asiuniab Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Rumburaku, zdrowiej kochana i niech już nic Ci się nie przypląta; Quote
AtaO Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Tak jak pisałam już kiedyś wcześniej zgłosiłam Rumbę do AS (jestem tam od sierpnia deklarowiczką). Dzisiaj potwierdziłam - pokryją koszt wczorajszego zabiegu - sterylizacji, tj. 280 zł. My musimy zapłacić tylko za ubranko 24 zł. W związku z tym przesyłam z konta Rumby kwotę 24,00 na konto Fundacji Ostatnia Szansa, tytułem zwrot za ubranko posterylizacyjne. AS bardzo dziękujemy za sfinansowanie zabiegu Rumby :) Quote
Mazowszanka13 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 AtaO, zakończyłam szczęśliwie jeden z moich bazarków i robię przelew 300 zł dla Rumby :) Potwierdz, proszę odbiór na wątku bazarkowym. http://www.dogomania.pl/forum/thread...U-do-4-X-21-00 Quote
Emiś Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Rumba czuje się całkiem nieźle, jutro mamy kontrolę. Quote
asiuniab Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Rumba, a cóż to za mało kobiece wdzianko??? Quote
Lobaria Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 asiuniab napisał(a):Rumba, a cóż to za mało kobiece wdzianko??? Do partyzantki Ją zaciągnęli ;) Tak na poważnie - martwię się o Rumbiszcze bardzo - skąd te wszystkie cholerstwa ? Czy nie ma nowotworu? Quote
piescofajnyjest Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Rumba w takim jesiennym kamuflage..... Quote
Emiś Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Byłyśmy na kontroli, goi się ładnie, dostała jeszcze kontynuację antybiotyku i mamy się pokazać za tydzień na zdjęcie szwów. Lobaria wycięty guz i zmieniony sutek nie były oddane na histopatologię. Zobaczymy, czy te zmiany, które są na innych gruczołach mlekowych będą się dalej rozwijać - obecnie są maleńkie, wielkości ziarnka. Takie zmiany są zwykle hormonozależne. Cysty, mięśniaki u starszych, niesterylizowanych suk nie są bardzo rzadkie. Szczególnie, jeśli kiedyś dostawały tzw. blokady hormonalne. Musimy jeszcze sprawdzić, co z okiem i czy tam mamy do czynienie z czerniakiem, czy to tylko cysty. Jeśli mam z nią jechać do Lublina, to muszę to zrobić najpóźniej na początku listopada bo najprawdopodobniej będę jechała sama. Nie chce jechać w taką trasę gdy spadnie śnieg - droga tam jest na prawdę fatalna :/ Jak wyglądają Rumbowe finanse? Transport to ok. 660km, to wyjdzie jakieś 270zł za paliwo + ileś za wizytę (ok. 150?). Trzeba będzie zacząć apelować na fb o kasę :/ Quote
AtaO Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 (edited) [quote name='Mazowszanka']AtaO, zakończyłam szczęśliwie jeden z moich bazarków i robię przelew 300 zł dla Rumby :) Potwierdz, proszę odbiór na wątku bazarkowym. http://www.dogomania.pl/forum/thread...U-do-4-X-21-00 Bardzo Ci dziękuję w imieniu Rumby i swoim. Przelew oczywiście dotarł na konto. Bazarki w Twoim wykonaniu są jednorazowe i niepowtarzalne :). Edited October 20, 2012 by AtaO Quote
AtaO Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Emiś Rozliczenie Rumby prowadzone jest #2. Staram się wszystko na bieżąco wpisywać. Na chwilę obecną ma: 752,32. Dzięki za fotkę w ubranku, zamieszczę na AS. Quote
AtaO Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Na wczorajszy mój apel na fb o pomoc finansową na wyjazd do okulisty do Lublina odpowiedziała jak na razie tylko jedna osoba:(, Ania K. (moja koleżanka) - wpłaciła 40 zł :). Quote
AtaO Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 (edited) Faktura wraz załącznikiem dotarła do AS. Płatność jest już w trakcie realizacji. Jeszcze raz bardzo dziękuję Fundacji Ostatnia Szansa za sfinansowanie sterylki Rumby i ekspresowe opłacenie faktury.:Rose: Nadmienię, że było to moje pierwsze zgłoszenie i zostałam pochwalona za wzorowe przygotowanie dokumentów. Pomoc ze strony Fundacji wpisana została przeze mnie do #2 - do rozliczenia. Edited October 22, 2012 by AtaO Quote
__Lara Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Mamy obecnie 792zł, więc ten wyjazd do okulisty pochłonąłby gdzieś połowę. Quote
Mazowszanka13 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [quote name='AtaO']Faktura wraz załącznikiem dotarła do AS. Płatność jest już w trakcie realizacji. Jeszcze raz bardzo dziękuję Fundacji Ostatnia Szansa za sfinansowanie sterylki Rumby i ekspresowe opłacenie faktury.:Rose: Nadmienię, że było to moje pierwsze zgłoszenie i zostałam pochwalona za wzorowe przygotowanie dokumentów. Pomoc ze strony Fundacji wpisana została przeze mnie do #2 - do rozliczenia. To ja do Ciebie na nauki będę chodziła :) Quote
AtaO Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Mazowszanka napisał(a):To ja do Ciebie na nauki będę chodziła :) Bez przesady:oops:. O ile dobrze pamiętam, to na AS czytałam również pochwały na Twój temat - zgłoszenia przez Ciebie jakiejś suczki, tylko nie pamiętam jak się wabiła :) Quote
piescofajnyjest Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 ja tez jestem.....mam nadzieje, ze wysiki histo beda dobre:) Quote
AtaO Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Na konto Rumby wpłynęła kwota 75,00 od Joanna Rz. z fb na wyjazd na konsultacje do Lublina. Serdecznie dziękujemy:) Quote
Emiś Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Jutro jedziemy zdejmować szwy, wszystko się ładnie zagoiło :) Quote
Mazowszanka13 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 To do leczenia zostało jej tylko oko ? Quote
__Lara Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Mazowszanka napisał(a):To do leczenia zostało jej tylko oko ? Podczepię się pod pytanie :) Quote
AtaO Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Mazowszanka napisał(a):To do leczenia zostało jej tylko oko ? Na to wygląda, że tylko oko.... Quote
Emiś Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Tak, zostało do zdiagnozowania "tylko" oko, no i obserwacja pozostałych sutków, bo praktycznie na każdym zaczęły się już robić niewielkie zmiany :/ Quote
piescofajnyjest Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 zeby tylko z oczkiem dobrze bylo!!! Quote
Recommended Posts