maria55 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Już rozmawiałam, nie wiem, jak przegapiłam wzmiankę o telefonie:oops: Jeżeli w najbliższych dniach psiak nie znajdzie domu bliżej, to moja kandydatura będzie rozpatrywana :lol: Quote
Sara2011 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ja w najbliższą niedzielę będę jechała z Gorzowa Wlkp. w okolice Siedlec. Może można by było pokombinować coś z transportem łączonym , chociaz czasu nie za wiele. Quote
maria55 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Przez najbliższe dni Panie będą szukały jednak domku bliżej, ja jestem "opcją rezerwową". Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 maria55 napisał(a):Dana, baaardzo dziękuję. Nie ma za co :lol:. Ważne, żeby ten śliczny maluszek szybko znalazł się w swoim domku. :lol: Quote
zozolina Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Weszłam ...zobaczyłam...zakochałam sie ...ale przystojniak !!!! Moja Colusia gdyby go zobaczyła to na bank by sie zakochała !!!!! pozdrawiam Cie szkrabeczku malutki...jak mi ciebie szkoda... Quote
Inez de Villaro Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Żuczek czuje sie znacznie lepiej odkąd zamieszkał pod biurkiem w gabinecie Danusi. Strasznie śmieszny jest nigdy nie widziałam takiego małego psa... :) Quote
Aimez_moi Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Dobrze, ze malenstwo daje sobie rade....... Quote
zozolina Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Biurko biurkiem domek potrzebny maluszkowi...płakac sie chce...:-( Quote
maria55 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Łapie za serce szkrab, i chyba niezbyt zadziorny z natury, skoro pozwala kotom grzebać w misce - albo może tylko stres wywołany pobytem w nowym miejscu. U mnie też by miał sporo kocich kompanów do michy :) Nie będę chyba miała dostępu do netu w najbliższym tygodniu, ale Pani opiekunka ma mój numer telefonu, gdyby się domek bliżej nie znalazł. Ale życzę mu najlepszego domu jak najszybciej. Cudowny jest. Quote
Inez de Villaro Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 Bardzo fajnie, są już chętni dać dom. Oby szybko i sprawnie! Quote
Aimez_moi Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Inez de Villaro']Bardzo fajnie, są już chętni dać dom. Oby szybko i sprawnie![/QUOTE] Cudownie....... gdzies w miare blisko? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Aimez_moi']Cudownie....... gdzies w miare blisko?[/QUOTE] Oby to był ten domek na zawsze. Mały jest naprawdę przecudny, do zakochania :lol:. Quote
Inez de Villaro Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 Pańswto chcą po niego przyjechać w tym tygodniu, ale zanim nie pojedzie, to jeszcze się nie cieszymy. Quote
b-b Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Kochane maleństwo...takie bezbronne i zależne od człowieka. Mam nadzieję, że domek obdarzy go miłością, na która zasługuje :) Quote
Aimez_moi Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='b-b']Kochane maleństwo...takie bezbronne i zależne od człowieka. Mam nadzieję, że domek obdarzy go miłością, na która zasługuje :)[/QUOTE] Tez mam taka nadzieje....czekamy na wiesci o maluszku....:) Quote
Inez de Villaro Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 Żuczek prawdopodobnie w środe pojedzie do domu. Jest bardzo dużo chętnych, że i dziesięciu Zuczków znalazłoby dom...szkoda, że chętni nie chcą innych naszych podopiecznych. Quote
b-b Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Fajnie,że mały ma już dom...ale szkoda, że nikt nie chce podzielić się swoim domem z pozostałymi pieskami :/ Quote
Inez de Villaro Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 Żuko pojechał do domu :) Będzie mieł kolezankę ( też ze schroniska) i bardzo fajnych ludzi! Powodzenia Żukusiu!! Quote
Aimez_moi Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Ale super wiadomosc....:) duzo milosci maluchu....:):) Quote
maria55 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Trochę żałuję, że nie trafił do mnie, ale najważniejsze, że ma już dom - miejmy nadzieję, że najlepszy z najlepszych. Quote
Malgoska Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='maria55']Trochę żałuję, że nie trafił do mnie, ale najważniejsze, że ma już dom - miejmy nadzieję, że najlepszy z najlepszych.[/QUOTE] sliczny maluszek, może jeszcze takiego znajdziesz? uratujesz innego żuczka:) a wszyscy chętnie zobaczyliby fotki z nowego domku. Quote
Recommended Posts