rudynpm Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Klarunia chyba zaczyna cieczke. A u nas dwa psy niekastrowane:-( ale będzie wesoło... Nic to, może będzie zmiana planów i do ciachania pójdzie jeden chłopak, bo drugi nie może, bo papierowy i nowa opiekunka będzie z nim jeździła na wystawy. A po cieczce Klara pójdzie na sterylke. Tak tylko głośno myślę, a po szczegóły akcji i tak będę dzwoniła do Kamy. Quote
abra43 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Klarcia nie było by ci tak do śmiechu,żeby nie Kama,która uratowała ci dupinę.:evil_lol::evil_lol: Quote
kama210 Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 abra43 napisał(a):Klarcia nie było by ci tak do śmiechu,żeby nie Kama,która uratowała ci dupinę.:evil_lol::evil_lol: Kama to sobie sama może mało ... za dużo psów be deklaracji .. dzięki Waszemu wsparciu mogłam szybciej ją stamtąd wyciągnąć .. i własnie zabieram się za bazarek .. to trzeba nadrobić brakującą kwotę do opłaty DT ... zabrać psa do hotelu lub płatenego DT to nie problem .. znam takie przypadki że pies zabrany .. huraaaaaa ... i potem ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... zero zdjęc , info ... ................ prosiłąm Monikę aby pojechała do weta z Klarą aby zdecydował czy można sterylizować ..czy to rzeczywiście począek cieczki czy tylko jednemu psiakowi Klara w oko wpadła ... Quote
abra43 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ja uważam,że Klarcia ma cieczkę,bo osoba która przez lata zajmuje się psionkami wie najlepiej i wiem,że wtedy nie wolno sterylizować,zresztą Rudynmp wie co robi.Klarcia trzymaj się pycholku. Quote
rudynpm Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 No, no, no:-) ja staram się fotki wysyłać. Abra43, masz rację, nie można ciąć suni w cieczce. Aimez, oj wesoło będzie, chlip, chlip;-) Ostanio miałam w domu sunie z cieczka jakieś 8 lat temu. Przypomnę sobie, jakie to atrakcje. Quote
kama210 Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 (edited) bedzie tak jak zdecydują DT i wet .. wiadomo ze oni wiedzą najlepiej .. bo mają z nią bezpośredni kontakt .. tylko wszystko się wtedy w czasie przesuwa .. zresztą i tak Klara jeszcze nie jest gotowa do adopcji .. ma wiele strachów .. bedzie obserwowana czy to cieczka czy jakiś napalony rudy koleś sie do niej przyczepił ... mojej mamy pies - nie wykastrowany napada kilka razy dziennie na moją tymczasowiczkę Balbinę która jest wysterylizowana w kwietniu.. i usiłuje coś zdziałać mimo że jej nie sięga nawet do połowy łapy :))) .. jest nadpobudliwy jak to małe popierdułki .. Edited September 4, 2012 by kama210 jak zwykle literówki Quote
kama210 Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 (edited) [quote name='rudynpm']No, no, no:-) ja staram się fotki wysyłać. ..... . Ciotka ..dobrze wiesz że ja nie miałam Ciebie na myśli .. ten co daje psa na DT tez musi o nim pamiętać .. a niekiedy zapada ciszaaaaaaaaaaaaaaa... ............. NOWE - eleganckie, seksowne czółenka na szpilce - na pomoc w opłacie DT KLARY - MOŻE KTOŚ SIĘ SKUSI :)))))) a może koleżanka koleżanki szuka takich butków :) POLECAJCIE :) http://allegro.pl/nowe-eleganckie-jennifer-jennifer-rozm-41-i2610123761.html Edited September 4, 2012 by kama210 Quote
Aimez_moi Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Moze i jest oszolom ale zdjecia z Balbina.....wymiata....:) Quote
abra43 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Ale piękne psionki leżą sobie do góry kołami.:Cool!::Cool!: Quote
Lemoniada Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Te białe kudłate nogi w dole zdjęcia też bardzo malownicze :) Quote
