maja7 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ona chce prawdopodobnie wykosic konkurencje, wiec tepi wszelkie psy. Ona ma byc najwazniejsza, najukochansza itd Quote
Lemoniada Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 rudynpm napisał(a):Mam takiego niewidomego pieska i Klara chce go gryźć. I na pokład przybyła nam Ora z Szydłowca. Klarunia też jej nie lubi. I co ja mam z nią robić? :) Ora? Ale nie ta czarna, co poszła do adopcji? Quote
kama210 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Lemoniada napisał(a):Ora? Ale nie ta czarna, co poszła do adopcji? tak .. ta sama ..długa historia .. zagmatwana i posrana .. w przyszłym tygodniu wiecej info na watku ory .. wróciła z adopcji :( i dlatego od 3 dni nie mam czasu nic napisac na zadnym z wątków .. bo obrabiałam temat powrotu Ory, sterylkę aborcyją suki z ulicy i do tego 3 tygodniowe szczeniaki na wysypisku po bezdomnej suce która nie dała się złapać .. **** .. Quote
abra43 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Kama współczuje ci ale wiem.że sobie poradzisz. Quote
Lemoniada Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 kama210 napisał(a):tak .. ta sama ..długa historia .. zagmatwana i posrana .. w przyszłym tygodniu wiecej info na watku ory .. wróciła z adopcji :( i dlatego od 3 dni nie mam czasu nic napisac na zadnym z wątków .. bo obrabiałam temat powrotu Ory, sterylkę aborcyją suki z ulicy i do tego 3 tygodniowe szczeniaki na wysypisku po bezdomnej suce która nie dała się złapać .. No to koszmar :( Powroty z adopcji to ostatnio istna plaga, człowiek się cieszy, że "problem z głowy", kolejny pies uratowany i zwolnił miejsce dla innych, a tu masz... :( Quote
rudynpm Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Lemoniada napisał(a):No to koszmar :( Powroty z adopcji to ostatnio istna plaga, człowiek się cieszy, że "problem z głowy", kolejny pies uratowany i zwolnił miejsce dla innych, a tu masz... :( Kama więcej napisze. Ja też uważam, że to masakra oddać psa. Ja mam takiego czuba od 5 lat. Już próbowałam na każdy sposób, żeby był grzeczniejszy. Ale nie wiem, co mam robić z tym psem:) Na pewno nie oddam, ale ręce nad nim załamuje. Co kilka dni mu powtarzam, że ma się cieszyć, że ja, jako 4 opiekun jestem taka cierpliwa;) Ora jest bardzo grzeczna, czyściutka i bezproblemowa. Klara też jest super, też nie brudzi, tylko, żeby innych psów nie zaczepiała. Quote
NusiaiJa Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 czy grosik dla zawadiackiej Klarci dotarł? Quote
abra43 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Klarcia nic o tobie nie wiemy odezwij się psinko.!!! Quote
rudynpm Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Dobry wieczór. Przepraszamy za milczenie. U Klary i dobrze i źle. Zacznę od tego złego, żeby potem troszeczkę osłodzić te wiadomości. Klarze zrobił się w miejscu szwu krwiak. Wygląda jak malutka piłeczka o średnicy ok. 1cm. Bardzo się tym zdenerwowałam. Pojechaliśmy do lekarza i Klarunia dostała antybiotyk. I tyle złych rzeczy. Teraz same dobre:) Pan Doktor nasz nie chciał żadnej opłaty za wizytę i za antybiotyk. Z kolejnych dobrych rzeczy. Klara doszła do samochodu, bo był zaparkowany poza działką, bez szarpania i paniki. Trochę się denerwowała jazdą samochodem, ale potem już było ok. Wstawię jutro zdjęcia BRYTANA, bo Klarunia jechała w dwóch obrożach i na dwóch smyczach.:) Quote
abra43 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Dziękuje za wiadomości nie są takie złe normalne psie kłopoty. Quote
cancer43 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Klara brytanem,no coś ty,ciotka :D:D:D No i bardzo proszę przypominać gdybym zalegała z opłatami,bo już się pogubiłam co ,komu i kiedy Quote
rudynpm Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Abra są fotki. Ale najwcześniej uda mi się je wstawić jutro. Zauważyłam ze Klara bardzo się nakręca przy zabawie z innymi psami i krótko u niej od zabawy do scinki. Upominam ja, bo nie chce , żeby doszło do rozróby. To nie jest absolutnie tak, ze Klara jest bardzo agresywna ale widać ze poczuła się u nas pewnie. Quote
kama210 Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 przepraszam ze sie nie pokazuję .. ale od soboty mam na głowie sukę podhalana i jej 8 szczeniaków .. i nie mam w co ręce włożyć ... http://www.dogomania.pl/forum/threads/182189-Szyd%C5%82owiec-syzyfowa-praca-prosimy-o-DT-og%C5%82oszenia-i-pomoc-w-sterylizacjach?p=19851666#post19851666 o Klarci mysle cały czas ...zwłaszcza ze chyba se trzeba zaabrac za ogłoszenia .. mam zdjęcia Klary na telefonie ... ale nie mam czasu wstawić ... moze wspólnymi siłami sklecimy jakiś tekst dla Klary ???? prosze o cierpliwośc ..chyba że rudynmp bedzie szybsza :) Quote
maja7 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Klarcia bądź grzeczna, nie wolno bić piesków! Quote
Recommended Posts