Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z dobrych wiadomości: gadałam z Jayo i husky Aza jeszcze dziadziunia nie uszkodziła. Za to biedak przeżył powódź, bo w kotłowni, gdzie śpi, zaczął przeciekać bojler i strasznie się zdenerwował i pukał w drzwi biedak, żeby go wypuścić, bo stał po kostki w wodzie.

Posted

Kinga ty się nie smiej z próby utopienia shippka:cool1::mad:
dziś jeszcze przekazalam znajomej plakaty zeby rozwiesila w pruszkowie w swojej klinice może tam się ktoś w nim zakocha;)

Posted

No to tak,
na początku chciałbym zdementować tą powódź, zaworek od bojlera puścił bo jak powiedział pan hydraulik : sprężyna "zmiękciała" i troszke wory sie wylało, ale nie było tego do kostek, tylko taka większa kałuża. Staruszek zapukał w drzwi i awaria została usunięta.
Chodzi sobie po ogrodku lub w domu lub lezy na posłaniu w kotłowni, ze wzgledu na natłok zajęć nie probowalismy go jeszcze socjalizować z Azirrą, a raczej Azirry z Szipkiem. Mam nadzieje ze to dzisiaj naprawimy. Nie jets moze wylewnym psiakiem, ale jest spokojny, grzeczny. Juz je normalnie, bo na początku, chyba ze stresu nie za bardzo chciał jeść.

Posted

Dom na gwałt potrzebny, ten pies nie czuje sie komfortowo w domu z młodymi "byczkami" . Podziabał sie juz z Azirrą i z Rugolfem (nie dramatycznie ale jednak), domaga sie kontaktu z czlowiekiem i pieszczot. Ciotki pomocy, bo mi od jego szczekania zaraz łeb peknie...

Posted

Kurna. :-(
Najgorsze, że to taki staruszek.
Tak szczerze, to ja jego szanse na adopcję marnie widzę.
Z tą "zgrają" Jayo i Gemsi faktycznie karkołomny pomysł.
A znów płacić do końca jego życia za jakiś tymczas?
A alternatywnie - oddać do schronu? :shake:
O rany... ale namotałam.:-( :-( :-(

[SIZE="2"]Gemsi, ja Was starsznie przepraszam, ja wiem jak to wygląda, sama mam tylko 2 psy, a Wam upchnęłam piątego, gdyby to od mnie zależało, to bym Shippa wzięła do siebie, ale mieszkam w domu mojej mamy...
I i tak dwa z trzech zwierzaków są przytaszczone przeze mnie wbrew jej woli, i co sobie to przypomni to awantura na całego.

Posted

hm, z kims sie umawialam przez maila ze odbiore z pracy wydrukowane plakaty w wiekszej ilosci, ale skasowalam chyba tego maila :/ i teraz nie pamietam.. to prosze niech sie ten ktos jeszcze raz do mnie odezwie bo juz jestem w Warszawie i moge podjechac, wziac i rozwieszac.

Posted

LittleMy napisał(a):
hm, z kims sie umawialam przez maila ze odbiore z pracy wydrukowane plakaty w wiekszej ilosci,

Ze mną się umawiałaś :evil_lol: . Kiedy podjedziesz ? No i ile szt i w jakim formacie ? Potrzebuję chwilkę - np. jeden dzień na wydruk. Nr tel. wyślę Ci na pw :lol:

Posted

moge byc w czwartek,jesli mozna to najlepiej miedzy 10.30 a 11.30 bo wtedy mam przerwe miedzy praca a studiami :) a ilosc, to jakies 15 duzych plakatow (a4) i moze ze 30 takich mniejszych "ulotek", chyba ze by byly tylko a4 to wtedy moze byc wiecej .
a moge przy okazji jeszcze jakiegos pieska wziac do oglaszania :)

Posted

Ciotki....

Juz umarniemy niedlugo z ta zgraja... Shippy sygnalizuje kazda potrzebe, nawet ta, ktorej nie rozumiemy.. Szczeka ostatnio przy kazdej okazji.
Mial gorsze pare dni, ale uz mu przeszlo, drepta po swojemu w kolko po domu albo ogrodzie. Siersc odrasta.

Ale u nas zostac nie moze. Wyjezdzamy 30 maja na pare dni. Kto sie nim zaopiekuje? Bo na staly dom to tylko cudem mozna liczyc :-(

Posted

jest tu kto???????

KingaW, odezwij sie chociaz jakkolwiek, bo samo dobre serce do ratowania psow to troche nie wystarczy - mamy w domu niezly sajgon z Shippim i cala halastra...
Zaopiekowac dajemy jeszcze rade, zjesc, wysikac, poglaskac, ale na reszte juz czasu brak. Sasiedzi nas chca juz zamordowac.

Czy Shippy ma allegro? Jakies ogloszenia? Bo sie pogubilam troche juz..
Nie ma opcji zostania u nas, naprawde, choc serce sie chcialoby ulitowac, ale mozg protestuje.