Ula_czarnuszka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Czekamy na wieści który domek wygra w wyścigu do Krucha :p Bo to przecież złoty pies jest!:lol: Quote
Fusica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Tjaaaaa, starzeje sie nam Ciotka Ela... Jak chcecie, to wam opowiem, jak to wczoraj stałyśmy 30 minut pod blokiem, bo zapomniała kodu do domofonu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Trzeba by jej skarpetę an AFN założyć... na wiadro lecytyny uzbierać... Uwielbiam ją...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
elainfo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Fusica napisał(a):Tjaaaaa, starzeje sie nam Ciotka Ela... Jak chcecie, to wam opowiem, jak to wczoraj stałyśmy 30 minut pod blokiem, bo zapomniała kodu do domofonu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Trzeba by jej skarpetę an AFN założyć... na wiadro lecytyny uzbierać... Uwielbiam ją...:loveu: :loveu: :loveu: łóóó matko!!! juz zapomniałam..,faktycznie. wiecie co chyba faktycznie skleroza mnie atakuje.. no tjaaa stałysmy wczoraj pod klatka bo faktycznie dostałam znienacka zacmieniamóżgu.. stalysmy stalysmy i sytwierdziłysmy,że przejdziemy sie dalej z Kruchem jakby nigdy nic.. i wrócimy i naewno mi sie przypomni kod do klatki.. ale nie tak predko mi sie przypomniał... wierzcie...:p poprostu wstukiwałam jak gupia sam kod.. a powinnam najpierw nr mieszkania.. kluczyk i kod!!! Quote
Fusica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 elainfo napisał(a):no ale najgorsze jest to..,ze pani ma do mnie dzis oddzwonic z decyzja a ja telefon zostawiłam w domu!!:placz: :placz: :placz: moj Tz wziąl go ze soba .. ale on niezawsze moze odebrac.. no nic zobaczymy..w razie czego mozezadzwoni do Fusicy albo kachy wawy.. Ty kochana zadzwoń do swojego TZta (uwielbiamy go, tak mocno jak Krucha :loveu: ) i niech on z twojego telefonu wygrzebie numer do tej Pani. Zadzwoń, ładnie przeproś za swoją skleroze (pamiętaj ta pani nie ma na nazwisko alzhajmer...) i podaj numer do mnie.... (ja tez nie mam na nazwisko alzhajmer...) :evil_lol: Quote
weszka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Oj cioteczki cioteczki kompletnie wam ten Kruch :loveu::loveu: w głowach zawrócił. Zakochane :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jesteście a nie sklerotyczne :evil_lol: Quote
weszka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ja też zresztą go kocham wirtualnie i platonicznie :loveu::loveu::loveu: Quote
elainfo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Kacha wrzuc proszę tego linka na allegro z kruchemm...ciekawa jestem cos ty tam nawypisywała..:cool3: Quote
Ula_czarnuszka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 weszka napisał(a):Oj cioteczki cioteczki kompletnie wam ten Kruch :loveu::loveu: w głowach zawrócił. Zakochane :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jesteście a nie sklerotyczne :evil_lol: Wiosna, dziewczyny, wiosna :lol: A mając taki obiekt obok to trudno się nie:loveu::loveu::loveu: Quote
Fusica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Musze przyznać, że czytałam tekścik Kachy z allegro... No mogłaby łzawe romance pisać, aż się wzruszyłam... Zaraz go poszukam i wkleje... A swoją drogą to dziwne, taka z niej rozrabiara i niewyparzona mordka, a tekie ckliwe tekściki potrafi wymyślać...:evil_lol: Quote
Fusica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ula_czarnuszka napisał(a):Wiosna, dziewczyny, wiosna :lol: A mając taki obiekt obok to trudno się nie:loveu::loveu::loveu: To prawda... Wczoraj łazilyśmy z Kruchem - kochaniuchem i łaziłyśmy, wcale nam sie nie chciało wracać.... Tylko go miziamy i cmoktamy i podlizujemy sie niewiarygodnie... Ma coś w sobie ten psiak, że można by z nim spędzać każdą wolną chwilę... Powiem szczerze, że nie spotkałam psa, który miał by w sobie tyle czaru... Quote
elainfo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Fusica napisał(a):Musze przyznać, że czytałam tekścik Kachy z allegro... No mogłaby łzawe romance pisać, aż się wzruszyłam... Zaraz go poszukam i wkleje... A swoją drogą to dziwne, taka z niej rozrabiara i niewyparzona mordka, a tekie ckliwe tekściki potrafi wymyślać...:evil_lol: wiesz kasiu dlugo szukac nie trza.. krucha na allegro.. bo kacha wstawiła go na pierwszej stronie z podswietlenie,mm- troche kosztuje taka usługa.... ach ta nasza kacha.... kochana dziewczynka:loveu: Quote
Fusica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Jest kochana żeczywiście... Takie z nas trzy muszkieterki i każda inna... Ehhh, jak to dobrze że was spotkałam... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Fusica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Taaaaa... Ja to se w pracy na allegro juz nie powchodzę :shake: Bezpośrednie wejscie juz od dawna było zablokowane, ale można było się tam dostać przez onet, albo wp... to już historia... Cwaniaczki... Quote
