Diegula Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Gratka jeszcze będzie jeden dzień na allegro i jak na razie ma 240 wyświetleń. Jak wy uważacie jest sens ją dalej wystawiać? Quote
desdemona Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 zeby jeszcze wiadomo bylo,czy sa nia zainteresowane osoby. a tu nic nie wiadomo. allaegro to zawsze jakas szansa dla niej. Quote
Madzik77 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ja nową jej zrobiłam aukcje na allegro Wczesneij miała prawie 300 wejsci i 1 obserwatora który wrócił wra zze znowieniem aukcji A co do tego czemu się nie nadaje to nie tyle ze agresywna nie nie w pierwszym telefonie pani pow ze zdrowa ale agresywna do nieznajomych w drugim jzu mi pow ze ma chory kregoslup ale agresywna to ona nie jest przytulaśna nawet tak okresliła w 3 telefonie zapyt jaka ona jest to pow ze przyjacielska i zdrowa, ale apatczna jest Czemu apatyczna -"no nie wiem mioz epogody tak na nia wplywaja" i jzu nie chciala o gratce gadac tylko wtykała mi innego psa... ja mysle ze one kochaja ta kruszynke i na poczekaniu wymyslaja *******y by tylko zniechecić do adopcji... nie dziwie sie ze kochaja bo jak taką kruszynke nei kochac!! zreszta serce wolontariuszek tez odrazu kupila i wtulałą sie w osoby ktore pierwszy raz na oczka widizała!! Czekam na osobe ktora zakocha sie w gratce tak jak i ja i nie da sie zwiesc glupota opowiadanym przez te panie... Quote
Isabel Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Problem polega chyba głównie na tym, żeby Panie zgodziły się wydać Gratkę. Quote
Madzik77 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Mysle ze jak pojedzie odpowedno zdecydowana osoba i nie da sie zwiesc bajką opowiadanym na prędce to wydadza malutka! A jak nie to kurde do strazy miejsciej bym dzwoniła i do urzedu miasta!!:diabloti: Quote
Diegula Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 To na pewno w głoszeniach trzeba zmienić nr. kontaktowy. Tylko na jaki? czyj?:roll: Quote
desdemona Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 wlasnie. pies pogrzebany jest w tym, ze to od tych kobiet zalezy, czy ja wydadza. chociaz jakby ta osoba sie uparla przy niej, to by swojego w koncu dopiela. Quote
Madzik77 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 no wlasnie nie ma na kogo numer zmienic bo wszyscy wolontariusze ktorzy tam zagladali jzu podziękowali tej pani... :-( Quote
Madzik77 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Odsłaniam zaluzyjki.... i wstawać dziewczynki! WASTWAC !! :):):) Quote
Madzik77 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 No to ja na dzis juz lece mam nadzieje ze ktos zgasi tu światełko wieczorkiem... by nocne marki mogly sunke podziwiac!! Quote
Madzik77 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [SIZE="3"]ciekawe czy kolejna zime bedzie samotna..............?? Quote
fox_india Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 tutaj starszy Pan z wawy szuka malego pieska http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81431 moze to nowy dom? Quote
Madzik77 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Juz to widzialam i umiesciłam GRATKE ale dizekujemy za czujnosc i powadomienie BUZIAKI Quote
Madzik77 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 PODNOSZE sliczna kruszynke A allegro jest jeden obserwator -pewnei tne sam co w poprzendniej aukcji- to bez sensu obserwowac tyle czasu i nie dizalac!! Quote
Madzik77 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Mam nadzieje ze nie ;/ i tego sie trzymam!! Quote
Recommended Posts