maja7 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 iwonamaj napisał(a):Udostępniam FB...Nie mogę pomóc finansowo :( Nie znam się na FB. Czy to znaczy, że zrobisz jej wydarzenie! Quote
AgusiaP Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Jestem na zaproszenie maja7, ale finansowo nie daję już rady... przykro mi Quote
iwonamaj Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Ona ma wydarzenie http://www.facebook.com/events/410994712290353/?context=create Quote
cancer43 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Na FB oferuje pani Dt bezpłatny - może szukać transportu ? Quote
maja7 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 cancer43 napisał(a):Na FB oferuje pani Dt bezpłatny - może szukać transportu ? A gdzie to DT byłoby? Quote
Aimez_moi Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 cancer43 napisał(a):Na FB oferuje pani Dt bezpłatny - może szukać transportu ? Ale super wiadomosc...... Quote
cancer43 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 maja7 napisał(a):A gdzie to DT byłoby? Sprawdziłam na FB - ta pani jest z Warszawy Quote
AgusiaP Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 cancer43 napisał(a):Na FB oferuje pani Dt bezpłatny - może szukać transportu ? wspaniała wiadomośc:lol::lol::lol: Quote
Aryste Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 deklaruje 20 zl co miesiac. ona nie da rady w schronisku. Quote
kama210 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 dziewczyny tylko nie krzyczcie ..że tak mało piszę ..ale nie obrabiam wszystkiego .. potem napiszę dokładnie co i jak ... na razie pisze tyle ..potem więcej : pojawia sie sznasa bezpłatengo DT ..ale jest jeszcze kilka spraw do omówienia z DT .. tam jest małe dziecko min. i ajakby dobrze poszło to 18.08 pojechałaby tam .. / bo teraz wyejżdzają na urlop../ ja za ten czas ją odrobaczę i zaszczepię .. jutro dostanie 1,5 tabletki PRATELA ..dzisiaj zostawiłam pracownikowi co rano sprząta kojce i daje im jeść .. ma jej dać tablety .. i po niedzieli będzie szczepiona .. już ją wstęnie "zaklepałam" zeby jej nie wywozili . i mam nadzieję że wszystko wypali .. jak nie to na pewno bedzie jechała do płatnego DT .. jest zaklepana .. wiec bedę musiała ją stmtąd zabrać .. Quote
abra43 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Kama trzymamy kciuki oby się udało,wiem,że,robisz co możesz żeby Klaruni pomóc.Klarunia trzymaj się pycholku.:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
kama210 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 dzisiaj byłam w Punkcie Przetrzymań .. z małą dostawą puszek i "trochę lepszą ' suchej karmą i koścmi boczkowymi dla psów tam przebywających .. zostawiłam dla Klary tabletki na odrobaczenia .. jutro będzie odrobaczona ... .sunia jest coraz bardziej otwarta do ludzi ..ale cały czas ucieka do legowiska na widok człowieka wchodzącego do kojca .. ale już bardziej ośmiela się wychodzić .. plus taki że wychodzi chętniej z niego niż poprzednio .. i już tak się nie boi. Jest w kojcu z dwoma innymi sukami . i jedna z nich niekiedy warczy na KLARĘ i kłapie zębami na nią przy jedzeniu .. A KLARA z podkulonym ogonem ucieka od niej .. to dzisejsze zdjęcie.. tak Klara chce wyjść ale się boi .. bo "aż' dwie osoby stoją przed kojcem .. Quote
Aimez_moi Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 daga31081980 napisał(a):Maluszku będzie dobrze Czesc Ciotuchna....:) bedzie dobrze! Quote
Aimez_moi Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 cancer43 napisał(a):Nie ma innej opcji ..... Twoje poklady wiary i optymizmu sa na wage zlota....:) Quote
cancer43 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Aimez_moi napisał(a):Twoje poklady wiary i optymizmu sa na wage zlota....:) Jak nie wierzyć w Bezdomniaki,to w kogo ? Kibicuję im od zawsze,jak w końcu wygram w Lotto ,przeprowadzam się do Szydłowca i dołączę do grupy Quote
Aimez_moi Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 cancer43 napisał(a):Jak nie wierzyć w Bezdomniaki,to w kogo ? Kibicuję im od zawsze,jak w końcu wygram w Lotto ,przeprowadzam się do Szydłowca i dołączę do grupy Ale numer......:) Ciekawe jak ewentualnie by Ci sie podobalo? Quote
Recommended Posts