Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak pisałam już kiedyś wcześniej zgłosiłam Rumbę do AS (jestem tam od sierpnia deklarowiczką).
Dzisiaj potwierdziłam - pokryją koszt wczorajszego zabiegu - sterylizacji, tj. 280 zł. My musimy zapłacić tylko za ubranko 24 zł.
W związku z tym przesyłam z konta Rumby kwotę 24,00 na konto Fundacji Ostatnia Szansa, tytułem zwrot za ubranko posterylizacyjne.

AS bardzo dziękujemy za sfinansowanie zabiegu Rumby :)

Posted

asiuniab napisał(a):
Rumba, a cóż to za mało kobiece wdzianko???

Do partyzantki Ją zaciągnęli ;)

Tak na poważnie - martwię się o Rumbiszcze bardzo - skąd te wszystkie cholerstwa ? Czy nie ma nowotworu?

Posted

Byłyśmy na kontroli, goi się ładnie, dostała jeszcze kontynuację antybiotyku i mamy się pokazać za tydzień na zdjęcie szwów.

Lobaria wycięty guz i zmieniony sutek nie były oddane na histopatologię. Zobaczymy, czy te zmiany, które są na innych gruczołach mlekowych będą się dalej rozwijać - obecnie są maleńkie, wielkości ziarnka. Takie zmiany są zwykle hormonozależne. Cysty, mięśniaki u starszych, niesterylizowanych suk nie są bardzo rzadkie. Szczególnie, jeśli kiedyś dostawały tzw. blokady hormonalne.

Musimy jeszcze sprawdzić, co z okiem i czy tam mamy do czynienie z czerniakiem, czy to tylko cysty. Jeśli mam z nią jechać do Lublina, to muszę to zrobić najpóźniej na początku listopada bo najprawdopodobniej będę jechała sama. Nie chce jechać w taką trasę gdy spadnie śnieg - droga tam jest na prawdę fatalna :/

Jak wyglądają Rumbowe finanse? Transport to ok. 660km, to wyjdzie jakieś 270zł za paliwo + ileś za wizytę (ok. 150?). Trzeba będzie zacząć apelować na fb o kasę :/

Posted (edited)

[quote name='Mazowszanka']AtaO, zakończyłam szczęśliwie jeden z moich bazarków i robię przelew 300 zł dla Rumby :)
Potwierdz, proszę odbiór na wątku bazarkowym.

http://www.dogomania.pl/forum/thread...U-do-4-X-21-00

Bardzo Ci dziękuję w imieniu Rumby i swoim. Przelew oczywiście dotarł na konto.
Bazarki w Twoim wykonaniu są jednorazowe i niepowtarzalne :).

Edited by AtaO
Posted

Emiś

Rozliczenie Rumby prowadzone jest #2. Staram się wszystko na bieżąco wpisywać. Na chwilę obecną ma: 752,32.
Dzięki za fotkę w ubranku, zamieszczę na AS.

Posted

Na wczorajszy mój apel na fb o pomoc finansową na wyjazd do okulisty do Lublina odpowiedziała jak na razie tylko jedna osoba:(,
Ania K. (moja koleżanka) - wpłaciła 40 zł :).

Posted (edited)

Faktura wraz załącznikiem dotarła do AS. Płatność jest już w trakcie realizacji.
Jeszcze raz bardzo dziękuję Fundacji Ostatnia Szansa za sfinansowanie sterylki Rumby
i ekspresowe
opłacenie faktury.:Rose:

Nadmienię, że było to moje pierwsze zgłoszenie i zostałam pochwalona za wzorowe przygotowanie dokumentów.

Pomoc ze strony Fundacji wpisana została przeze mnie do #2 - do rozliczenia.

Edited by AtaO
Posted

[quote name='AtaO']Faktura wraz załącznikiem dotarła do AS. Płatność jest już w trakcie realizacji.
Jeszcze raz bardzo dziękuję Fundacji Ostatnia Szansa za sfinansowanie sterylki Rumby
i ekspresowe
opłacenie faktury.:Rose:

Nadmienię, że było to moje pierwsze zgłoszenie i zostałam pochwalona za wzorowe przygotowanie dokumentów.

Pomoc ze strony Fundacji wpisana została przeze mnie do #2 - do rozliczenia.

To ja do Ciebie na nauki będę chodziła :)

Posted

Mazowszanka napisał(a):
To ja do Ciebie na nauki będę chodziła :)

Bez przesady:oops:. O ile dobrze pamiętam, to na AS czytałam również pochwały na Twój temat - zgłoszenia przez Ciebie jakiejś suczki, tylko nie pamiętam jak się wabiła :)

Posted

Tak, zostało do zdiagnozowania "tylko" oko, no i obserwacja pozostałych sutków, bo praktycznie na każdym zaczęły się już robić niewielkie zmiany :/