mulinka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 KingaW - dziękuję Ci w imieniu psiaka :loveu: jest cudny i bez Ciebie nie wiadomo co by się z nim stało... ja 2 miesiące temu znalazłam psa w tramwaju, był u nas prawie 2 miesiące i znalazła się wspaniała rodzina, która adoptowała psa (pani zobaczyła go na www.ale.gratka.pl) wierzę, że ten kudłaczek też znajdzie dobry dom, spróbujcie go poogłaszać gdzie się da Quote
KingaW Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 A od jakiejś Pani. W trakcie imprezy w Jadłodajni Filozoficznej... To już kilka m-cy minęło, ale chyba nadal aktualne... Ul. Służby Polsce 2, to to?Pieczątkę mam na wizytówce, ale troszkę rozmazaną...Ale chyba nic nie szkodzi...Jak tylko zobaczę, że dla psiny to nie będzie mordęga, uruchomię jakąś zmotoryzowaną Ciotkę i fruuuu...Opitolimy Shippa do łysego.... :-) Quote
KingaW Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='mulinka']KingaW - dziękuję Ci w imieniu psiaka :loveu: jest cudny i bez Ciebie nie wiadomo co by się z nim stało... ja 2 miesiące temu znalazłam psa w tramwaju, był u nas prawie 2 miesiące i znalazła się wspaniała rodzina, która adoptowała psa (pani zobaczyła go na www.ale.gratka.pl) wierzę, że ten kudłaczek też znajdzie dobry dom, spróbujcie go poogłaszać gdzie się da Nie ma za co dziękować... Cieszę się, ze ta Dogomania istnieje, bo inaczej bym się uważała za jakiegoś świra... Quote
KingaW Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 wanda szostek napisał(a):Czy mogę Wam w czymś pomóc? Aj. Nie wiem. Zagrać w Lotto i wygrać te 7 baniek co w kumulacji w sobotę będą.... Lara, spróbuje namówić jakąś Ciotkę na podwózkę śmierdziucha.... Bo ja to się z roboty tym razem urwać nie mogę.... Quote
KingaW Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Czy coś by się stało, gdyby ktoś tu czasem zajrzał?Do małej Sieny to Ciotki zaglądają, bo jest łądniutka, malutka i ..... nie śmirdzi tak strasznie jak dziadek PON-ek... Quote
malagos Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ja zaglądam i nic mi sie nie stało :cool3: No, kto chętny na ślicznego chłopaczka-kudłaczka? Quote
beam6 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kinga - na ogólnym proponowałam że możemy zawieźć Shipiego :loveu: "tam" w poniedziałek rano ale potem od 10 pracujemy i nie damy rady "nazad" :shake:. Daj znać telefonem gdybym nie reagowała na Dogo ( Młode nie zwsze mamusię dopuszcza do komputera w weekend :placz:) Quote
ronja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Bazarek (michy) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3957271#post3957271 Kinga, coś zmienić? Quote
ronja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Bazarek (kubki) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3961786#post3961786 Quote
ronja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ja mam w domu 3kg karmy dla starszych psów Pro Plan (od Fony kiedyś dostałam i zapomniałam zabrać do schronu) mogę Ci, Kinga podrzucić jeśli się nada Quote
Fela Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dziadek PONek śmierdziuszek w całej okazałości. Od razu widać było, że nie jest z nim tak źle, bo jak tylko mu się udało podnieść i wyleźć z klatki (za lekką namową weta Jacka), zaraz zaczął naszą Tenderkę podrywać :lol:. A że stary też było widać - naciął się chłopak, bo Tundra po sterylce jest. Quote
malagos Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Tak sobie myślę, ze ten psiak wygląda na rasowego?.... śliczny jest! (Feluś, a co to za ranna godzina Twego postu? :-o ) Quote
KingaW Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Toć jest w tytule postu, że PON.... Polski Owczarek Nizinny, albo ....:razz: coś blisko tego... Quote
lika Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Jest bardzo ładny, więc powinien szybko znaleźć nowy dom. Quote
KingaW Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Ładny! Ale śmierdzi jak skunks...:evil_lol: Quote
Fela Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 malagos napisał(a):(Feluś, a co to za ranna godzina Twego postu? :-o ) Spać nie mogę ze strachu przed urzędem skarbowym :placz: Quote
malagos Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Może na rozmowę do uS weź kilka groźniejszych piesków schroniskowych? :evil_lol: Moze Lilusię? Quote
beam6 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Shipy - podjadłeś, odpocząłeś, wyspałeś się - to szybciutko na pierwszą stronę domku szukać, no już już :loveu: Quote
Recommended Posts