magda801 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Wydrukowałam trochę ogłoszeń z Gratką więc mogą dzwonić w jej sprawie ludzie z łodzi....może ktoś da jej wymarzony domek :roll: Quote
Madzik77 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 :grins: magda801, poprostu SUPER moze zrobisz nam scan tego ogloszenia.moze i my cos podrukujemy Jutro obiecuje dzwonic do przytuliska - zobacze co mi pani powie Quote
Madzik77 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Zrobilam jeszcze raz suni allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=258259751 Quote
Madzik77 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ALLEGRO: 12 wejsc w przeciagu 13 godzin -dodam ze nocnych godzin- mysle z ecałkiem dobrze sie zapowiada :) Quote
Madzik77 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 padal deszcz i futerko na brzuszku troche nam zamoklo... i jeszcze na koniec dyskretny usmiech.... Quote
desdemona Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 sunia jest naprawde bardzo ujmujaca:) Quote
Madzik77 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Wlasnie rozmawiałam z Panią ze schroniska Gratka nadal czeka i teskni za swym człowiekiem... Z sunia Panie nie maja ZADNYCH problemów wychowawczych. Zgadza sie ze wszystkimi psami, nie probuje dominowac jest układna i przytulasna... Ponoc czasami panie odbieraja w jej sprawie telefon ale po informacji ze sunke czasami pobolewa kregoslup - objawia sie to niehcecia do biegania - zainteresowanie niknie. Sunia była wielokrotnie badana w tym kiedunku jednak nic nie wykryto - nazwane to zostalo taką anomalnia zwiazana z faktem ze sunia ciagle przebywa na dworze i marznie. Mozliwe ze gdy bedzie mieszkała w ciepłym domu to pojdzie w niepamięc. Piesek nie wymaga zadnego leczenia w tym kierunki - tylko przy zmiane pogody woli sobie poslac i polezeć niz szalec na spacerkach. Co jeszcze moge dodac... Pani mowiła ze Sunia jest nieufna wobec obcych - ze musi pierw poznac kogos by moc go zalizac i zamachac ogonkiem na śmierć :) choć teog faktu nie potwierdza wolontariuszka ktora twierdzi ze Gratka chciala zalizac jej meza ktorego pierwszy ra zna oczy widizala i wtulała sie wneigo najmocniej jak potrafila... Quote
Isabel Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Coś te Panie kręcą, ale my nie rezygnujemy i dalej uparcie szukamy domu! Quote
Crazy Lab Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Gratka jest bardzo miłą suczką...na początku nie miała do mnie zaufania... ale teraz przychodzi żeby są głaskać i rzucać piłeczkę:lol: Quote
Diegula Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Jest już tak zimno, a to maleństwo:-( jeszcze nie w swoim domku:-( Quote
Madzik77 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Crazy Lab napisał(a):Gratka jest bardzo miłą suczką...na początku nie miała do mnie zaufania... ale teraz przychodzi żeby są głaskać i rzucać piłeczkę:lol: Jezdzis zod niej czasami? ILe przebywa tam psów? Quote
Crazy Lab Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 staram się jeździć co tydzień lecz nie zawsze wychodzi... nie wiem dokładnie ile jest tam psiaków... Quote
desdemona Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 dobrze wiedziec, ze jest tu ktos, kto wie, co u Gratki:) Quote
Isabel Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Domek bardzo potrzebny! Szkoda, żeby sunia zestarzała się w schronisku, nie wiedząc co to prawdziwy dom! Quote
Crazy Lab Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 widziałam się dzisiaj z Gratką... jak usłyszała swoje imię to zaczęła wesoło merdać ogonkiem:) Quote
Madzik77 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Tak Tak cieszymy sie ze jest ktos kto widuje sie z Gratk ai moze nam dawac szczere relecje. Prosze jesli nie sprawi Ci to kłopotu to zrob jej pare fotek - ciekawa jestem jak wyglada teraz. Czyli dementujeszs plotki o jej bojaźliwości?? Quote
Crazy Lab Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 postaram się o jakieś fotki Gratki... tylko muszę trafić na słoneczny dzień żeby jej futerko lśniło w promieniach:cool3: Gratka na początku znajomości jest bojaźliwa ale po jakimś czasie staje się ufniejsza... Quote
Recommended Posts