abra43 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Klarcia pewnie już się szykuje na wizytę? Quote
NusiaiJa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 No właśnie jak dziewczynka zareagowała na tę wizytę? Klarciu, życzę ci najcudowniejszego domku ! Quote
kama210 Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 mam cięzki orzech do zgryzienia .. dwa domy zapowadające sie super .. pies jeden ... a każdy chce Klare ...nie innego .. rodzina z 10 chłopczykiem - niedaleko Pruszkowa, dzisiaj beda u moniki po raz kolejny pani z Warszawy - juz na emeryturze, ale żywiołowa , ma doświadczenie z psami , lubi ruch , pierwszy raz mam taką sytuację ... i ciężko podjąć decyzję dzisiaj podejmiemy z moniką decyzję po kolejnej wizycie tej rodziny u Klary .. Quote
maja7 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 O kurcze, to faktycznie trudna decyzja. Nie wiem, czy dla Klary nie byłaby lepsza pani na emeryturze jak ona taki strachulec. Wierzę,że wybierzecie dla Klary ten bardziej odpowiedni! Quote
malagos Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Znalazłam Was! :) Ta pani dzwoniła także do mnie w sprawie Milusi - bardzo miła rozmowa! Pani czeka na decyzję, czy to Ona dostanie Klarę, czy ta rodzina z chłopcem. Jeśli rodzina, pani chce porozmawiać o mojej tymczasowiczce :) Wiec i ja z niecierpliwością czekam an rozwój wydarzeń....... Quote
kama210 Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='malagos']Znalazłam Was! :) Ta pani dzwoniła także do mnie w sprawie Milusi - bardzo miła rozmowa! Pani czeka na decyzję, czy to Ona dostanie Klarę, czy ta rodzina z chłopcem. Jeśli rodzina, pani chce porozmawiać o mojej tymczasowiczce :) Wiec i ja z niecierpliwością czekam an rozwój wydarzeń.......[/QUOTE] jak cos to wizyty nie musisz robić .. Monika była u niej .. wynik bedzie po godz 20 .. dzisiaj .. ta rodzina przyjedzie około 19 ... a pokaż tą milusię :) edit..juz mam ... też łaciata :) Quote
maja7 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Kurczę zrobiło się jeszcze trudniej. Jak Klarę dostałaby rodzina z chłopcem, to pewnie i Milusia miałaby dom. Jest dylemat nie:roll: Quote
malagos Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 no jest...... ale niech już Klara dobrze trafi, należy się jej po tych przejściach. Troche trzeba zdać się na Los :) Quote
kama210 Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='malagos']no jest...... ale niech już Klara dobrze trafi, należy się jej po tych przejściach. Troche trzeba zdać się na Los :)[/QUOTE] i los chyba tak chciał ... po dzisiejszej wizycie tej rodziny i wcześniejszej "podchwytliwej " rozmowie telefonicznej ze mną podjęłam decyzję ze Klara pojedzie do p. Grażyny ... niestety za bardzo z Moniką przejmowałyśmy się że ich 10-letni syn będzie rozczarowany że Klara do nich nie trafi bo już 3 razy byli odwiedzać Klarę i szala była po ich stronie ..ale widocznie za bardzo się przejmowałyśmy za nich .. czekałam na relację Moniki obgryzajac paznokcie .. Ci Państwo tez sa ok .. ale ich postawa w pewnej kwestii zmieniła nasze nastawienie.. malagos ..wiem że Twoja sunia straci potencjalny dom .. ale widocznie tak jak napisałaś .... los tak chciał jestem o rozmowie z p. Grażyną ... już wie że Klara trafi do niej ..:) Quote
malagos Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Bardzo się cieszę, ze pani wybrała Klarę, poważnie! Milusia jeszcze nie miała sterylizacji, poczekamy z tym na "po świętach". dopiero została ogłaszana tak na próbę. Powodzenia, Klarusiu! Quote
pikola Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Bardzo sie ciesze:multi:Klarciu badz szczesliwa:loveu: Quote