Aquirre Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Kruch kompletnie zawojował swoje opiekunki i nie tylko , bo ruch na wątku jak mało gdzie . :evil_lol: Ja tylko słówko w sprawie kastracji . Moim zdaniem , tak czy inaczej psiak powinien zostać wykastrowany przed lub zaraz po adopcji . Quote
elainfo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Aquirre napisał(a):Kruch kompletnie zawojował swoje opiekunki i nie tylko , bo ruch na wątku jak mało gdzie . :evil_lol: Ja tylko słówko w sprawie kastracji . Moim zdaniem , tak czy inaczej psiak powinien zostać wykastrowany przed lub zaraz po adopcji . JA JESTEM ZA.. tylko narazie trzeba go podleczyc i podkarmic boo psina chuda , szybko siemeczy przez to.. serce przyklejone do zeber.. Quote
clockwork Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 jesiem.... :oops: z czytaniem mam zaległości do nadrobienia :crazyeye:, ale to nie przeszkadza w tym żeby podnosić maleństwo :diabloti:, i być tu od teraz na bierząco :eviltong: ciotki moje...:loveu: Quote
elainfo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 clockwork napisał(a):jesiem.... :oops: z czytaniem mam zaległości do nadrobienia :crazyeye:, ale to nie przeszkadza w tym żeby podnosić maleństwo :diabloti:, i być tu od teraz na bierząco :eviltong: ciotki moje...:loveu: lepiej nadrób te zaleglosci teraz - poki jedyne 27 stron.. ale zaraz bedzie 127 i wtedy cieżko ci bedzie;-) witamy ponownie wspomagaczke nasza! Quote
elainfo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 kacha Wawa daj znac ile osób obsrwuje kruszyne!!?? kacha pewnie sie sztyftuje przed spotkaniem w ZOmie, hihihi... kasiu kochanie.......daj znac tak z ciekawosci pytam o o obserwatorów kruszołka na alegro..;_)) Quote
elainfo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Aquirre napisał(a):Kruch kompletnie zawojował swoje opiekunki i nie tylko , bo ruch na wątku jak mało gdzie . :evil_lol: Ja tylko słówko w sprawie kastracji . Moim zdaniem , tak czy inaczej psiak powinien zostać wykastrowany przed lub zaraz po adopcji . tja no u nasjakos tak czesto panuje ruch ... ja niewiem zupelnie dlaczego.. czy tu cos ciekawego dają?? hehehe.. Quote
Ludek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Kilka dni byłam zawalona robotą, a tu taki ruch. :) Proszę koniecznie wymizać ode mnie Krucha. Mam nadzieję, że zaczął już troszkę zarastać w miejscach zupełnie łysych. Oglądałam zdjęcia sznaucera z Ligoty i wiece możemy mu główkę dopracować.:evil_lol: A co do dużego psa i małego mieszkania. Jeśli komuś nie przeszkadza tor przeszkód, to Kruchowi na pewno nie będzie przeszkadał mały metraż. Piszę to z własnego doświadczenia - 43 m2, 2 pokoje, 2 psy (mały i duży), 3 koty, 2 dorosłe ludzia i 1 małe ludziątko:evil_lol: . Quote
kacha_wawa Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 No to przybyłam, spotkanie w ZOM-ie odwołane, jakaś szycha ma tam być na 13, więc termin został przełożony... Zaraz sprawdzę aukcję Kruszka, ile osób już do Niego zawitało... I powiem Wam tak w sekrecie, że od dzisiaj po małej wojnie z prawie już byłym szefem jestem wolna, kazał mi wniosek urlopowy podpisać i dzisiaj już nie przychodzić :loveu: A mi przecież o to chodziło :loveu: Quote
kacha_wawa Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Cały czas jeden obserwator, ale wyświetleń 1112, a do końca aukcji jeszcze 11 dni, za 11 dni to ja w Irlandii będę, ale będę miała dostęp do netu, więc Ciotki nie bójcie żaby, aukcję przedłuże i na dogo też będę...:evil_lol: Nie pozbędziecie się mnie tak łatwo :evil_lol: Quote
elainfo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 kacha_wawa napisał(a):No to przybyłam, spotkanie w ZOM-ie odwołane, jakaś szycha ma tam być na 13, więc termin został przełożony... Zaraz sprawdzę aukcję Kruszka, ile osób już do Niego zawitało... I powiem Wam tak w sekrecie, że od dzisiaj po małej wojnie z prawie już byłym szefem jestem wolna, kazał mi wniosek urlopowy podpisać i dzisiaj już nie przychodzić :loveu: A mi przecież o to chodziło :loveu: No to gratuluje mała;-)) Quote
kacha_wawa Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 elainfo napisał(a):No to gratuluje mała;-)) Tylko nie mała ;) Mam 168 cm, a na obcasach nawet więcej :evil_lol: Kurcze jak ja się cieszę, nie chciał ze mną szef gadać przez miesiąc i ktoś mu doniosł, że wyjeżdżam, czasami konfidenci są fajni ;) Quote
Fusica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 kacha_wawa napisał(a):Cały czas jeden obserwator, ale wyświetleń 1112, a do końca aukcji jeszcze 11 dni, za 11 dni to ja w Irlandii będę, ale będę miała dostęp do netu, więc Ciotki nie bójcie żaby, aukcję przedłuże i na dogo też będę...:evil_lol: Nie pozbędziecie się mnie tak łatwo :evil_lol: Ty matka wściekłaś się czy co???? Za 11 dni, to nasz Kruch będzie podawał "łapeczkę" własnym ludziom... Ja cie kiedys zabiję za to czarnowidztwo....:mad: Quote
Recommended Posts