Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beatka, jeśli masz ochotę i mozesz to jakieś jedzonko w małej ilości mile widziane... Jeśli wsio poszło O.K., to powinien nam zostać juz tylko PON-ek do karmienia...

Posted

Uwaga Uwaga - dr Maciek i dr Jacek właśnie mają zabrać się za strzyżenie Mopa - bardzo ciekawa jestem efektu ich pracy !

Ps. Mop gania własnonożnie, luzem po lecznicy, jest chudy ale naprawdę już w dobrej formie :)

Posted

Nie dość, że ostrzyżony, to jest już po zdjęciu kamienia z zębów i obcięciu jajek - to ostatnie zapobiegawczo (wykazywał tak wielkie zainteresowanie naszymi wysterylizowanymi suczkami, nawet jak był prawie umierający, że doszliśmy z wetami do wniosku, że był taki nędzny, wychudzony i uchetany od latania za sukami... no i miał powiększoną prostatę, bo to straszy pan, w końcu).

Posted

Fela napisał(a):
A gdzie są nowe zdjęcia przystojniaka?!

Są, są z soboty! Wilejkaros robiła i ja robiłam aparatem Wilejkaros...Czyli: naciskajcie ciotkę Wilejkaros, bo się odgrażała, że skoro już umie wstawiać foty, to dla niej to pikuś jest...Ogłoszenie do rozklejania wyprodukowałam.Proponuję w tym do rozklejania zostawić fotkę Shippa z włosami, bo, jeśli komuś zginął, to go w nowej fryzurze właściciel nie rozpozna.Komu mam wrzucić na maila ogłoszenie do rozlejania?