k1ementyna Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 witam dziewczyny, wy normalnie fajne jesteście no))) wczoraj mąż mało zębami w trawnik nie zarył,, gdy mnie poprosił( nadchodziłam właśnie) bym zawołała lucky, sunia już jest moja hurra_wyrwała w moją stronę radośnie machając ogonkiem i kręcąc dupką na boki cieszę się z tego jak małe dziecko)) czekam na wyniki badań, mąż po nie pojechał właśnie pozdrawiam Quote
k1ementyna Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 a co u belli może jej też utworzyć tu watek w dogomanii????viktorija co?? Quote
BosiaB_86 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 k1ementyna napisał(a):witam dziewczyny, wy normalnie fajne jesteście no))) wczoraj mąż mało zębami w trawnik nie zarył,, gdy mnie poprosił( nadchodziłam właśnie) bym zawołała lucky, sunia już jest moja hurra_wyrwała w moją stronę radośnie machając ogonkiem i kręcąc dupką na boki cieszę się z tego jak małe dziecko)) czekam na wyniki badań, mąż po nie pojechał właśnie pozdrawiam Nie ma sie co dziwić, że sie Pani cieszy :lol: a my sie cieszymy razem z Wami :multi: A jak tam wyniki badań?! Mam nadzieje, że wszystko w porządku?! Czekamy na wiadomość... Quote
ARKA Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :loveu: ale wiadomosci! Skoro jest taka plochliwa to koniecznie trzeba jej identyfikatorek przyczepic do obrozy, koniecznie. Kazdy piecho powinien miec;) Lucky byla znaleziona zreszta w obrozce. Moze w szelkach powinna chodzic? Quote
zasadzkas Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Co tam u Was słychać? Jak postępy w udomowianiu suni? Prosimy choć o kilka słów ;) Quote
Recommended Posts