LittleMy Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 moze w koncu zadzwoni ktos rozsadny, a nie sami tacy.. Quote
KingaW Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 LittleMy napisał(a):moze w koncu zadzwoni ktos rozsadny, a nie sami tacy.. Muszę to napisać wprost (chociaż pewnie wszyscy już się domyślają): nie lubię ludzi. Im więcej tych telefonów odbieram, tym bardziej. Quote
LittleMy Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ale lepiej, ze dzwonia, jest przynajmniej jakas nadzieja, ze w koncu sie trafi... ehh :-( ja ludzi tez nie lubie, ale lubie jednostki :) Quote
LittleMy Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 a moze jakis bannerek by zrobic? ja nie umiem niestety :oops: Quote
KingaW Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Się przypominam......[quote name='Wilejkaros'] Quote
KingaW Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 LittleMy napisał(a):a moze jakis bannerek by zrobic? ja nie umiem niestety :oops: Tam banerek. Może i być banerek. Ale jemu tymczas od zaraz potrzebny: ON NIE MOZE DŁUŻEJ ZOSTAĆ U JAYO I GEMSI!!! Quote
LittleMy Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 a to aktualne zdjecie? czy jest juz bardziej zarosniety? Quote
KingaW Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 A nie wiem. Wszak on u Ciotki Jayo, a to daaaaaleko strasznie jest. Ale jemu ta sierść taka delikatna rośnie.W ogóle w dotyku wygląda na całkiem inny typ psa niż ten włochacz z pierwszych fotek. Quote
beam6 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Szipi szuka domku - może być bez ogrodu ale musi być kochający Quote
KingaW Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 I moze być z kotami, alebo jakimiś innymi psiakiem byle niezbyt młodym, żeby nam Shippka nie zamęczał. Quote
lika Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Przydałyby się na nowe zdjęcia ... Szkoda, że mój aparat odmówił dalszej współpracy... :shake: Quote
lika Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Starszy, dostojny pies pozna kochającą, wrażliwą i wyrozumiałą rodzinę, z którą będzie mógł zamieszkać na stałe. Quote
jayo Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 no i w koncu zdjecia Shippiego z ostatniego tygodnia: Tu wyglada jak Sproket z Muppetow jesli ktos jeszcze pamieta.. Jaka rase on wlasciwie przypomina...? Najlepsza bylaby dla niego starsza Pani, ktora chce miec towarzysza na samotne lata jesieni zycia. On nie potrzebuje duzo biegac, ladnie chodzi na smyczy, tylko trzeba na niego uwazac, bo slepawy jest i gluchy z lekka tez. Sztywne lapy i obolaly kregoslup wymagaja masazu - takiego mocniejszego glaskania :-) Mysle, ze czeka nas wizyta u Garncarza i ew. konsultacja - gdyby sie kasa znalazla na operacje choc jednego oka, przy okazji zrobiloby sie porzadek ze lekko "gnijacym" zebami :roll: Shippy jest aktualnie w hoteliku, jestesmy z przerwami niedostepni do polowy sierpnia, a potem tez nie wiemy jak sie ulozy trudna sytuacja ze zracymi sie na smierc i zycie sukami.. I jeszcze mamy kotke z malymi ze smietnika :-) Jakby ktos chcial mieszanca czarnej europejskiej z rudym persem, to czekaja za pare tygodni na odbior.. Szukamy domu dla Shippiego!!!! Jemu naprawde nie zostalo tak wiele zycia. Quote
esperanza Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Dużo lepiej wygląda. Magdarynko zmienisz fotki na stronie "Niczyje"? Quote
lika Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Dam do piątkowej "Oferty" ogłoszenie z nowym zdjęciem. Quote
LittleMy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ale on fajny na tych zdjeciach :) wlasnie, jaka to rasa, ja ciagle w gazecie pisze, ze PON, ale moze cos innego ? Quote
_beatka_ Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 teraz to wyglada jak rasowy pies:multi: mam nadzieje, że takie dobre zdjęcia mu pomoże troszkę i domek wreszcie się znajdzie;) Quote
KingaW Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Kurna! Fotek nie widzę! Tych nowych!Może piszmy wszędzie, że sznaucerowaty, bo jak było, że owczarek (nie ważne, że polski i nizinny) to ludzie myśleli, że to 'wilczur', albo pytali jak to to wygląda. Quote
malagos Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Jakie wieści? Pewnie żadne, bo już by się dziewczyny pochwaliły, nie? ... Quote
OlimpiaK Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 No to winduj w gore! :razz: Chcialam jeszcze "zmienic" pewne poglady - Sproket byl z Fragglesow, nie z Muppetow. ;) :evil_lol: Quote
LittleMy Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 chyba mu sie allegro skonczylo albo przeoczylam Quote
Recommended Posts