Magdarynka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Shippek jest cały czas na Allegro. Aktualnie do końca aukcji zostały 4 dni. Staram sie pilnować i wznawiać aukcje szybko, ale czasem minie kilka godzin od zakończenia aukcji do jej kolejnego wznowienia... Quote
LittleMy Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 no tak, slepa jestem :oops: za dlugo dzis spacerowalam po sloncu ;) Quote
KingaW Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Miałam jakieś telefony w sprawie Shippka, ale w ogłoszeniach było napisane, że on ma 6 lat - ludzie oczekuja, że się będzie bawił piłeczką z ich dziećmi, chodził na długie spacery etc.Nie mogę im kitu wciskać, że tak, że piesek idealny, bo by się to tylko zemściło na Shippku.A czy ktoś ma kontakt z hotelikiem. Jak mu tam, staruszkowi biednemu? Quote
Fela Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Warto by było choć zadzwonić... Kinga, mogę podać telefon na pw, bo najlepiej cobyś sama pogadała Quote
KingaW Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Mam osbę zainteresowana Shippem. Ale mieszka na 1 piętrze (u Shippka marnie z chodzeniem)... Quote
LittleMy Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 a nie dalby rady? pierwsze pietro to w sumie nie tak duzo schodow... chociaz on duzy, wiec pozniej jak bedzie gorzej to chyba nawet zniesc by go bylo ciezko :( Quote
KingaW Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Wysłałam kobicie SMS-a, ale chyba sie obraziła. No bo ona chciałą 2 na raz barć. Jeszcze takiego Berka (nie 'naszego').A Berek już ma dom. Oj, oj. :-(Nie mam siły juz do tych ludzi dzwonić i z nimi gadać. Istny obłęd jakis. Dzwonia do mnie głównie jacyć biedni, prości ludzie z kwaterunkowych przedwojennych ruder, z moich okolic albo Pragi Północ, albo z jakis obskórnych okolicznych miescowości...Nie mam nic przeciwko biednym ludziom, ale uważam, że ludziom poniżej pewnego poziomu socjalnego nie można wydawać psów, bo poprostu nie bedzie ich stac na ich utrzymanie. Nie znaczy to oczywiście, że można dać psa każdej dobrze lub chociaż średnio sytuowanej osobie....Wiecie, mam nadzieję, o co mi chodzi.... Quote
esperanza Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Dzwonią do mnie ludzie w sprawie tymczasu dla Shippiego. Czy my szukamy nadal dla niego tymczasu? Hmm... Quote
KingaW Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Lepszy tymczas w domu niż hotel, ale z drugiej strony....Trzeba by podjechać i zobaczyc jak on tam się czuje w tym hotelu. Ja się nie rozerwę (muszę w najbliższy weekend do tych suczek do Teresina jechać). Bo przecież każde takie przenosimy to stres dla chłopaka.... Quote
lika Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Będą w sprawie tymczasu dzwonić, bo ja cały czas ponawiam ogłoszenia. esperanza, jeśli jakiś tymczas nie będzie dobry dla niego, to może Kapitan się załapie? A sensowni ludzie dzwonią? Quote
esperanza Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Na ponad 20 dzisiejszych telefonów tylko jeden sensowny (studentka wet dorabia sobie przyjmując psy do 4-pokojowego mieszkania na Gocławiu, ale tylko mniejsze psy) Quote
KingaW Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Ale jej to mieszkanie? Bo jak studentka i mieszkanie 4 pokojowe, to moze raczej wynajęte... A taki myk to już przerabiałysmy z Felą przy okazji Ściemy. Quote
esperanza Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Nie zapytałam, ale ona ciągle przyjmuje psy (teraz ma 2 hotelowane) i tak sobie dorabia. Miejsce będzie miała po 4 sierpnia, bo wtedy tylko jakiś jamnik u niej będzie. Quote
KingaW Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 To moze być dobra miejscówka na małę posterylkowe sunie. Shippku, do góry, kochany! Quote
KingaW Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Shippku, nikt do Ciebie nawet nie zajrzy.... :-( Quote
KingaW Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Shipp potzrebuje transportu na dziś z Otrębus do lecznicy na Gagarina.Sprawa b. pilna!!! Jeśli ktoś by mógł pomóc, prośba o kontakt z Esperanzą:600 964 797. Quote
ronja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 nie mam jak pomóc a taksówka ile wyniesie?pamiętam, ze jak Muni oko pęło, to lika jechała z nią do weta taksówką (na rachunek stowa) Quote
KingaW Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 No nie wiem, te Otrębusy dosyć daleko. A zęby go bolą już od dłuższego czasu, tylko, że akurat dzisiaj mogło by dojść do operacji.... Quote
KingaW Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Transport dla Shippka potzrebny Otrębusy- W-wa Gagarina. Quote
esperanza Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Shippy jest już w klinice. Będę dzwonić tam koło 22. Wielkie podziękowania dla Beaty, która poświęciła czas (i zaplanowaną wizytę) by zawieść staruszka:Rose: Bardzo proszę, by w wekend ktoś czuwał nad Shipkiem, bo ja będę poza W-wą i w tej chwili jeszcze nie wiem, ile czasu będzie w klinice . Quote
Recommended Posts