kruch jest idealny do telewizji...

napuszczamy cie!! kasiu wawo..napuszczamy.... ja wezme może urlop i podejde tam z Arka ..nawet sie poświece.. i wystapie z nim przed kamerą... jak trzeba bedzie..;-)) boshee on zasluguje wna cudowny przedewszystkim kochajacy domek.. do Ludzi ,którzy uwielbiaja kontakt z psami tak jak my..

Posted

fusica otóz mtlisz sie własnie wyszłam z jakiejs dziwnej stronki o Olbrzymkach.. i tam bylo ,ze to grupa molosów itp....???:crazyeye:
do tego jedna rzecz mnie zastanowila tam podali mase ciala : srednia 33 kilo...... a kruszek 43 przy zabiedzeniu....

zgłupieje chyba zaraz..

Posted

elainfo napisał(a):
fusica otóz mtlisz sie własnie wyszłam z jakiejs dziwnej stronki o Olbrzymkach.. i tam bylo ,ze to grupa molosów itp....???:crazyeye:
do tego jedna rzecz mnie zastanowila tam podali mase ciala : srednia 33 kilo...... a kruszek 43 przy zabiedzeniu....

zgłupieje chyba zaraz..

CTR ??? To zgłupiejemy razem...

Posted

Nie qmam... To zabiedzony Kruch jest cieższy o 10 kg od przeciętnego olbrzymka ????? Elka ja Cie prosze, ty już nie grzeb po tych innych stronkach, bo popełnie sepuku....