Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]A ja mam pyt dot. terminu zgłoszeń i opłat czy to, aby troszkę nie za krótko :roll: zgłoszenia do 2.9.2012 a opłaty do 4.9.2012 w tym terminie jest np. Wrocław, który jest w ostatni weekend września.[/FONT][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak'][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]A ja mam pyt dot. terminu zgłoszeń i opłat czy to, aby troszkę nie za krótko :roll: zgłoszenia do 2.9.2012 a opłaty do 4.9.2012 w tym terminie jest np. Wrocław, który jest w ostatni weekend września.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

No właśnie. Ktoś się orientuje czy przesuną?

Posted

Wątpię, żeby 1,5 miesiąca przed wystawą zamknęli zgłoszenia.
W/g mnie przedłużą na bank, pewnie nawet ze dwa razy. Nie pamiętam ile w zeszłym roku kosztowało zgłoszenie, ale cena wydaje mi się taka żeby potem podnieść na np.150zł. No i nie ma magicznego zdania "zgłoszenia nie będą przedłużane". A nawet oddziały które mają takie info przedłużają :-)

Posted

[quote name='ENDRIUTRACKER']Wątpię, żeby 1,5 miesiąca przed wystawą zamknęli zgłoszenia.
W/g mnie przedłużą na bank, pewnie nawet ze dwa razy. Nie pamiętam ile w zeszłym roku kosztowało zgłoszenie, ale cena wydaje mi się taka żeby potem podnieść na np.150zł. No i nie ma magicznego zdania "zgłoszenia nie będą przedłużane". A nawet oddziały które mają takie info przedłużają :-)[/QUOTE]

Też mi się tak wydaje.

Posted

[quote name='Chefrenek']Daj znać jak się czegoś dowiesz.[/QUOTE]

Tak dam zaraz jak odpiszą.
Też mi się nie wydaje żeby zamkli zgłoszenia ale w tym kraju to wszystko możliwe :niedowia: inna sprawa to koszt żeby go też nie wywindowali.
Już do nich wysłałam zapytanie z proponowaną datą, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Tak dam zaraz jak odpiszą.
Też mi się nie wydaje żeby zamkli zgłoszenia ale w tym kraju to wszystko możliwe :niedowia: inna sprawa to koszt żeby go też nie wywindowali.
Już do nich wysłałam zapytanie z proponowaną datą, zobaczymy co z tego wyjdzie.[/QUOTE]

No tak ale jak zmienią datę (nie przedłużą) to koszt będzie ten sam tylko termin zapłaty się zmieni. Nie mówię o 2 terminie, którego chyba i tak nie ma na stronie.

Posted

Dzwoniłam wczoraj do nich i Pani powiedziała ze na razie nie ma takich informacji o przedłożonym terminie.
W zeszłym roku był pierwszy termin do 10.02 wiec myślę ze teraz tez tak będzie. Nawet ten termin zasugerowałam przez telefon.
Wiec jestem dobrej myśli. ;)