Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Shippek jest cały czas na Allegro.
Aktualnie do końca aukcji zostały 4 dni.
Staram sie pilnować i wznawiać aukcje szybko, ale czasem minie kilka godzin od zakończenia aukcji do jej kolejnego wznowienia...

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam jakieś telefony w sprawie Shippka, ale w ogłoszeniach było napisane, że on ma 6 lat - ludzie oczekuja, że się będzie bawił piłeczką z ich dziećmi, chodził na długie spacery etc.Nie mogę im kitu wciskać, że tak, że piesek idealny, bo by się to tylko zemściło na Shippku.A czy ktoś ma kontakt z hotelikiem. Jak mu tam, staruszkowi biednemu?

Posted

Wysłałam kobicie SMS-a, ale chyba sie obraziła. No bo ona chciałą 2 na raz barć. Jeszcze takiego Berka (nie 'naszego').A Berek już ma dom. Oj, oj. :-(Nie mam siły juz do tych ludzi dzwonić i z nimi gadać. Istny obłęd jakis. Dzwonia do mnie głównie jacyć biedni, prości ludzie z kwaterunkowych przedwojennych ruder, z moich okolic albo Pragi Północ, albo z jakis obskórnych okolicznych miescowości...Nie mam nic przeciwko biednym ludziom, ale uważam, że ludziom poniżej pewnego poziomu socjalnego nie można wydawać psów, bo poprostu nie bedzie ich stac na ich utrzymanie. Nie znaczy to oczywiście, że można dać psa każdej dobrze lub chociaż średnio sytuowanej osobie....Wiecie, mam nadzieję, o co mi chodzi....

Posted

Lepszy tymczas w domu niż hotel, ale z drugiej strony....Trzeba by podjechać i zobaczyc jak on tam się czuje w tym hotelu. Ja się nie rozerwę (muszę w najbliższy weekend do tych suczek do Teresina jechać). Bo przecież każde takie przenosimy to stres dla chłopaka....

Posted

Będą w sprawie tymczasu dzwonić, bo ja cały czas ponawiam ogłoszenia. esperanza, jeśli jakiś tymczas nie będzie dobry dla niego, to może Kapitan się załapie? A sensowni ludzie dzwonią?

Posted

Ale jej to mieszkanie? Bo jak studentka i mieszkanie 4 pokojowe, to moze raczej wynajęte... A taki myk to już przerabiałysmy z Felą przy okazji Ściemy.

Posted

Shipp potzrebuje transportu na dziś z Otrębus do lecznicy na Gagarina.Sprawa b. pilna!!! Jeśli ktoś by mógł pomóc, prośba o kontakt z Esperanzą:600 964 797.

Posted

Shippy jest już w klinice. Będę dzwonić tam koło 22.
Wielkie podziękowania dla Beaty, która poświęciła czas (i zaplanowaną wizytę) by zawieść staruszka:Rose:
Bardzo proszę, by w wekend ktoś czuwał nad Shipkiem, bo ja będę poza W-wą i w tej chwili jeszcze nie wiem, ile czasu będzie w klinice .