Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Planuję wyjazd na jeden dzień tzn na niedzielę. Mam wolne miejsca na ewentualnie dwie osoby z małym psem. Proszę o kontakt pod numerem tel. 507-044-414
Mam nadzieję że przedłużą termin zgłoszeń :-)))

Posted

z zamkowego grodu napisał(a):
Poznań bardzo drogi !

Drogi, drogi. Co roku parking ... 50 zł :shake: Bodajże dwa lata temu bilet wejściowy dla jednej osoby ... 20 zł (bez ulg!) :shake: A rok temu było podobnie (albo tak samo?).
Poznańska wystawa jest chyba najdroższą z polskich wystaw. Gdyby nie to, że mam blisko i potrzebuję pojechać na międzynarodówkę z moją suką, to na pewno bym jej do Poznania nie zgłosiła.

Posted

oj zeczywiscie parking strasznie drogi, chyba poszukam w okolicy i sie przejde :D

My sie zglosilismy tylko na niedziele, wybralam Pana Piotra Krola, sedziowal nas kiedys w mlodzierzowce, ciekawa jestem na ile w jego oczach sie sunia zmienila, i jaki teraz bedzie opis, po ponad poltora roku

Posted

Ja jadę na obydwa dni. Mam namiar na niedrogi nocleg. Mogę zabrać 3 osoby z niedużymi psami (ja jadę z moimi mini sznaucerami).
Jadę z Piekar Śląskich. Proszę o info bo muszę w miarę szybko rezerwować nocleg :)
Tatiana Figura
kom. 501015510

Posted

nadal szukam chętnych na wyjazd na Zwycięstwo Polski na niedzielę :-)))) może ktoś się jednak zdecyduje z nami podróżować :-))))
hotel zarezerwowany :-)))) tel do mnie 507-044-414

no chyba że ktoś ma miejsce dla nas czyli jedna osoba + bearded collie chętnie się dołączymy

Posted

U nas na ringu wymagano na numerku pieczątki organizatora?/weta? już nie pamietam. Niektórzy dowiedzieli się o tym będąc na ringu gdy sedzia nie chciał dokonac oceny tych psów. Po kłótni ocena się odbyła ale wstrzymano wydanie karty do czasu zgłoszenia się z pieczątką. Oczywiście informacja o tych pieczątkach rozeszła się droga pantoflową bo przy wejściu na halę przy kontroli wet. nikt z obsługi o tym nie informował

Posted

Trudno coś wywnioskować z tym oddziałem :roll:, na pismo które im wysłałam zero opd.:shake: ich str. ostatni raz została zaktualizowana 31.08.12r może coś dziś podadzą albo się wypną na wystawców.
Jakoś wrocław umi przedłużyć termin zgłoszeń i opłat bez ich podwyższania.:p

Posted

Daria1990, szkoda, że dopiero dzisiaj tu zajrzałam, bo ja jadę z Jeleniej Góry z mini jamnikiem na oba dni :roll:

Na odpowiedź lub aktualizację strony raczej bym nie liczyła. Oni mają wystawców w głębokim poważaniu. Na klubówce w maju tego roku organizowanej właśnie przez Poznań formularz wisiał do samej wystawy, a zgłoszeń rzecz jasna już nie przyjmowali. Mało tego, ufundowane prywatnie dla jamników i nie odebrane rozety chcieli dać na grupie wyżłom! Babka dostała, ale, jak zobaczyła dla kogo jest rozetka to jej zabrali, bo niby pomyłka :angryy:. Generalnie mają wszystko gdzieś...

O pieczątkach przy wejściu na halę trzeba pamiętać.U nas w zeszłym roku nie wpuścili psa na ring bez tego.
Aaaa, i jeszcze jedno... vet chciał ode mnie 100 zł za podanie zastrzyku rozkurczowego mojemu psu. Ot bezpłatna opieka weterynaryjna na terenie wystawy :angryy:

Posted

caelestis napisał(a):
Oni mają wystawców w głębokim poważaniu. Na klubówce w maju tego roku organizowanej właśnie przez Poznań formularz wisiał do samej wystawy,

Nie zgodzę się z tym, wcale nas nie mają w głębokim poważaniu, Panie są bardzo miłe i pomagają nam pechowcom w trudnych sytuacjach. A co z tego że sobie wisi formularz, termin jest i koniec a formularz niech sobie jest co komu on do czego...skoro już po terminie.

Posted

A więc zadzwoniłam do odz. i Pani, która odebrała telefon powiedziała że nadal można zgłaszać bez problemu kwota do zapłaty cały czas obowiązuje ta sama :cool3:
Jeżeli chodzi o ostateczny termin to nie jest określony a więc dopuki działa formularz zgłoszeniowy to można zgłaszać.:p