Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już rozmawiałam, nie wiem, jak przegapiłam wzmiankę o telefonie:oops: Jeżeli w najbliższych dniach psiak nie znajdzie domu bliżej, to moja kandydatura będzie rozpatrywana :lol:

Posted

Ja w najbliższą niedzielę będę jechała z Gorzowa Wlkp. w okolice Siedlec. Może można by było pokombinować coś z transportem łączonym , chociaz czasu nie za wiele.

Posted

Weszłam ...zobaczyłam...zakochałam sie ...ale przystojniak !!!!

Moja Colusia gdyby go zobaczyła to na bank by sie zakochała !!!!!
pozdrawiam Cie szkrabeczku malutki...jak mi ciebie szkoda...

Posted

Łapie za serce szkrab, i chyba niezbyt zadziorny z natury, skoro pozwala kotom grzebać w misce - albo może tylko stres wywołany pobytem w nowym miejscu. U mnie też by miał sporo kocich kompanów do michy :) Nie będę chyba miała dostępu do netu w najbliższym tygodniu, ale Pani opiekunka ma mój numer telefonu, gdyby się domek bliżej nie znalazł. Ale życzę mu najlepszego domu jak najszybciej. Cudowny jest.

Posted

Kochane maleństwo...takie bezbronne i zależne od człowieka. Mam nadzieję, że domek obdarzy go miłością, na która zasługuje :)

Posted

[quote name='b-b']Kochane maleństwo...takie bezbronne i zależne od człowieka. Mam nadzieję, że domek obdarzy go miłością, na która zasługuje :)[/QUOTE]

Tez mam taka nadzieje....czekamy na wiesci o maluszku....:)

Posted

[quote name='maria55']Trochę żałuję, że nie trafił do mnie, ale najważniejsze, że ma już dom - miejmy nadzieję, że najlepszy z najlepszych.[/QUOTE]

sliczny maluszek, może jeszcze takiego znajdziesz?
uratujesz innego żuczka:)
a wszyscy chętnie zobaczyliby fotki z nowego domku.