Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 948
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nową jej zrobiłam aukcje na allegro
Wczesneij miała prawie 300 wejsci i 1 obserwatora który wrócił wra zze znowieniem aukcji

A co do tego czemu się nie nadaje to nie tyle ze agresywna
nie nie
w pierwszym telefonie pani pow ze zdrowa ale agresywna do nieznajomych

w drugim jzu mi pow ze ma chory kregoslup ale agresywna to ona nie jest przytulaśna nawet tak okresliła

w 3 telefonie zapyt jaka ona jest to pow ze przyjacielska i zdrowa, ale apatczna jest Czemu apatyczna -"no nie wiem mioz epogody tak na nia wplywaja" i jzu nie chciala o gratce gadac tylko wtykała mi innego psa...

ja mysle ze one kochaja ta kruszynke i na poczekaniu wymyslaja *******y by tylko zniechecić do adopcji...

nie dziwie sie ze kochaja bo jak taką kruszynke nei kochac!!
zreszta serce wolontariuszek tez odrazu kupila i wtulałą sie w osoby ktore pierwszy raz na oczka widizała!!

Czekam na osobe ktora zakocha sie w gratce tak jak i ja i nie da sie zwiesc glupota opowiadanym przez te panie...

Posted

Mysle ze jak pojedzie odpowedno zdecydowana osoba i nie da sie zwiesc bajką opowiadanym na prędce to wydadza malutka! A jak nie to kurde do strazy miejsciej bym dzwoniła i do urzedu miasta!!:diabloti: