Hakita Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Kostek napisał(a):byl w domu tymczasowym ale to juz dawno,teraz niestety w schronisku Ojej...:placz: :placz: :placz: Ja nie wiem, ale ten Psiak wyjątkowo mnie ujął...:loveu: :placz: Dziewczyny pomóżcie, jakiego by tu chwytu użyć, żeby Apsik miał większą oglądalność na allegro??? :diabloti: Najgorsze jest to, że chyba opieka nad nim ludzi przeraża...:-( Tak bardzo żałuję, że ja nie mogę go zabrać...:placz: Quote
Wilejkaros Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Apsik, do góry! Czy w tym schronisku ma możliwość dobrej opieki? Chodzi mi o te codzienne zabiegi "pęcherzowe". Quote
Hakita Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dzień dobry nasze Cudeńko...:loveu: Do góry po domecek!!! :multi: Quote
Hakita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Nikt do Ciebie nie zajrzał Apsiunio...:-( Na dzień dobry buziaczek w noseczek i do góry biegniemy!!! :loveu: Quote
Hakita Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dzień dobry Apsinku!!! :loveu: Przecież Ty to najcudowniejsze z najcudowniejszych Cudeńko!!! :loveu: Quote
pumcia02 Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 dzisiaj sobie latał po terenie :) hihi wariacik z niego Quote
t_kasiek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 podnoszę psinkę !!!! PS. są jakieś szanse na domek, bo nie mam czasu nadrobić wszystkich stron :( Quote
pumcia02 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 niestety nici :( nikt sie nie interesuje p.s proponuje pousuwać hopki :) bardzo prosze Quote
Hakita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Witaj Apsiczku...:loveu: Dziewczyny, chcę wystawić Apsiczka ponownie na allegro, dlatego powiedzcie co zmienić w tekście. :roll: Czy zostaje taki sam??? :cool3: P.S. Jeżeli chodzi o podnoszenie wątku, to jak wszystko pousuwamy, to prawie nic tu nie będzie...:-( Quote
pumcia02 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 no nic nie bedzie ale jak ktos "nowy" wchodzi to tak jak wczesniej pisano nie chce sie grzebac przez tyle sron, na ktorych i tak prawie nic nie ma tylko samo podnoszenie. wydaje mi sie ze moze zostac ten sam tekst, chyba ze masz jakies propozycje? Quote
Hakita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 mariolka napisał(a):no nic nie bedzie ale jak ktos "nowy" wchodzi to tak jak wczesniej pisano nie chce sie grzebac przez tyle sron, na ktorych i tak prawie nic nie ma tylko samo podnoszenie. wydaje mi sie ze moze zostac ten sam tekst, chyba ze masz jakies propozycje? Ja nie mam kiedy tego zrobić...:shake: Dużo roboty z tym usuwaniem...:shake: Na razie bym zostawiła. ;) Ok, jeżeli chodzi o tekst, to może być ten sam, ale może coś wtrącimy z tym pomerianem??? :diabloti: Quote
Hakita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 t_kasiek napisał(a):szukamy dalej domeczku ??? Szukamy i to bardzo rozpaczliwie...:placz: Biedny Apsik był w DT i musiał wrócić do schronu...:placz: Quote
t_kasiek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hakita napisał(a):Szukamy i to bardzo rozpaczliwie...:placz: Biedny Apsik był w DT i musiał wrócić do schronu...:placz: :placz::placz::placz:ojej....a dlaczego ?? :( Quote
Hakita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 t_kasiek napisał(a)::placz::placz::placz:ojej....a dlaczego ?? :( :placz: :placz: :placz: Myślę, że dlatego, że nie znalazł się stały domek...:placz: :placz: :placz: Quote
Kostek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 mariola tylko ze nie ma czegos takiego jak pomerian...jest pomeranian Quote
pumcia02 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Apsik byl w tymczasie tylko po operacji! nie mial tam wcale zostawac na dluzej. no faltyccznie sie pierdulnelam w nazwie rasy, ale nadal nie uwazam ze Cezar byl bokserem Quote
Kostek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 nie byl bo nie mial rodowodu ale z asta to on mial mniej niz nawet ja;) Quote
pumcia02 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 ale pyska nie mial boksera jak TY uwazalas :) Quote
Hakita Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Witaj Słodziaku!!! :loveu: Mariolka, ja pytam po raz trzeci ;), czy coś zmienić w allegro??? :cool3: Znów chcę wystawić i nie wiem, czy coś zmieniamy...:roll: Quote
Recommended Posts