Jump to content
Dogomania

Szamanek mam juz wszystko ,rodzine i dom i milosc i jestem wrocławianinem.Dziekuje

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kobiety kochane
Szamanek nauczył sie pisac i oto list od faceta.:)
Hau, hau!
Już od dwóch tygodni wyprowadzam moją panią na długie spacery (rano i wieczorem).
Trochę jeszcze muszę opanować wyprowadzanie na spacer.
Utrzymuję czystość w moim kojcu (dużym), chociaż jeszcze znaczę moje nowe terytorium.
Apatyt i owszem to ja mam. To bardzo cieszy moją panią , tym bardziej że przechodzący ludzie
mówią "jaki śliczny owczarek, jaki ładny młodzieniec".
Moja pani martwi się moją chorobą sierocą (biegam w kółko), ale zajmie się tym problemem
lekarz (jakiś specjalista).
Zdjęcie moje przyślę już wkrótce. Dziękuję za uratowanie mi życia. Kocham Was i moją panią też.

Łapa

• 3 weeks later...
Posted

kurczę, Lupus zaginął, nie mówcie, że i Szaman

A [B]Wrocław [/B]pilnie proszony o pomoc

[COLOR=#000000][FONT=Verdana][INDENT][COLOR=#ff0000][SIZE=5][B]Do adopcji jest 5 letni pies - rasowy owczarek niemiecki. Właścicielka jest nieodwracalnie chora. Pies wychowywany był z dziećmi, jest spokojny i łagodny.
Jutro dn. 10 listopada zostanie poddany eutanazji.
Jeśli ktoś jest chętny do adopcji proszę dzwonić nawet w nocy pod nr 696 369 749 p. Iwona[/B][/SIZE][/COLOR][/INDENT]
[/FONT][/COLOR]
[INDENT][COLOR=#000000][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR]
[/INDENT]

Posted

Tutaj jest kopia ogłoszenia, które widziałam [url]http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:pntAhKt7EcMJ:wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-Szaman-W0QQAdIdZ429546627+&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-a[/url]