LittleMy Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 a ja do wyborczej dalam, ze to pon a nie sznaucer. jak sie nikt nie zglosi nastepnym razem moge napisac co innego ;) Quote
lika Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Jeśli była taka opcja to wstawiałam to ogłoszenie w dziale Polskich Owczarków Nizinnych i stąd taki tytuł, żeby nie powtarzać po kilka razy. Tam gdzie nie było takiej możliwości, pisałam, że oddam PON-a. Postaram się następnym razem wymyślić bardziej oryginalny tytuł. Dodam go jeszcze do "Oferty". Quote
KingaW Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 ronja napisał(a):ej, Kinga nie bądź złośliwa:mad: . sama też możesz nauczyć się robić ogłoszenia.to nic trudnego, zajmuje tylko trochę czasu. ja też uważam,że w tytule trzeba podawać rasę - to przyciąga ludzi. Tytuł typu Szipi szuka domu nic nikomu nie mówi. lika jesteś strasznie dzielna, bo wystawiasz ostatnio wszystkie nasze psy Ronja, odp...... się.Właśnie tego czasu nie mam.Dodatkowo mam w pracy blokady na wszystko (nawet Dogo nie chodzi jak trzeba, bo np. emotek nie moge umieszczać). Quote
KingaW Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Lika, jetseś super babeczka. Bardzo wielkie dzięki. Quote
lika Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Miło przeczytać tyle komplementów. :lol: Właśnie dodałam jego ogłoszenie do "Oferty". Będzie opublikowane w poniedziałek. Quote
ronja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 KingaW napisał(a):Ronja, odp...... się. dzieki za cenną radę skorzystam:angryy: Quote
esperanza Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ten wątek ma pomóc w znalezieniu domu staremu psu, a nie służyć kłótniom. Shippy nie może zostać w domu tymczasowym. Potrzebuje osoby, która raczej byłaby przez większość czasu w domu, może mieszkać z innymi psami i koniecznie, ze względu na stawy, w ciepłym pomieszczeniu. Proszę o pomoc w znalezieniu mu takiego lokum. Quote
LittleMy Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 a czy nikt nie dzwonil po ogloszeniu w wyborczej ? :-( Quote
esperanza Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Do mnie nikt nie dzwonił. LittleMy dasz radę wystawić go także w tym tygodniu? Quote
LittleMy Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 dam ! tylko smutno, ze nikt nie dzwonil.. na ogol tyle osob dzwoni.. wiekszosc nieodpowiednia (moim wygorowanych wymaganiom) ,ale zawsze ktos sie moze trafic.. eh :-( moze w tym tygodniu bedzie lepiej.. chociaz okres wakacyjny chyba po prostu ciezki jest :( a czy jest jeszcze to oglaszanie w tv regionalnej? kiedys sie jezdzilo z psem lub zdjeciem psa do stacji, oni krecili i puszczali pozniej. teraz nie ogladam tv to nic nie wiem,ale znajoma jeszcze chyba 2 miesiace temu jechala tam z kotami zeby oglaszac. Quote
lika Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Jego ogłoszenie będzie w "Ofercie" jutro i w środę. Quote
KingaW Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Miałam 2 telefony w sprawie Shippa, przekazałam kontakt do Doroty i Tomka, bo sama byłam na żaglówce z dostępem do prądu raz na kilka dni (efekt-permanentnie rozładowana komórka) i z kiepskim zasięgiem. Quote
gemsi Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 jeden kontakt juz sprawdzony, czekamy na wizyte drugiego Quote
_beatka_ Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 KingaW napisał(a):Uwielbiam takie cenne rady. rozwieszalam plakaty shipka gdzie się da, cale sggw jest nim obwieszone i może zamiast robić glupie uwagi zajmij się sama rozreklamowywaniem go:angryy: chcialam pomóc, ale widzę, że niektórzy na dogo nawet podziekować nie umieją...jesli nie potrafisz zachować się kulturalnie może powstrzymaj się od pisania w ogóle......żegnam Quote
gemsi Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 LittleMy napisał(a):ooo i jak ten jeden? pierwszy nie przeszedł weryfikacji, a drugi sie przestał odzywac i nie mozna sie do niego dodzwonic Quote
esperanza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Trzeba go dalej reklamować. _beatko_ dzięki za rozwieszenie plakatów. Quote
KingaW Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Do mnie dzwonił przedwczoraj pan w sprawie Shippka, ale coś mu się ubzdało, że to mały piesek jest, bo taki właśnie jakiś mały włochaty się marzy jego wnuczce. Jak powiedziałam, że do kolana, to nie był już zainteresowany. Dodatkowo pan ma już 3 psy: On-kę, rottkę i dużą kundlicę... Czyli dla Shippa też by to nie było to, nawet gdyby go przekonywać, że do kolana to jednak mały. :-(:-( :-( Quote
KingaW Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Dzwoniła do mnie kobita, ale dla odmiany myślała, że owczarek nizinny ma coś wspólnego z owczarkiem niemieckim. Mieszka ta kobita tuż koło mnie, jakieś 200 metrów dosłownie. Bym miała codziennie ją na oku... Ale co z tego, ona chce coś w typie długowłosego ON-a. :-( Quote
esperanza Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Shippy pilnie potrzebuje tymczasu, już o tym pisałam wcześniej, ale nikt się nie przejął. :-( Być może nie ma sensu pisać o tym na dogo, ale ja ciągle mam nadzieję, że ktoś się nad starym psem ulituje. Quote
lika Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Niestety, nie mam jak pomóc (zabrać go do siebie do domu nie mogę), co nie oznacza, że się nie przejmuję jego sytuacją. Cały czas pomagam go ogłaszać. Mogę dać dodatkowo ogłoszenie do "Oferty" z jego zdjęciem i drugie do działu dam pracę, że szukamy domu tymczasowego. Jeśli będę jeszcze jakoś mogła pomóc, to na pewno pomogę. Z czyim telefonem podać ogłoszenie do działu "praca"? Quote
KingaW Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Do mnie czasem ktoś dzwoni...Ale to gatunek ludzi, którzy zadają pytania typu: 'pisaliście, że rasowy, a jak wygląda ta rasa?', albo stiwerdzają: ' muszę jeszcze porozmawiać z mężem' i 'na pewno oddzwonię'.F**k. Quote
KingaW Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Sami śmy są tu... :-(A Ciotka Jayo i Wujek Gemsi mnie ze skóry obedrą jak czegoś nie znajdziemy.:-( :-( :-( Quote
Recommended Posts