rudynpm Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Oj burza mózgów była. Telefony siadały, bo baterie nie wytrzymywały natężenia rozmów. Myślę, że Klara będzie miała cudownie. Widziałam koty Pani Grażyny, zdjęcia jej suni (*). Jutro mierzymy się pod katem zakupu szelek, a potem Klara pojedzie do Warszawy do nowego domu, ale pewnie najpierw będzie towarzyszyła Władziowi w wizycie u okulisty. Quote
maja7 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Cieszę, że Klarcia spędzi święta w swoim własnym domku. Milusia jeż bardzo śliczna i pewnie szybko ktoś się nią zauroczy. Quote
abra43 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Klarciu się cieszę,że będziesz miała swój kochający cię domek.:loveu::loveu::loveu: Quote
malagos Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Właśnie czasem warto zdać się na ten przypadek, Los czy jak to nazwać - a w naszym przypadku pierwszy telefon o psa nigdy nie jest TYM domem , jakoś tak się sprawdza u nas od lat. Nasza Milusia jest z tego rodzaju psów, których się nie chce oddać, taki poczciwiec na 4 łapach, trąba miśkowata :) Quote
malagos Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Zadzwoniła do mnie pani Grażyna z wiadomoscią, ze została wybrana na pańcię Klary :) Ile radości w głosie, dumy z wygranego castingu, ile opowiadania o suni, jak była z wizytą, ile planów na przyszłość - aż obie się rozświergotałysmy na całego. Poprosiłam, jak zwykle, o rozpropagowanie wśród sąsiadów i znajomych idei domów tymczasowych, adopcji psów, nie kupowania itp. Quote
maja7 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='malagos']Zadzwoniła do mnie pani Grażyna z wiadomoscią, ze została wybrana na pańcię Klary :) Ile radości w głosie, dumy z wygranego castingu, ile opowiadania o suni, jak była z wizytą, ile planów na przyszłość - aż obie się rozświergotałysmy na całego. Poprosiłam, jak zwykle, o rozpropagowanie wśród sąsiadów i znajomych idei domów tymczasowych, adopcji psów, nie kupowania itp.[/QUOTE] Masz rację Malagos, nigdy bym nie wpadła pomysł aby kupić sobie psa. Przyjaciela się nie kupuję tylko znajduje. Właśnie koło mnie siedzi oczywiście na kanapie moja przyjaciółka ze schroniska z Miedar, adoptowana z DT:lol: Quote
abra43 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 A myślisz kto koło mnie też siedzi moja Bułeczka Okruszynka z Miedar.:loveu::loveu::loveu::buzi::buzi: Quote
pikola Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='malagos']Zadzwoniła do mnie pani Grażyna z wiadomoscią, ze została wybrana na pańcię Klary :) Ile radości w głosie, dumy z wygranego castingu, ile opowiadania o suni, jak była z wizytą, ile planów na przyszłość - aż obie się rozświergotałysmy na całego. Poprosiłam, jak zwykle, o rozpropagowanie wśród sąsiadów i znajomych idei domów tymczasowych, adopcji psów, nie kupowania itp.[/QUOTE] Jakie to wspaniale.Jakie wzruszajace.. Klarciu Ty jednak jestes w czepku urodzona:loveu: Quote
rudynpm Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='malagos']Zadzwoniła do mnie pani Grażyna z wiadomoscią, ze została wybrana na pańcię Klary :) Ile radości w głosie, dumy z wygranego castingu, ile opowiadania o suni, jak była z wizytą, ile planów na przyszłość - aż obie się rozświergotałysmy na całego. Poprosiłam, jak zwykle, o rozpropagowanie wśród sąsiadów i znajomych idei domów tymczasowych, adopcji psów, nie kupowania itp.[/QUOTE] A Kama dzisiaj mi wymawiała, że jak my z Panią Grażyną się zgadamy, to się dodzwonić nie można:) A ja mierzyłam Klarunię na potrzebę nowych szelek, na stelaż do misek:) A Kama mówi, że ja jestem trajkotka;) Jutro ok. 20.00 Klarunia ląduje w domu u Pani Grażyny:) Łiiiiiiiiiiiii Quote
abra43 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Klarunia powodzenia kochany pycholku,mam nadzieję,że pani Grażyna się do nas od czasu do czasu odezwie z nowymi wiadomościami od Klarci. Quote
rudynpm Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Jutro podam Pani Grażynie link do wątku:) Quote
Recommended Posts