Hakita Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 No chyba wreszcie ktoś mnie wypatrzy!!! Tyle we mnie radości...i miłości... Quote
Hakita Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Taka cisza przez weekend...:placz: Apsiku kochany, gdzie ten Twój domek jedyny??? Quote
Hakita Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Przystojniaczek ma 1 obserwatora!!! Oby to ten jedyny...:modla: Quote
Hakita Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 A takich informacji, czy to ten sam, to ja nie mam niestety...:shake: A może Apsika już nie ma w schronisku??? :cool3: Quote
siekowa Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 heh Mariola na allegro pisze tylko ile osób obserwuje :) może tym razem się uda Quote
pumcia02 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 no jak? Kostek kiedys mowila ze to inna osoba czy cus... ja tam nie mam konta wiec nie wiem :D niestety jest jeszcze... Quote
siekowa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 mariol no to może ona pisała z tą osobą :cool3: bo dowiedzieć się kto obserwuje się nie da :lol: Quote
Hakita Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 A myślałam, że Ślicznotek już dupke w ciepłym domku grzeje... Oby wkrótce... Quote
Hakita Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Dzień dobry Przystojniaczku!!! :loveu: Mam nadzieję, że wkrótce będziesz już w swoim ukochanym domku...;) Quote
pumcia02 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Apsiak na spacerku był dzisiaj z wujkiem Kacprem :P super psiak z niego! Quote
Hakita Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Cudowny Apsik cały czas czeka na swój wymarzony domek... Quote
Sandrunia 29 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Apsiczku zmykaj do nowego domeczku:loveu: Quote
kama_i_ja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Dziewczyny, w dziale "Przygarnę psa" są dwie propozycje adopcji, do których myślę, że Apsik pasowałby jak ulał;] Osoby oferują domki dla piesków z małymi szansami na adopcję. W jednym pozwoliłam ogłosić sobie już Apsiczka;] Ale... ja nie wiem... ile lat ma Apsik?:oops: Wiadomo jaki jest jego stosunek do kotów? Myślę, że takie informacje przydałoby się zamieścić też na Allegro... Wiem, że regularnie pytacie przed wystawieniem aukcji o takie rzeczy, ale wtedy jakoś nic nie przychodzi mi do głowy:oops: A teraz przyszło, więc piszę na przyszłość;) EDIT: Napiszałam o Apsiku i w drugim wątku;] trzeba tylko koniecznie dowiedzieć się jak z kotami.. Quote
rudyedi Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 kama_i_ja napisał(a):Dziewczyny, w dziale "Przygarnę psa" są dwie propozycje adopcji, do których myślę, że Apsik pasowałby jak ulał;] Osoby oferują domki dla piesków z małymi szansami na adopcję. W jednym pozwoliłam ogłosić sobie już Apsiczka;] Ale... ja nie wiem... ile lat ma Apsik?:oops: Wiadomo jaki jest jego stosunek do kotów? Myślę, że takie informacje przydałoby się zamieścić też na Allegro... Wiem, że regularnie pytacie przed wystawieniem aukcji o takie rzeczy, ale wtedy jakoś nic nie przychodzi mi do głowy:oops: A teraz przyszło, więc piszę na przyszłość;) EDIT: Napiszałam o Apsiku i w drugim wątku;] trzeba tylko koniecznie dowiedzieć się jak z kotami.. hej, dzieki za info o Apsiku; niech ktos sie wypowie prosze na temat kotow; nie tylko jego stosunku tzn. czy nie jest agresywny, ale czy np. podczas zabawy z innymi zwierzetami nie ma obaw, ze uszkodzi sobie ten pęcherz. i jakie sa obecnie rokowania - czy mozna jeszcze cos dla niego zrobic? - w temacie leczenia. i kwestia 'podsikiwania' - czy nadal podsikuje, nie pytam ze wzgledu na siebie, ale dla kotow moze wygladac to tak jakby ktos nagle zaznaczyl im caly ich teren, a jak pisalam w wątku 'przygarne' nie chce przysparzac im stresow, one tez duzo w swoim zyciu przeszly. jesli ktos zna dokladnie stan Apsika, to bardzo prosze, bo rzeczywiscie fajny z niego koleżka Quote
pumcia02 Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 kama i ja: moge prosic linki do watklów? :) dzieki :) jutro sie dowiem jak tam z kotami, ale jak biega po terenie, obok wybiegu kotów to nie reaguje na nie. ale tak nos w nos to nie wiem... psiak cały czas podsikuje i bedzie podsikiwal. na pecherz trzeba bedzie do konca zycia uwazac.. psiak nie powinnien sie forsowac za bardzo np w zabawach, nadmiernym skakaniu itp. najlepiej zeby był jedynym psiakiem w domu. z kotami sie dowiem, ale jesli akceptuje (chociaz nie wiem czy to da sie stwierdzic...) to zabawy rowniez odpadaja... Quote
Asia_M Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 On jest taki śliczny i tak bardzo chce do swojego domku!!! Quote
kama_i_ja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='mariolka']kama i ja: moge prosic linki do watklów? :) dzieki :) jutro sie dowiem jak tam z kotami, ale jak biega po terenie, obok wybiegu kotów to nie reaguje na nie. ale tak nos w nos to nie wiem... psiak cały czas podsikuje i bedzie podsikiwal. na pecherz trzeba bedzie do konca zycia uwazac.. psiak nie powinnien sie forsowac za bardzo np w zabawach, nadmiernym skakaniu itp. najlepiej zeby był jedynym psiakiem w domu. z kotami sie dowiem, ale jesli akceptuje (chociaz nie wiem czy to da sie stwierdzic...) to zabawy rowniez odpadaja... Linki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6223722#post6223722 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74015 cieszę się, rudyedi, że sama tu zajrzałaś;) trzymam kciuki, bardzo mocno! choć oczywiście wszystkie zrozumiemy jeśli problemy zdrowotne Apskiczka okażą się nie do przeskoczenia. wiem, że się powtórzę, ale tylko jedno mi się ciągle ciśnie na usta: dziękuję Quote
Hakita Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ojej, jakaś szansa sie pojawiła dla Ślicznotka...:loveu: Trzymam mocno kciuki!!! Quote
rudyedi Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 na pecherz trzeba bedzie do konca zycia uwazac.. psiak nie powinnien sie forsowac za bardzo np w zabawach, nadmiernym skakaniu itp. najlepiej zeby był jedynym psiakiem w domu. z kotami sie dowiem, ale jesli akceptuje (chociaz nie wiem czy to da sie stwierdzic...) to zabawy rowniez odpadaja... Rudy i Edi (moje kotki) to dwa wulkany energii; z pewnoscia nie zrozumialyby, ze na Apsika trzeba uważać; a izolowanie zwierzat w mieszkaniu to nie jest dobry pomysl - tym bardzie, ze to 'open space', drzwi są tylko wejsciowe i do lazienki. przepraszam, jesli moimi pytaniami niepotrzebnie narobilam nadziei, ale ja tylko chcialam sie dowiedzieć szczegolow, ktore czesto sa decydujace - tak jak w tym przypadku. jedyne, co moge zrobic to dowiadywac sie wsrod znajomych o osoby z odpowiednimi warunkami, na pewno o nim nie zapomne, bo-pomijajac chorobe-ma w sobie cos szczegolnie ujmujacego. przepraszam i Pieska, i Was dziewczyny jesli mozna wspomoc Apsika finansowo - prosze o informacje; byc moze to zagluszanie wyrzutow sumienia, ale co wiecej moge zrobic Quote
Recommended Posts