Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy już w domu. Jest ok. Klara jak szmatka, przytomna, ale pijaniutka po zabiegu. Okazało się, że zbliża się jej cieczka, więc dostała jeszcze coś na poprawę krzepliwości.

Kama, Pan Doktor, tak, jak powiedział udzielił rabatu w wysokości 50 zł i zabieg kosztował 200. Faktura będzie jutro, bo lekarz po całym dniu nie miał już siły. Będzie Robert z pracy wracał to odbierze, ok? F-ra będzie wystawiona tak, jak poprzednio.

I dzięki wszystkim za myślenie o Klarze.

Posted (edited)

Z Klarą wszystko ok. Choć dzisiaj przy Kamie pokazała cały wachlarz wystraszenia, zgnębienia. No masakra:shake: Kama robiła jej krzywdę, bo dawała jej smaczki, próbowała robić zdjęcia. Kama w końcu się śmiała, bo Klara panikuje na wyrost, bo jedliśmy obiad i Klara zapomniała, że się boi. Dziadowała przy stole. I mało się już stresowała. Pilnujemy rany na brzuszku, teraz Klara zagrzebała się pod kołdrą z moją córką i tak oglądają telewizję:) I taka ona biedna. Niedobra, łaciata manipulantka.:)

Edited by rudynpm
Posted (edited)

ehh , ta Klarcia .. chce ale sie boi .. sama sie gubi w swoim strachu ... raz merdnie ogonem ,zaraz sie chowa pod biurko i udaje ze jej nie ma ..

Klara jest wpatrzona w rodzinę z Dt którzy na codzień opiekują się nią obecnie .. zaczepia ich do głaskania, nie odstępuje rydynpm na krok .. jednak do obcych jeszcze bardzo nieufna .. unika kontaktu, chce się schować jak najdalej się da ..
super zachowuje się do dzieci ...

jak poczuła zapach kuraka na obiad nagle zapomniała że jacyś "obcy" są w pobliżu .. skakała z radości , merdała ogonem ..
ale jak podchodziłąm do niej z kawałkiem kuraka entuzjazm jej mijał ..zjadała kuraka i wtulała się w fotel rudynpm ..
jak odchodziłam ... znowu jej radość wracała ..

eh.. Klarcia, Klracia

.. jak znajdzie się odpowiedzialna i wyrozumiała rodzina, Klara tez odda im swoje serce ..

[video=youtube;2eGDvNE_8UE]http://www.youtube.com/watch?v=2eGDvNE_8UE&feature=youtu.be[/video]

Edited by kama210
Posted

[quote name='abra43']Klarciu już nie bój się nikt ci już nie zrobi krzywdy cioteczki nie pozwolą.:shake::shake::shake:[/QUOTE]

Niech tylko ktoś spróbuje o tym chociaż pomyśleć:mad:

Posted

cudak ta Klarunia, ale bedzie dobrze :)
Mi teraz trafiła się tymczasowiczka ze wsi, tak się boi, ze pełza po ziemi....... Duzo pracy przed nami, za to druga juz po sterylce spi z nami pod kołdrą, małpa jedna!

Posted

pewnie dobrze .. :)

.................

dzisiaj opłacony pobyt Klary za wrzesień - 250 zł

brakowało 107 zł ..

90 zł - nadrobiłam moim bazarkiem

- 1 miesiąc w DT -wrzesień 2012 r./01.09 – 30.09 /

17.08 - Martyna Ż. - 20 zł
20.08 - Bożena P. - 23 zł
22.08 - abra43 – 20 zł
22.08 - maja7 – 20 zł
22.08 - cancer43 - 10 zł