Aga-ta Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 narazie nikt suniami sie nie interesuje. Dzwonila tylko jakas "dziwna" pani, ktora pytala - czy to to, to czarne duze bedzie...bez komentarza:shake: Jutro zrobie im nowe zdjecia. Dziewczyny szybko rosna, a Berni to chyba bernardynem bedzie;) Quote
kiwi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 berni jest ogromna :lol: mam jedno miejsce na czwartek, wiec dobrze by bylo zeby jedna juz miala domek, bo jak sa podobne szczeniaki to nie ma problemu, pokazuje sie jednego a handluje 3 ;) ale tutaj rozbieznosci sa ogromne :lol: Quote
Therion Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 U misseik sa takie szczeniaki z Ol, pilnie poszukuja domow http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/2007/03/szczeniaki-czekaja-na-dom.html . Quote
Therion Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Therion napisał(a):U missiek sa takie szczeniaki z Ol, pilnie poszukuja domow http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/2007/03/szczeniaki-czekaja-na-dom.html ., suczki beda docelowo malutkie, jeszcze cale stado szczeniakow w schronie w OL , czeka. Quote
Aga-ta Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Negra od dzis jest juz w swoim nowym domku:loveu: Mieszka z briardem, mama, tata i chlopakami:lol: i ma do dyspozycji wielki ogrod, w ktorym bedzie mogla szalec ze swoim "przyszywanym braciszkiem":):):) Karusiap wstawi jej zdjecia (tylko dwa, ale w najblizszym czasie bedzie wiecej:)) Biedna Berni zostala sama w boksie i strasznie jej smutno bez tego malego, mega ruchliwego czarnego stworzonka:( Zdjecia Berni tez wstawi Karusiap, za co bardzo dziekuje:calus: Quote
Aga-ta Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Therion napisał(a):U misseik sa takie szczeniaki z Ol, pilnie poszukuja domow http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/2007/03/szczeniaki-czekaja-na-dom.html . caly czas o nich pamietam, ale niestety nie ma zadnego domku godnego polecenia...:( Quote
kiwi Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 agata to super, ze jedna juz w domciu :) na czwartek zostaje nam w takim razie tylko berni :) Quote
fizia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że do Berni tez się niedługo uśmiechnie szczęście. Teraz takie ładne słoneczne dni, a Ona akurat się będzie dobrze prezentować na długich spacerach i wycieczkach, bo ma plamki na oczach niczym okulary słoneczne:) Quote
Aga-ta Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Kiwi powiedzialas, ze te blizniaczki:evil_lol: nie sa do siebie podobne, wiec ta bardziej zaradna;) poradzila sobie sama robiac miejsce "malej", nieporadnej siostrzyczce Quote
karusiap Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Agatko wysylam Ci priwa... zdjecia beda jutro obiecuje-wytrzymajcie;)bo warto...:) Quote
karusiap Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 dzieki Jagienka:loveu: a ja sie kiedys naucze wstwiac te cholerne rozszerzenia inne nizjpg:oops: Quote
Aga-ta Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 karusiap napisał(a):dzieki Jagienka:loveu: a ja sie kiedys naucze wstwiac te cholerne rozszerzenia inne nizjpg:oops: dziekuje:) Mam nadzieje, ze ja tez sie kiedys naucze...w ogole wstawiac zdjecia:cool1: ;) Quote
Asior Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 jej Berni jest przepiękny!!!!!!!!!!!! trzeba mu allegro ;>???? a na Krakowskich adopcjach jest???? Quote
Aga-ta Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Berni to ona;) Nie ma jej na krakowskich adopcjach Quote
Aga-ta Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Aga-ta napisał(a):... Nie ma jej na krakowskich adopcjach juz jest:) Quote
Asior Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Agatko czy zrobić jej allegro??? choć w sumie po programie na 1000 % znajdzie dom, to niewiem czy jest sens :) Quote
Aga-ta Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 tak, Bernisia ma allegro, oto ono: http://www.allegro.pl/item179909354_piekny_szczeniak_.html Quote
Jagienka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 fizia napisał(a):Co u Berni? Znalazł się Dom?No niestety Berni nie ma jeszcze domu... A rośnie szybko... Sama w boksie siedzi, nie ma sie z kim pobawić... Ta charakterna dama powinna szybko trafić do domu, marnuje się w hotelu... Quote
Recommended Posts