KingaW Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 _Beatka, Shippy jest na Allegro. Wystawiony przez Magdarynkę.Nie wiem gdzie jeszcze... :-(Jak możesz to pls pchnij go gdzie się da.Tel. mozesz dać mój: 501 231 521 i lecznicy (z tym, że z zaznaczeneim, że to do lecznicy): 022 /672 04 40.Tylko jeśłi będziesz wystawiać daj też stare zdjęcie z kołtunem - mam promyk nadziei, że sie komuś zgubił, a bez włosków by go starzy właściciele nie rozpoznali. Z góry dzięki.... Quote
_beatka_ Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 a na www.psy.warszaw.pl już byl?spróbuję tam:razz: Quote
KingaW Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 A róbta co chceta.... Tekst jest mojego autorstwa, więc nie będę Cie ścigać za copyriht'a... Quote
malagos Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 A czy na Polach będa jakieś pieski do adopcji? Moze PON-ek? Quote
_beatka_ Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 jutro napisze na psy warszawa z prośbą o wstawienie go:razz: Quote
KingaW Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Błagam Ciotki, rekalmujcie Shippa gdzie się da, bo nie mam bladego pojęcia co z nim zrobić.... I powoli zaczynam sobie robić wyrzuty, że go w ogóle zgarnęłam...Może by doszedł do siebie przy tej Grochowskiej i sam do domu trafił... A tak, to co z nim zrobić? W lecznicy siedzi już ponad miesiąc....:-( Quote
esperanza Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Chciałam go do piątkowej GW wstawić, ale nikt nie odbierał dziś telefonu :angryy: Quote
lika Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 A czy ktoś dał ogłoszenie do "Oferty"? Jeśli nie, to mogę się tym zająć. Quote
esperanza Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ja nie dawałam. Kurcze, a może go trzeba jeszcze w Wocie pokazać? Quote
KingaW Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Nigdzie go nie ogłaszałam. :-(Ma tylko Allegro.Błagam pomóżcie, bo nie mam bladego pojęcia co z chłopakiem zrobić.... Quote
_beatka_ Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 napisalam ogloszenie na www.psy.warszawa.pl:razz: teraz trzeba troszke poczekać aż zostanie wstawione dziewczyny porozklejajcie go w swoich klinikach,moze się komus spodoba:razz: Quote
KingaW Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 w jakich 'swoich", kurnia...Wisi (ogłoszonko) i jest fizycznie (Shippy) na Tatarku.Jakby co to mam ogłoszonko z nim w roli głównej...Komuś podesłać? Quote
ronja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 szipkowy bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4835516#post4835516 Quote
_beatka_ Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 szipek jest już u mnie w lecznicy:razz: jutro porozklejam go na sggw;) Quote
KingaW Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Dzięki! Shippol to już całkiem normalny pies. Żaden tam autystyk. Matko, kto weźmie starego, ale b. sprawnego i całkiem przystojnego psa, na ostatnie lata jego życia? Dodam, że jest wykastrowany, więc jego szanse na matuzalemowy żywot bardzo się zwiększyły... Quote
_beatka_ Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 trzeba liczyć, że znajdzie sie odpowiedzialana osoba:razz: jutro go rozreklamuje:p Quote
KingaW Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Shipp trafi wczoraj wieczorem do Jayo i Gemsi (Kochani, wielkie ukłony dla Was!). Ale jego pobyt tam stoi pod wielkim znakiem zapytania.Jest tam piątym psem.Wszystkie są od niego młodsze (o co nie trudno), większe, silniejsze i w ogóle zbiorowisko indywidualności. A Shippul jest zmęczonym starym psem.On potrzebuje odrobiny spokoju, pełnej miseczki (suche mu w ogóle nie wchodzi) i ciepłego kącika. Pewnie na jakieś kilka do kilkunastu miesięcy (mimo całej mojej sympatii dla Shippa nie wróżę mu zbyt wielu dni na tym padole :-(). Shipp trochę powarkuje zwłaszcza na najmłodszą sunię (Rebekę - mała ,moloska, była na Polach), za Rebeką wstawia się starsza koleżanka Rakieta (największa w stadzie) i warczy na Shippa. A w pięknej husky Azie, Shipp, obawiam się, wzbudza instynkt ..... Hmmmm....Eliminatora słabszych osobników.Tylko fantastyczny Rugolf nie ma nic przeciwko Shippowi (dziwne, nie? Jedyny chłop w psim stadzie i to chłop obujajeczny i taki pacyfista....).Finalnie, na czas pracy Jayo i Gemsi, oraz szkoły małych Jayów, Shipp wylądował w kotłowni..... Mógł jeszzce zostać na dworze, ale się bałam, bo do budy włazić nie chciał, a sierść marna i krótka, to by zmarzł biedaczek, a i tak trochę pokasłuje i kicha.DOM - NAJLEPIEJ BEZ INNYCH PSÓW (na koty Shipp uwagi nie zwraca), NA KILKA OSTATNICH MIESIĘCY ŻYCIA, POTZREBNY OD ZARAZ!!!! Quote
LittleMy Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 czy moge dostac plakat ogloszeniowy ze zdjeciem na maila? natural_mystic@ o2.pl Quote
malagos Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Widziałam Szipka wczoraj i baaardzo mi sie podobał.... :multi: Quote
Recommended Posts