Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, na porannym spacerku wreszcie kupsztal był :). Ciężko jej było zrobić, bo nie miała jak się oprzeć, musiałam ją podtrzymywać. Dziś jedziemy na kontrolę łapki, przy okazji będzie miała zrobione badania krwi.

Posted

[quote name='Emiś']No, na porannym spacerku wreszcie kupsztal był :). Ciężko jej było zrobić, bo nie miała jak się oprzeć, musiałam ją podtrzymywać. Dziś jedziemy na kontrolę łapki, przy okazji będzie miała zrobione badania krwi.[/QUOTE]

No właśnie miałam zapytać o to badanie krwi, to fajnie :)
A bardzo jest obolała? Leży spokojnie w klatce kenelowej?

Posted

Leżeć leży, ale dużo mamrota se pod nosem i wyzywa na czym to świat stoi, że ją tak zamknęli. Energii ma dużo, jest wesoła, ale na pewno ją jeszcze boli :(

Czy mam zrobić jej pełen profil razem z biochemią za ok. 60zł, czy tylko morfologię (ok. 20zł)?

Posted

Emiś napisał(a):
Leżeć leży, ale dużo mamrota se pod nosem i wyzywa na czym to świat stoi, że ją tak zamknęli. Energii ma dużo, jest wesoła, ale na pewno ją jeszcze boli :(

Czy mam zrobić jej pełen profil razem z biochemią za ok. 60zł, czy tylko morfologię (ok. 20zł)?

Myślę, że należy zrobić pełne badanie.
Biedna, co Jej pozostało jak tylko pomamrotać.....;)

Posted

Emiś napisał(a):

Trzeba zapytać Klaudus . . . .

Posted

rents napisał(a):
Trzeba zapytać Klaudus . . . .

Pewnie wypadałoby pytać, ale w tym konkretnym przypadku możemy chyba same zadecydować :)

Posted

Wczorajsza kontrola wypadła bardzo dobrze. Wszystko ładnie się goi, nic się nie dzieje niepokojącego. Krew pobrana na pełen profil, wyniki będą dziś lub jutro. Następna kontrola po weekendzie.

Posted

asiuniab napisał(a):
a jakie wątpliwości?

Spokojnie....., wieczorem albo najpóźniej jutro będą wyniki.
Emiś zastanawia się czy Rumba nie ma anemii, bo ma bardzo jasne dziąsłą.
Nawet gdyby potwierdziło się, to będziemy Ją leczyć :)

Posted

AtaO napisał(a):

rozumiem, no to czekamy na wyniki;

Posted

AtaO napisał(a):

Jeszcze to??? Oby NIE!!!!

Posted

Odebrałam wczoraj wyniki, są ogólnie w porządku, trochę podwyższone leukocyty, ale po zabiegu to normalne. Rumba jest w dobrej kondycji, męczy ją tylko siedzenie w klatce :( po zdjęciu szwów przeniosę ją z powrotem do kojca. Jutro kontrola.

Posted

No wg zaleceń ma nie śmigać w sumie prze 6 tyg :mdleje: :flaming:
Ręce mi ze stawów powyrywa przez ten czas. Dziś mnie tak wlokła, że o mało twarzą nie przywitałam się z podeszczowym błotkiem :roll:

Posted

Emiś napisał(a):
No wg zaleceń ma nie śmigać w sumie prze 6 tyg :mdleje: :flaming:
Ręce mi ze stawów powyrywa przez ten czas. Dziś mnie tak wlokła, że o mało twarzą nie przywitałam się z podeszczowym błotkiem :roll:

Emiś - musisz nabrać ciała....:razz:.
Wiem, pamiętam nadal będzie musiała się oszczędzać, tylko jak Jej to wytłumaczyć;).