rudynpm Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 A to jest Duszek. Miałam okazję poznać wszystkie psiaki Kamy. Są świetne. Najgorszy;) jest ten malutki. Trochę się obawiałam, że mnie za kostkę użre:) Quote
pikola Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 A bo te najmniejsze sa najgorsze:evil_lol:Tylko patrza zeby ukasic:lol: Quote
rudynpm Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Ja się tych malutkich boję. Ale ten piesek jest bardzo fajny, tylko ja nie przyzwyczajona do takich puci, puci maleństw. Balbina jest sliczna i mądra, Duszek też fajny. I jeszcze Bary (sorry Kama, że prywatne psy Ci wywlekam:)), też śliczny:) Żeby nie robić totalnego OT. Klara też jest fajna, śliczna, mądra i kochana. Bardzo karna. Ładnie je. Pilnuję, żeby wszystko trafiało do jej brzuszka, a nie, żeby znów bała się, że ktoś miskę będzie jej podbierał. Jutro, albo pojutrze ją wykąpię. Miałam to zrobić wcześniej, ale czasu mi brakuje. Zaczęła się szkoła (dzięki Bogu już nie mi) i mamy trochę biegania. A to książek nie ma, a to plastelinę fajną dziecię chce mieć. Ech!;) Quote
Aimez_moi Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Tak to jest....plastelina tez wazna...:):) Quote
kama210 Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 pikola napisał(a):Ale wypas:loveu:Kama to Twoje cudaki? Lemoniada napisał(a):Te białe kudłate nogi w dole zdjęcia też bardzo malownicze :) To Balbina - u mnie na DT i pies mojej mamy - Piki - ten napalony na Balbinę mimo że ona juz wystreylizowana .. kilka razy dziennie robi podchody ... Balbina - zgarnięta sprzed mojego domu jak miała około 2 miesiące i biegła na oślep za suką i innymi szczenikami środkiem ulicy .. pewne osoby ją złapały i chciały zanieść dalej na trawkę obok drogi ..zeby poczekała az suka bedzie wracać .. super pomoc .. co nie ??? ... na pewno by poczekała .. a te łapy to Duszkowe - Duszek - od 2 lat u mnie - odkryty na cmentarzu w trakcie jak poszukiwała z Aimez innego psa ... miłą być u mojje kuzynki , ale wyszło jak wyszło i został u mnie .. i mam kolejnego moto-fana w domu .. on najlepiej by zamieszkał w samochodzie .. rudynpm napisał(a):A to jest Duszek. Miałam okazję poznać wszystkie psiaki Kamy. Są świetne. Najgorszy;) jest ten malutki. Trochę się obawiałam, że mnie za kostkę użre:) rudynpm napisał(a):Ja się tych malutkich boję. Ale ten piesek jest bardzo fajny, tylko ja nie przyzwyczajona do takich puci, puci maleństw. Balbina jest sliczna i mądra, Duszek też fajny. I jeszcze Bary (sorry Kama, że prywatne psy Ci wywlekam:)), też śliczny:) Żeby nie robić totalnego OT. Klara też jest fajna, śliczna, mądra i kochana. Bardzo karna. Ładnie je. Pilnuję, żeby wszystko trafiało do jej brzuszka, a nie, żeby znów bała się, że ktoś miskę będzie jej podbierał. Jutro, albo pojutrze ją wykąpię. Miałam to zrobić wcześniej, ale czasu mi brakuje. Zaczęła się szkoła (dzięki Bogu już nie mi) i mamy trochę biegania. A to książek nie ma, a to plastelinę fajną dziecię chce mieć. Ech!;) Piki to pyskacz zawodowy .... i dlatego nie lubię takich popierdyułek .. małe to to .. pod nogami się pląta i pyskuje przy każdej okazji .. A Bary też z odzysku ... znaleziony z parwo na ulicy .. ledwo odratowany .. ................ rudynpm i jak tam Klara ???? Quote
rudynpm Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Dopsz:) Jest bardzo grzeczna, ale wylękniona. Jak ostrzej się odezwę do mojego psa (widziałaś tego ryżego świra), to ona od razu się do mnie czołga. Dzisiaj szczekała na kuriera, ale jak każe psom przestać, to moje mają mnie w nosie, a Klara odchodzi. Jeszcze niech trochę nabierze pewności siebie, bo charakter ma wspaniały:) Quote
Recommended Posts