Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

juz juz wstawiam :)
ale super z obserwatorem, choc to moze nic nie znaczyc to wiemy ze chociaz ktos go zauwazyl :)
Apsik podsikuje caly czas, ale na razie nie jest już wyciskany i jest ok. nie zapeszajmy ale to jest jego dobry czas w zdrówku :)

a oto foteczki:

mały się rozszczekał w pewnym momencie :) kłócił się ze mną :P

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja myślałam...:placz: ale jak Apsik czuje się lepiej i już nie trzeba codziennie wyciskać moczu, to uwzględnie to przy najbliższej aukcji, bo niedługo się kończy. Ludzie maja dziwne podejście, to może być ważna zmiana...dla dziwnych ludzi...:roll:

Posted

A u Apsiczka cisza...:-( Do góry Pieseczku!!! :loveu:
Skończyło się allegro, wystawię ponownie.
Mariolka co zmieniamy??? Może dopiszmy, że jest lepiej i nie trzeba już codziennie wyciskać tego moczu??? Jaki jest obecnie jego stan??? Jak to wygląda???

Posted

pod tym opisem mozna dopisac, ze: :D nie no nie mam glowy... moment..
"jest juz coraz lepiej ze zdrowiem Apsika. Nie musi mieć codziennie wyciskanego moczu, lecz warto sprawdzic co jakis czas czy prawidlowo się wyprożnia. jest pełen werwy i wygląda na pełnego zdrowia psiaka. Zachowuje sie jakby nigdy mu sie nic nie działo :)"
nie no nie wiem...

Posted

Ok, ok, wszystko pozmieniam. Tylko chwili potrzebuję, bo w domu net padł, a w pracy nie wiem za co się zabrać...:roll:

Apsinku kochany, do góry!!!

Posted

A tu nadal wielka cisza...:placz:
Ja niestety nic nie zrobiłam, bo net mi w domu padł i byłam odłączona od świata. :placz:
W pracy jak zwykle mam urwanie głowy, ale napewno zajmę się tym allegro w wolnej chwili.
Apsiczku kochany zmykaj do domku!!!

Posted

dzie3kujemy :Rose:
ostatnio jeden psiak z allegro znalazł dom :) byl u nas od pazdziernika (szczeniak). i dzis tez mialam telefon w sprawie starszej suni. trzymajcie kciuki. może i Jemu się uda! :)