Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

narazie nikt suniami sie nie interesuje. Dzwonila tylko jakas "dziwna" pani, ktora pytala - czy to to, to czarne duze bedzie...bez komentarza:shake:
Jutro zrobie im nowe zdjecia. Dziewczyny szybko rosna, a Berni to chyba bernardynem bedzie;)

Posted

berni jest ogromna :lol:
mam jedno miejsce na czwartek, wiec dobrze by bylo zeby jedna juz miala domek, bo jak sa podobne szczeniaki to nie ma problemu, pokazuje sie jednego a handluje 3 ;)
ale tutaj rozbieznosci sa ogromne :lol:

Posted

Negra od dzis jest juz w swoim nowym domku:loveu: Mieszka z briardem, mama, tata i chlopakami:lol: i ma do dyspozycji wielki ogrod, w ktorym bedzie mogla szalec ze swoim "przyszywanym braciszkiem":):):)
Karusiap wstawi jej zdjecia (tylko dwa, ale w najblizszym czasie bedzie wiecej:))

Biedna Berni zostala sama w boksie i strasznie jej smutno bez tego malego, mega ruchliwego czarnego stworzonka:(
Zdjecia Berni tez wstawi Karusiap, za co bardzo dziekuje:calus:

Posted

Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że do Berni tez się niedługo uśmiechnie szczęście.
Teraz takie ładne słoneczne dni, a Ona akurat się będzie dobrze prezentować na długich spacerach i wycieczkach, bo ma plamki na oczach niczym okulary słoneczne:)

Posted

Kiwi powiedzialas, ze te blizniaczki:evil_lol: nie sa do siebie podobne, wiec ta bardziej zaradna;) poradzila sobie sama robiac miejsce "malej", nieporadnej siostrzyczce

Posted

karusiap napisał(a):
dzieki Jagienka:loveu:
a ja sie kiedys naucze wstwiac te cholerne rozszerzenia inne nizjpg:oops:

dziekuje:) Mam nadzieje, ze ja tez sie kiedys naucze...w ogole wstawiac zdjecia:cool1: ;)

Posted

fizia napisał(a):
Co u Berni? Znalazł się Dom?
No niestety Berni nie ma jeszcze domu... A rośnie szybko... Sama w boksie siedzi, nie ma sie z kim pobawić... Ta charakterna dama powinna szybko trafić do domu, marnuje się w hotelu...