Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hakita napisał(a):
Chyba nigdzie więcej, ale pewności nie mam...:shake:

powrzucam go na różne ogłoszenia.Dam Wam linki :)Nie wiem czemu,ale nie moge przestać myśleć o nim...:(tylko powiedźcie jakie zdj wybrać,żeby było najładniejsze.Macie może jakiś pomysł co zrobić, żebym mogła znowu dodawać zdj, edytować tekst i żeby pogrubienie i reszta ikonek działała? od paru dni nic nie działa...

Posted

[SIZE=2]Apsik to chyba na każdym zdjęciu pięknie wychodzi bo to śliczny i wspaniały psiak.Możesz wziąść te zdjęcia z allegro Hakity.Dzięki wszystkim za pomoc.

Miałam kiedyś podobny problem i okazało się,że jakoś mi się przestawiły opcje.U mnie wystarczyło wejść w opcje pozostałe i tam jest coś takiego na samym końcu "Interfejs edytora postów:" zmieniłam na zaawansowany i wszystko wróciło do normy :) Więc zobacz tam może i u Ciebie to wystarczy by rozwiązać problem.

Posted

[quote name='asik89'][SIZE=2]Apsik to chyba na każdym zdjęciu pięknie wychodzi bo to śliczny i wspaniały psiak.Możesz wziąść te zdjęcia z allegro Hakity.Dzięki wszystkim za pomoc.

Miałam kiedyś podobny problem i okazało się,że jakoś mi się przestawiły opcje.U mnie wystarczyło wejść w opcje pozostałe i tam jest coś takiego na samym końcu "Interfejs edytora postów:" zmieniłam na zaawansowany i wszystko wróciło do normy :) Więc zobacz tam może i u Ciebie to wystarczy by rozwiązać problem.

Dzięki.Sprawdze :) nie moge przez to wystawić żadnego psiaka na dogomanii.Jutro będą linki z ogłoszeniami.Apsiczku jesteś cudowny...

Posted

No to fajnie :) Opis oczywiście możesz dać z allegro bo on jest dobry.Z tym jego wiekiem to chyba nikt nie wiem jak jest na stronie piszą.Ja bym napisała,że ma ok.5lat :razz:

Posted

asik89 napisał(a):
No to fajnie :) Opis oczywiście możesz dać z allegro bo on jest dobry.Z tym jego wiekiem to chyba nikt nie wiem jak jest na stronie piszą.Ja bym napisała,że ma ok.5lat :razz:

Ciężko ocenić wiek pieska,ktory przebywa w schronisku,dlatego napisze, że ma od 3 do 5 lat(górna granica).To chyba będzie sprawiedliwe...Chce już normalną dogomanie, gdzie będę mogła wszystko robić.

Posted

Allegratka w dwóch kategoriachhttp://ale.gratka.pl/ogloszenie/628173_pies_mix_pomeranian_blaga_o_szanse_na.htmlhttp://ale.gratka.pl/ogloszenie/628168_mix_pomeranian_blaga_o_twoja_szanse_na.html

Posted

cisza... :( moja siostra zakochała sie w Apsiku, jednak brak samochodu robi swoje... bo co byłoby gdyby potzrebował nagle pomocy a nie mieliby czym go od razu zawiezc.. :( dlatego inny psi aniołek znalazł u nich dom..

Posted

Dostałam zapytanie o Apsiczka. :p

Podajcie proszę jakiś adres mailowy osoby, która mogłaby udzielić najwięcej informacji o Apsiczku, bo ja na niektóre pytania nie jestem w stanie odpowiedzieć. :shake:

Posted

Ok, Pani chciała się z kimś skontaktować, na razie nie ma możliwości wykonania telefonu i chciała mailowo, dlatego pozwoliłam sobie podać adresy mailowe Kostek i Mariolki - mam nadzieję, że nie będziecie złe...:roll: Myślę, że jeszcze dziś do Was napisze.
A i taka miła ta Pani...;)