Hakita Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Chyba nigdzie więcej, ale pewności nie mam...:shake: Quote
pumcia02 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 niestety nie jest :( brak czasu zeby oglaszac ponad 130 azylowych psów... Quote
jusstyna85 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Hakita napisał(a):Chyba nigdzie więcej, ale pewności nie mam...:shake: powrzucam go na różne ogłoszenia.Dam Wam linki :)Nie wiem czemu,ale nie moge przestać myśleć o nim...:(tylko powiedźcie jakie zdj wybrać,żeby było najładniejsze.Macie może jakiś pomysł co zrobić, żebym mogła znowu dodawać zdj, edytować tekst i żeby pogrubienie i reszta ikonek działała? od paru dni nic nie działa... Quote
siekowa Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [SIZE=2]Apsik to chyba na każdym zdjęciu pięknie wychodzi bo to śliczny i wspaniały psiak.Możesz wziąść te zdjęcia z allegro Hakity.Dzięki wszystkim za pomoc. Miałam kiedyś podobny problem i okazało się,że jakoś mi się przestawiły opcje.U mnie wystarczyło wejść w opcje pozostałe i tam jest coś takiego na samym końcu "Interfejs edytora postów:" zmieniłam na zaawansowany i wszystko wróciło do normy :) Więc zobacz tam może i u Ciebie to wystarczy by rozwiązać problem. Quote
jusstyna85 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='asik89'][SIZE=2]Apsik to chyba na każdym zdjęciu pięknie wychodzi bo to śliczny i wspaniały psiak.Możesz wziąść te zdjęcia z allegro Hakity.Dzięki wszystkim za pomoc. Miałam kiedyś podobny problem i okazało się,że jakoś mi się przestawiły opcje.U mnie wystarczyło wejść w opcje pozostałe i tam jest coś takiego na samym końcu "Interfejs edytora postów:" zmieniłam na zaawansowany i wszystko wróciło do normy :) Więc zobacz tam może i u Ciebie to wystarczy by rozwiązać problem. Dzięki.Sprawdze :) nie moge przez to wystawić żadnego psiaka na dogomanii.Jutro będą linki z ogłoszeniami.Apsiczku jesteś cudowny... Quote
jusstyna85 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Mam zaznaczone zaawansowane.Nawet zmiana na standardowe nic nie daje...to chyba znak, że mam sie pożegnać z dogomanią. Quote
jusstyna85 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Już skopiowałam zdj z allegro..Nie wiem czy nie przeoczyłam-na allegro jest jego wiek? moge skopiować przy ogłoszeniach cały opis pieska? Quote
siekowa Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 A w dziale administracji pisałaś o tym problemie? Quote
jusstyna85 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 asik89 napisał(a):A w dziale administracji pisałaś o tym problemie? ok, nie wiem gdzie to...:) Quote
jusstyna85 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Dziękuje, znalazłam administracje i nawet os, która ma identyczny problem.Nie jestem sama.Jutro ok 13 00 będą już wszystkie ogłoszenia kochanego Apsiczka. Quote
siekowa Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 No to fajnie :) Opis oczywiście możesz dać z allegro bo on jest dobry.Z tym jego wiekiem to chyba nikt nie wiem jak jest na stronie piszą.Ja bym napisała,że ma ok.5lat :razz: Quote
jusstyna85 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 asik89 napisał(a):No to fajnie :) Opis oczywiście możesz dać z allegro bo on jest dobry.Z tym jego wiekiem to chyba nikt nie wiem jak jest na stronie piszą.Ja bym napisała,że ma ok.5lat :razz: Ciężko ocenić wiek pieska,ktory przebywa w schronisku,dlatego napisze, że ma od 3 do 5 lat(górna granica).To chyba będzie sprawiedliwe...Chce już normalną dogomanie, gdzie będę mogła wszystko robić. Quote
pumcia02 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 myslę ze ma ponad 5 lat... dlatego nie pisalismy wieku tylko ze w srednim czy cus.. Quote
jusstyna85 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Allegratka w dwóch kategoriachhttp://ale.gratka.pl/ogloszenie/628173_pies_mix_pomeranian_blaga_o_szanse_na.htmlhttp://ale.gratka.pl/ogloszenie/628168_mix_pomeranian_blaga_o_twoja_szanse_na.html Quote
jusstyna85 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Jak widać nie ma sensu, żebym dawała linki,bo i tak nie widać.Chyba już nic nie zrobie z dogomanią.Dam tylko strony ogłoszeń. Quote
jusstyna85 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 allegratka w dwóch działach/ 4 łapy/kupiepsa/Na razie tyle...reszta wieczorem... Quote
Hakita Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Na allegro 2 obserwatorów. :roll: Czyżby nawet nikt nie dzwonił??? Quote
pumcia02 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 cisza... :( moja siostra zakochała sie w Apsiku, jednak brak samochodu robi swoje... bo co byłoby gdyby potzrebował nagle pomocy a nie mieliby czym go od razu zawiezc.. :( dlatego inny psi aniołek znalazł u nich dom.. Quote
Hakita Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Wielka szkoda...:placz: Może to jeszcze nie teraz, ale wierzę, że gdzieś jest Dobra Dusza, która pokocha naszego Aniołka... Quote
jusstyna85 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 w górę Apsiczku.Zasługujesz na wszystko,co najlepsze... Quote
Hakita Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Dostałam zapytanie o Apsiczka. :p Podajcie proszę jakiś adres mailowy osoby, która mogłaby udzielić najwięcej informacji o Apsiczku, bo ja na niektóre pytania nie jestem w stanie odpowiedzieć. :shake: Quote
Hakita Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ok, Pani chciała się z kimś skontaktować, na razie nie ma możliwości wykonania telefonu i chciała mailowo, dlatego pozwoliłam sobie podać adresy mailowe Kostek i Mariolki - mam nadzieję, że nie będziecie złe...:roll: Myślę, że jeszcze dziś do Was napisze. A i taka miła ta Pani...;) Quote
siekowa Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Hakita bardzo dobrze wybrałaś i na pewno nikt nie będzie zły :lol: Quote
Recommended Posts